PROBLEMATISK HUD

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Acne:

  Vi har talgkirtler overalt i huden, som producere fedt. De ligger i forbindelse med rødderne til vores fine hår. Deres funktion er at holde huden og hårsækkene let fedtede, for at beskytte og smidiggøre kroppens største organ, nemlig huden.

  Nogen gange kan vores døde hudceller være med til at tilstoppe hårsækkens udførelseskanal, så håret ikke kan løfte sig, og fedtet fra talgkirtlerne ikke kan komme op til hudens overflade. Denne tilstoppelse kan udvikle sig til acne, altså det de fleste kender som bumser.

  Acne udbrud ses normalt i teenage årene, hos piger omkring de 15 år, og hos drenge omkring de 14 år. For ca. 5 % af disse fortsætter hudsygdommen ind i voksenlivet, oftest hos kvinder. Det er derfor ikke unormalt stadig at have bumser og urenheder i 30-40 års alderen.

  Op til en menstruations periode kan produktionen af hormoner forsage en større ubalance i huden, hvilket også kan give acne lignende udbrud.Uanset i hvilken grad man har acne, kan sygdommen være meget belastende både optisk og psykisk. Livskvaliteten kan hos nogle, specielt unge, blive reduceret væsentligt.

  Acne Vulgaris er arvelig, derfor kan moderat til svær acne hos en eller begge forældre disponere acne hos deres børn. Udover den arvelige faktor, kan en overproduktion af det mandlige kønshormon (androgene hormon) være årsag til acne.

  Derudover kan der være tale om selvfremkaldende acne, som kan skyldes pilleri, olie, kloracne eller tilstoppende præparater – altså forkert hudpleje. Den bakterie som findes i en bums (probioni bakterien) er aktiv nede i huden, hvilket medfører at den spreder sig til det nærliggende væv ved tryk og berøring. Dermed dannes der ved pilleri flere betændte områder.

  Lider man af PCO/S eller Rosasia, kan dette også udløse acne, grundet hormonelle forstyrrelser.

  Acne kan ses som:

  Behandling:

  Der er mulighed for at mindske eller helt fjerne din acne med Nimue eller pHformula produkter samt behandlinger. Dette gøres over et forløb der afhænger af din skades omfang. Det optimale resultat opnås ved samarbejde mellem dig og din kosmetolog, hvor du sørger for at pleje din hud med gode hjemmeprodukter, og møder op til regelmæssige behandlinger.

  Både Nimue og pHformula har produkter og behandlinger som stabiliserer hudens ph-værdi. Dette vil sige at de i stedet for at udtørre huden, stabiliserer den balance der er mellem hudens fugt og fedt. På denne måde vil huden ikke føltes fedtet fordi dens produktion af fedt bliver mindre, fordi dens fugtbalance bliver højere. Det er egentlig enkelt, jo mere fugt vi giver jo mindre fedt producere den selv. Derudover bliver huden eksfolieret så vi sikre os at de døde hudceller jævnligt er fjernet fra hudens overflade og det fedt huden har produceret let kan lægge sig på overfladen og holde huden smidig og beskyttet.

  Mange vælger at starte ud med lægelige præparater fx roaccutan, tetracyklin, skinoren eller p-piller. Her skal man dog være opmærksom på de mange bivirkninger, der kunne blandt andet nævnes nedbrydelse af fedtproduktionen i huden, som er en livsnødvendig kropsbeskyttelse, udtørring af slimhinderne og hormonforandringer. Uanset hvad man vælger er det vigtigt at pleje huden ved siden af, for at mindske bivirkningerne.

  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Hvad kan du forvente ved behandlingen

  Gode råd og vejledning

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste