★★★★★

4.8 på Trustpilot

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling i København med skin resurfacing behandling

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Ansigtsbehandling i København med skin resurfacing behandling

pHformula tilbyder en skin resurfacing behandling med et bredt dermatologisk spektrum, så både typiske og atypiske hudproblemer kan afdækkes. Hudproblematikker kommer i mange forskellige afskygninger, og med pH-systemet behandles det enkelte hudproblem med en unik før- og efterbehandling. 

Specifikationer: pHformula

Produkterne fra pHformula tilgodeser dine hudproblemer og tilbyder en lang række af behandlinger, der tager udgangspunkt i ”resurfacing”; en nytænkende peeling/syre behandling, som arbejder med din hud indefra og ud. På den måde repareres og genskabes din huds celler, hudoverfladen får nyt liv, og din huds glød og balance genskabes. 

PH-systemet er effektivt mod følgende “hudproblematikker”:

 • A.G.E.
  – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
 • M.E.L.A.
  – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer, stress eller “kemi”.
 • A.C.
  – Acne, uren hud, fedtet hud, “åbne” og grove porer og overfladiske ar.
 • C.R.
  – Kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme. Ovennævnte peelinger fremgår i behandlingen, vi kigger med professionelle øjne og vurderer hvilken peeling, som egner sig til dig.

Hvad siger vores kunder

5/5
De varmeste anbefalinger
Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
Emilie
En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
Amanda
Neshe er et fantastisk menneske
Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Emilie
Tidligere
Næste

Se vores ansigtsbehandlinger

pH formula skin resurfacing 20 min.

Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje.
Denne behandling anbefales, som kur behandling.

Pris

500 DKK

pH-formula skin resurfacing 50 min.

Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigtsmassage, maske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt hudpleje rådgivning.

Vi anbefaler hals & décolleté syrer behandling som tillægsbehandling for 165 kr.

Pris

750 DKK

pH-formula skin resurfacing 80 min.

Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigts/nakke/skulder massage, håndmassage, øjenmaske, speciel maske, cremepleje samt hudpleje rådgivning.

Vi anbefaler Hals & Décolleté syrer behandling som tillægs behandling for 165 kr.

Pris

1150 DKK

Teenage Acne behandling (45 min.)

Denne behandling er til den unge hud imellem 12-19 år

 • Afrensning
 • Hudanalyse
 • Varme kompres
 • Enzympeeling
 • Frugtsyre
 • Dybderens
 • Evt. ansigtsmaske (Da der ellers er mest fokus på dybderens)
 • Afsluttes med serum, creme, øjen- og læbebalm og spf

Pris

495,- DKK

Pure Face Massage (25 min.)

 • Dobbel afrensning af ansigt og decolleté
 • Dybtegående ansigtsmassage, decolleté nakke og skuldremassage
 • Afsluttende creme

 

Denne minibehandling er meget afslappende og beroligende.

Pris

295,- DKK
Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Afstressende ansigtsbehandling i København

  Drømmer du om en afstressende og virkningsfuld ansigtsbehandling på Frederiksberg? Hos Pure & Simple, kan vi opfylde alle dine ønsker med vores professionelle og himmelske behandlinger, der tager udgangspunkt i præcis din hudtype og dine behov. Vi er en eksklusiv skønhedsklinik, der sætter kunden i centrum – kom ind og oplev en verden af velvære hos Pure & Simple.

  Ansigtsbehandling i København med nøje udvalgte ingredienser
  Ved en ansigtsbehandling hos os, i København, bruger vi udelukkende håndplukkede ingredienser af en meget høj kvalitet.

  Hos os kommer kvaliteten i allerforreste række, og vi samarbejder med nogle af verdens stærkeste og mest respekterede brands inden for skønhedsbranchen. Du kan altså være sikker på at få en effektiv behandling – og din hud vil med garanti elske dig for det!

  Ansigtsbehandling med hudundersøgelse

  Inden vi går i gang med selve behandlingen, undersøger vi altid din hudtype, så vi på den måde får sammensat et program, der både er effektivt og som giver dig størst mulig velvære.

  Nedenfor kan du se et udpluk af de behandlinger, som vi blandt andet tilbyder ved en ansigtsbehandling hos Pure & Simple:

  En ansigtsbehandling på Frederiksberg med pH Formula
  Maksimal styrkende medicinske behandlinger uden recept.

  Målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”:

  A.G.E. – Moden, ældet hud
  M.E.L.A – Pigmentering
  A.C. – Akne, uren hud
  C.R. – Chronic redness

  Kontrolleret skin resurfacing med pH Formula

  pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

  Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag  ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

  Skin resurfacing betyder genopbygning / genoprettelse af hudens øverste lag, som er epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

  pH-formula arbejder især med disse problematikker

  – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).

  – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer, stress eller “kemi”.

  – Acne, uren hud, fedtet hud, “åbne” og grove porer og overfladiske ar.

  – Kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

  Ovennævnte peelinger fremgår i behandlingen, vi kigger med professionelle øjne og vurderer hvilken peeling, som egner sig til dig.

  pH Formula controlled skin resurfacing

  ph-Formula er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

  Med pH-formula sker fornyelsen / skin resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat. Vi tilbyder desuden også effektive behandlinger til problemfyldt teenagehud samt eksklusive ansigtsbehandlinger til mænd.