4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling i København med skin resurfacing behandling.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Vores ansigtsbehandlinger

 • pH formula skin resurfacing (20 min.) 500 DKK

  Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje. Denne ansigtsbehandling anbefales, som kur behandling.

 • pH-formula skin resurfacing (50 min.) 750 DKK

  Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigtsmassage, maske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt hudpleje rådgivning. Vi anbefaler hals & décolleté syrer behandling som tillægsbehandling for 165 kr.

 • pH-formula skin resurfacing (80 min.) 1.250 DKK

  Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigts/nakke/skulder massage, håndmassage, øjenmaske, speciel maske, cremepleje samt hudpleje rådgivning. Vi anbefaler Hals & Décolleté syrer behandling som tillægs behandling for 165 kr.

 • Micro Needling (60 min.) 1.250 DKK

  Micro needling er en skånsom behandling, hvor små nåle bruges til at stimulere hudens collagenproduktion og reducere fine linjer, acne-ar og rynker. Behandlingen er ideel til, der ønsker at reducere fine linjer og rynker.

 • Micro Needling med hals (60 min.) 1.550 DKK

  Behandlingen er en effektiv måde til fornyelse af hudens og halsen overflade. Behandlingen kan hjælpe med at reducere fine linjer, rynker, ar og strækmærker.

 • Teenage Acne behandling (45 min.) 495 DKK

  Denne ansigtsbehandling er til den unge hud imellem 12-19 år. Behandlingen består af afrensning, hudanalyse, varme kompres, enzympeeling, frugtsyre ansigtsbehandling, dybderens, evt. ansigtsmaske (Da der ellers er mest fokus på dybderens) og afsluttes med serum, creme, øjen- og læbebalm og spf

 • Pure Face Massage (25 min.) 295 DKK

  Dobbel afrensning af ansigt og decolleté Dybtegående ansigtsmassage, decolleté nakke og skuldremassage Afsluttende creme. Denne mini ansigtsbehandling er meget afslappende og beroligende.

 • Nano Needling (60 min.) 1.250 DKK

  Denne behandling er en skånsom behandling, som bruger små nåle til at forbedre hudens naturlige tone og struktur. Det er det perfekte valg for dig, der søger at reducere fine linjer og opnå en glattere hud

 • Nano Needling med hals (60 min.) 1.550 DKK

  Vores nano needling behandling er en skånsom metode, som benytter fine nåle til at forbedre hudens naturlige tone og struktur. Behandlingen er til dig, der ønsker at forbedre hudens tekstur og opnå en glattere hud og hals.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Ansigtsbehandling i København med skin resurfacing behandling

  pHformula tilbyder en skin resurfacing ansigtsbehandling med et bredt dermatologisk spektrum, så både typiske og atypiske hudproblemer kan afdækkes. Hudproblematikker kommer i mange forskellige afskygninger, og med pH-systemet behandles det enkelte hudproblem med en unik før- og efterbehandling – eksempelvis vores behandling ansigtsbehandling hudorme.

  Specifikationer: pHformula

  Produkterne fra pHformula tilgodeser dine hudproblemer og tilbyder en lang række af behandlinger, der tager udgangspunkt i ”resurfacing”; en nytænkende peeling/syre behandling, som arbejder med din hud indefra og ud. På den måde repareres og genskabes din huds celler, hudoverfladen får nyt liv, og din huds glød og balance genskabes.

  PH-systemet er effektivt mod følgende “hudproblematikker”:

  • A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
  • M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer, stress eller “kemi”.
  • A.C. – Acne, uren hud, fedtet hud, “åbne” og grove porer og overfladiske ar.
  • C.R. – Kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme. Ovennævnte peelinger fremgår i behandlingen, vi kigger med professionelle øjne og vurderer hvilken peeling, som egner sig til dig.

  Afstressende ansigtsbehandling København

  Drømmer du om en afstressende og virkningsfuld ansigtsbehandling på Frederiksberg? Hos Pure & Simple, kan vi opfylde alle dine ønsker med vores professionelle og himmelske behandlinger, der tager udgangspunkt i præcis din hudtype og dine behov. Vi er en eksklusiv skønhedsklinik, der sætter kunden i centrum – kom ind og oplev en verden af velvære hos Pure & Simple.

  Ansigtsbehandling i København med nøje udvalgte ingredienser. Ved en ansigtsbehandling hos os, i København, bruger vi udelukkende håndplukkede ingredienser af en meget høj kvalitet.

  Hos os kommer kvaliteten i allerforreste række, og vi samarbejder med nogle af verdens stærkeste og mest respekterede brands inden for skønhedsbranchen. Du kan altså være sikker på at få en effektiv ansigtsbehandling – og din hud vil med garanti elske dig for det!

  En ansigtsbehandling er bestemt ikke noget, der kun er forbeholdt kvinder, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du som mand, også gerne vil komme til at nyde godt, af alle de fordele, der er forbundet med at få en ansigtsbehandling her hos os. En Ansigtsbehandling gavner alle hudtyper, og her skelnes der ikke mellem køn, og du har derfor lige så gode forudsætninger for at få gavn af vores behandlinger som mand. Der er dermed ingen argumenter for, at du som mand ikke skal lægge veje forbi vores skønhedsklinik i København, hvis du går op i din huds velvære, hvis du gerne vil passe godt på den, og hvis du gerne vil have en flot hud i det daglige. Vi tilbyder samme ansigtsbehandling til mænd, som vi tilbyder til kvinder, og du kan derfor sagtens få samme glød og samme sunde hund som din kæreste eller veninde, som har modtaget en professionel ansigtsbehandling her hos os. Med en ansigtsbehandling hos os kan du se frem til at få reduceret rynker i ansigtet, du kan glæde dig til at få en forbedret hudkvalitet, og du kan se frem til helt generelt at få en sundere og flottere hud i ansigtet – både som mand og som kvinde.
  En ansigtsbehandling hos os er lig med velvære og skønhed fra øverste hylde, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig den absolut bedste ansigtsbehandling på vores skønhedsklinik i København. Men selvom du får en ansigtsbehandling i høj kvalitet hos os, sørger vi også altid for at holde prisen i bund. Hos os finder du med andre ord altid en konkurrencedygtige pris på en ansigtsbehandling, der er til at betale. For os er det vigtigt, at en god og effektiv ansigtsbehandling er til at betale for, og de fleste har derfor mulighed for at være med til vores priser. Her går god kvalitet og gode priser hånd i hånd, og vores skønhedsklinik er derfor altid et besøg værd for dig, der er på udkig efter en ansigtsbehandling, og gerne vil have det bedste af det bedste ansigtsbehandling uden at sprænge budgettet fuldstændigt.

  Ansigtsbehandling med hudundersøgelse

  Inden vi går i gang med selve behandlingen, undersøger vi altid din hudtype, så vi på den måde får sammensat et program, der både er effektivt og som giver dig størst mulig velvære. 

  Maksimal styrkende medicinske behandlinger uden recept. 

  Målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”:

  A.G.E. – Moden, ældet hud
  M.E.L.A – Pigmentering
  A.C. – Akne, uren hud
  C.R. – Chronic redness

  pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter. 

  Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag  ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

  Skin resurfacing betyder genopbygning / genoprettelse af hudens øverste lag, som er epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

  A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).

  M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer, stress eller “kemi”.

  A.C. – Acne, uren hud, fedtet hud, “åbne” og grove porer og overfladiske ar.

  C.R. – Kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

  Ovennævnte peelinger fremgår i behandlingen, vi kigger med professionelle øjne og vurderer hvilken peeling, som egner sig til dig.

  ph-Formula er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

  Med pH-formula sker fornyelsen / skin resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat. Vi tilbyder desuden også effektive behandlinger til problemfyldt teenagehud samt eksklusive ansigtsbehandlinger til mænd.

  Det er en god idé, at tage sig godt af sin hud. Huden er kroppens største organ, og skal plejes og behandles, for at opretholdes.

  Derfor anbefaler vi regelmæssige ansigtsbehandlinger. Huden i ansigtet er udsant for vind, vejr, make-up, kulde, sol etc.

  Vores hudplejespecialister står klar, til at tilbyde ansigtbehandlinger i særklasse, som strækker sig udover den afslappende oplevelse. Vi tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger og vi bruger udelukkende hudplejeprodukter, som er dokumenteret for at være de bedste til huden og forbedrer hudens sundhed og udseende.

  Med regelmæssige ansigtbehandlinger kan du forebygge hudproblemer før de begynder og opstå.

  I vores skønhedsklinik er vores helt store formål med ansigtsbehandlinger at give dig den bedste kosmetiske oplevelse, fordi vi bestræber os på at give dig et eksklusivt resultat som går udover din egen forventning. Vores ansigtsbehandlinger er designet og skræddestet til at løse dine store hudproblemer og fremme en sund og ungdommelig look. Vi har nogen avanceret løsninger til at du kan transfomere din hud på rekordtid, for vi laver en dybdegående hudanalyse for at finde det rette problem og de ph formula produkter som passer til netop din hudtype. Vi tror oprigtigt på at gå ud over øjeblikkelige resultater. Vores ansigtsbehandlinger er beregnet til at have en langvarige effektivitet på din hud. Ved at stimulere cellerne og fornye fremmer det også sundheden i det dybe hudlag som dig hjælper med at forhindre fremtidige problemer, og dermed bevare du altså udstrålingen. Dette vil give dig en unikhed som aldrig før, smukkere hud og en stressfrie hverdag uden at du skal tænke på hvad folk vil tænke om dig. Du kan booke tid til at få ansigtsbehandling København helt specifikt på Frederiksberg. Tag det første skridt her ved at booke en tid og oplev din transformation med vores luksuriøse behandling.

  Hvad kan jeg forvente?

  Når det kommer til ansigtbehandlinger, kan der forekomme bivirkninger, men det er yderst sjældent, at det sker, og de er ret ofte meget milde.
  Nogle oplever hævelse eller ømhed i behandlingsområdet, men det er noget, der hurtigt forsvinder efter et par timer. Så der er ikke nogen bekymringer på den front.

  Det er dog vigtigt, inden man foretager sig ansigts behandling, at være opmærksom på eventuelle produkter, man kunne være allergisk overfor, som skal bruges til ansigtsbehandlingen.

  Derfor skal du være meget informativ over for din kommende behandler, så hun kan tage højde for dine personlige præferencer.

  Hvis du oplever noget uventet, må du endelig tage kontakt til din behandler, men langt størstedelen af mennesker oplever udelukkende positive resultater efter vores eksklusive ansigtsbehandlinger.

  Fordele med vores ansigtsbehandlinger

  Vores ansigtsbehandlinger hos Pure & Simple tilbyder en bred vifte af fordele, der vil hjælpe dig med at opnå en glødende og ungdommelig hud. Her er nogle af de vigtigste fordele ved vores ansigtsbehandlinger:
  Forbedret hudtone

  Vores ansigtsbehandlinger er designet til at korrigere ujævn hudtone og give dig en mere ensartet og strålende hud. Ved hjælp af specifikke produkter og teknikker kan vi reducere hyperpigmentering, solskader og andre hudproblemer, der kan påvirke hudtonen.

  Reduktion af fine linjer og rynker

  Vi tilbyder ansigtsbehandlinger der inkluderer anti-aging teknikker og produkter, der hjælper med at reducere synligheden af fine linjer og rynker. Ved at stimulere kollagen produktionen og forbedre hudens elasticitet kan vi give dig en mere ungdommelig og glattere hud.

  Forbedret hudkvalitet og tekstur

  Vores ansigtsbehandlinger arbejder på at forbedre hudens overordnede kvalitet og tekstur. Ved at eksfoliere døde hudceller, rense porerne og tilføre næring til huden kan vi hjælpe med at opnå en blødere, glattere og mere strålende hud.

  Dyb hydrering og næring

  Vores ansigtsbehandlinger inkluderer dyb hydrering og næring af huden. Ved at tilføre essentielle næringsstoffer og fugt til huden kan vi forbedre dens sundhedstilstand og give dig en mere fugtmættet og strålende hud.

  Afslapning og velvære

  Udover de fysiske fordele ved vores ansigtsbehandlinger, tilbyder vi også en afslappende og forfriskende oplevelse. Du vil kunne slappe af og nyde en stund med selvforkælelse, mens vores dygtige behandlere tager sig af din hud. Dette kan hjælpe med at reducere stress og forbedre dit generelle velvære.

  Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en af vores bedste ansigtsbehandling og oplev de mange fordele for din hud og dit velvære.

  Bevar en sund og smuk hud efter bedste ansigtsbehandling

  Når du har nydt godt af vores professionelle ansigtsbehandlinger og opnået en sundere og mere strålende hud, er det vigtigt at fortsætte med at pleje og vedligeholde din hud for at bevare de opnåede resultater. Her er nogle tips til at holde din hud sund og smuk efter endt behandling:
  Daglig hudplejerutine
  Etabler en daglig hudplejerutine, der inkluderer rensning, toning og fugtning af din hud. Brug produkter, der er velegnede til din hudtype og følg anvisningerne omhyggeligt. Dette vil hjælpe med at fjerne snavs, overskydende olie og forurening fra huden og opretholde dens naturlige balance.
  Beskyttelse mod solen
  Solbeskyttelse er afgørende for at bevare en sund og smuk hud. Påfør en solcreme med en passende SPF-værdi hver dag, selv når det er overskyet. Dette vil beskytte din hud mod skadelige UV-stråler, der kan forårsage tidlig aldring og solskader
  Hydrering
  Sørg for at opretholde en god hydrering af din hud ved at drikke tilstrækkeligt med vand og anvende en fugtighedscreme efter behov. Dette vil hjælpe med at bevare hudens fugtbalance og forhindre tørhed og irritation.
  Undgå skadelige vaner
  Forsøg at undgå skadelige vaner, der kan påvirke din hud negativt. Dette inkluderer rygning, overdreven alkoholforbrug og dårlig kost. En sund livsstil vil bidrage til at opretholde en sund og smuk hud.
  Regelmæssige opfølgningsbehandlinger
  For at bevare de opnåede resultater anbefales det at få regelmæssige opfølgningsbehandlinger. Vores behandlere kan vejlede dig om den optimale behandlingsplan baseret på din hudtilstand og mål.

  Ved at følge disse tips og fortsætte med at give din hud den opmærksomhed, den fortjener, kan du bevare en sund og smuk hud efter vores ansigtsbehandlinger.

  Book en tid hos Pure & Simple og lad os hjælpe dig med at opnå og bevare den bedst mulige hudtilstand.

  Indhent et tilbud