4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Problematisk hud

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Acne

Vi har talgkirtler overalt i huden, som producere fedt. De ligger i forbindelse med rødderne til vores fine hår. Deres funktion er at holde huden og hårsækkene let fedtede, for at beskytte og smidiggøre kroppens største organ, nemlig huden. 

Nogen gange kan vores døde hudceller være med til at tilstoppe hårsækkens udførelseskanal, så håret ikke kan løfte sig, og fedtet fra talgkirtlerne ikke kan komme op til hudens overflade. Denne tilstoppelse kan udvikle sig til acne, altså det de fleste kender som bumser.

Acne udbrud ses normalt i teenage årene, hos piger omkring de 15 år, og hos drenge omkring de 14 år. For ca. 5 % af disse fortsætter hudsygdommen ind i voksenlivet, oftest hos kvinder. Det er derfor ikke unormalt stadig at have bumser og urenheder i 30-40 års alderen.

Op til en menstruations periode kan produktionen af hormoner forsage en større ubalance i huden, hvilket også kan give acne lignende udbrud.Uanset i hvilken grad man har acne, kan sygdommen være meget belastende både optisk og psykisk. Livskvaliteten kan hos nogle, specielt unge, blive reduceret væsentligt.

Acne Vulgaris er arvelig, derfor kan moderat til svær acne hos en eller begge forældre disponere acne hos deres børn. Udover den arvelige faktor, kan en overproduktion af det mandlige kønshormon (androgene hormon) være årsag til acne.

Derudover kan der være tale om selvfremkaldende acne, som kan skyldes pilleri, olie, kloracne eller tilstoppende præparater – altså forkert hudpleje. Den bakterie som findes i en bums (probioni bakterien) er aktiv nede i huden, hvilket medfører at den spreder sig til det nærliggende væv ved tryk og berøring. Dermed dannes der ved pilleri flere betændte områder.

Lider man af PCO/S eller Rosasia, kan dette også udløse acne, grundet hormonelle forstyrrelser.

Acne kan ses som:

 • Lukkede comedoner – små hvide indkapslede hudorme
 • Åbne comedoner – sorte eller mørke åbne hudorme
 • Pabler – betændte røde bumser/hævelser
 • Pustler – betændte og ømme røde bumser med gul top
 • Cyster – hævet og irriteret væv. En cyste er minimum 5 mm bred og meget øm. En cyste acne er den mest smertefulde acne type.
 • Erythem – rød og betændt hudtilstand
 • Cicatrice – ardannelser

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis 

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Behandling

Der er mulighed for at mindske eller helt fjerne din acne med Nimue eller pHformula produkter samt behandlinger. Dette gøres over et forløb der afhænger af din skades omfang. Det optimale resultat opnås ved samarbejde mellem dig og din kosmetolog, hvor du sørger for at pleje din hud med gode hjemmeprodukter, og møder op til regelmæssige behandlinger. 

Både Nimue og pHformula har produkter og behandlinger som stabiliserer hudens ph-værdi. Dette vil sige at de i stedet for at udtørre huden, stabiliserer den balance der er mellem hudens fugt og fedt. På denne måde vil huden ikke føltes fedtet fordi dens produktion af fedt bliver mindre, fordi dens fugtbalance bliver højere. Det er egentlig enkelt, jo mere fugt vi giver jo mindre fedt producere den selv. Derudover bliver huden eksfolieret så vi sikre os at de døde hudceller jævnligt er fjernet fra hudens overflade og det fedt huden har produceret let kan lægge sig på overfladen og holde huden smidig og beskyttet.

Mange vælger at starte ud med lægelige præparater fx roaccutan, tetracyklin, skinoren eller p-piller. Her skal man dog være opmærksom på de mange bivirkninger, der kunne blandt andet nævnes nedbrydelse af fedtproduktionen i huden, som er en livsnødvendig kropsbeskyttelse, udtørring af slimhinderne og hormonforandringer. Uanset hvad man vælger er det vigtigt at pleje huden ved siden af, for at mindske bivirkningerne.

Hvad kan du forvente ved behandlingen

 • Færre urenheder
 • En mere stabil ph-værdi
 • En reduceret porrer størrelse
 • En mindre fedtet overflade
 • En bedre fugtbalance
 • En bedre beskyttende barrierer

Gode råd og vejledning

 • Drik massere vand
 • Skift dit sengetøj regelmæssigt – en gang om ugen
 • Husk eksfoliering (peeling) til at fjerne de døde hudceller, og så hvidt muligt undgå indkapslinger.
 • Hvis du har acne på kroppen så bær løstsiddende tøj
 • Vær opmærksom på dine kostvaner, nogle fødevarer kan tricke acne – fx mejeriprodukter, kaffe tomater, alkohol og krydderier
 • Brug gode og effektive hjemmepleje produkter, og kom regelmæssigt til professionelle behandlinger
 • IKKE PILLE! Da du forlænger helingsprocessen, risikerer at få ar samt spreder bakterierne.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud