4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Professionel Make-up

Eksklusiv make-up i København – med rådgivning og vejledning af en professionel make-up artist.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv make-up i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Professionel Make-up i København

Vi har professionelle makeup artister som kan style dit makeup til bryllupper og særlige anledninger. Du får altid en top professionel makeup, hvad enten det er dag, fest eller brude makeup. 

 • Pure Day (20 min) 275 DKK

  Denne behandling kan bookes i forlængelse af andre behandlinger: ansigts behandlinger samt manicure & pedicure.

  - Base make-up
  - Inspiration og pålægning af “everyday” make-up
  - Forfriskende og let hverdags make-up

 • Pure Make-up (45 min) 495 DKK

  Du er velkommen til at medbringe indholdet fra din egen make-up-pung, som vi også kan rådgive dig om.

  - Information om hudpleje og hjemmeprodukter
  - Efterfølgende påføres en base make-up
  - Fuld make-up påføres
  - Make-up undervisning
  - Samt lektion i korrekt brug af make-up pensler

 • Make-up undervisning (80 min) 750 DKK

  Du er velkommen til at medbringe indholdet fra din egen make-up-pung, som vi også kan rådgive dig om.

  - Information om hudpleje og hjemmeprodukter
  - Efterfølgende påføres base make-up
  - Fuld make-up påføres
  - Make-up undervisning undervejs
  -Samt lektion i korrekt brug af make-up pensler

  Lær at ligge make-up af Neshe.

 • Make-up undervisning for 3-6 personer Ring for pris

  Lær at ligge make-up af Neshe. Make-up-event til polterabend / veninde- eller mor/datter-dag.

  - Indledningen handler om hudpleje og produkter
  - Efterfølgende påføres base make up
  - Dag make up
  - Individuelle tips, tricks og gode råd

  Kørsel i Københavnsområdet – kr. 500

 • Pure Love - Brude make-up (60 min) 1.500 DKK

  Bryllupsfotos, videooptagelser mv. bliver set igen og igen resten af dit liv. Derfor vil vi gerne fremhæve din naturlige skønhed, så du kommer til at stråle til dit bryllup. Men gommen skal selvfølgelig kunne genkende sin brud ved alteret.

  - Make-up (2 x 60 min)
  - Inkluderer prøve make-up
  - Samt brude make-up

  Tillykke – Fra mig til dig – retning af bryn på min regning! Bryn har en stor betydning for dit udtryk og giver karakter til ansigtet. Formning af bryn skal bookes en uge inden selve bryllupsdagen. Alle bryllups make-upper udføres af Neshe.

  Kørsel i Københavns området ekstra 500,-

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Gode råd fra make-up artist i København

  Skal du giftes, til fest eller har du bare lyst til at få lagt en flot og holdbar makeup, er det vigtigt, at du gennemfugter din hud ugen op til makeuppen skal lægges. På en meget dehydreret tør hud kan makeuppen begynde at skalle. Huden kan fugtes med en god fugtighedscreme, som bruges morgen og aften, og en fugtighedsmaske, som bruges 2 gange i ugen. En gennemfugtet hud, giver altid en flottere makeup! 

  Pil aldrig i din hud, da sår aldrig kan skjules ordenligt, hvorimod urenhed dækkes bedre og pænere.*Husk at en godt fundament giver et godt resultat.

  Din makeup artist er altid klar med gode råd!

  Få lagt makeup af en erfaren makeup artist til livets store begivenheder

  Livet er fyldt med store begivenheder, som vi danskere elsker at fejre. De store begivenheder markerer vigtige mærkedage og skaber gode minder med de mennesker, du holder af, og det er derfor ikke svært at forstå, hvorfor vi elsker at fejre fødselsdage, bryllupsdage, dimissioner og meget andet med sjove fester og mange gæster.

  Og når noget skal fejres, skal det selvfølgelig gøres med manér, og derfor skal du naturligvis også se smuk og lækker ud på den store dag. Det kan vi hjælpe dig med på mange forskellige måder her hos Pure & Simple, men helt centralt er selvfølgelig den makeup, som vil få dig til at skinne på den store dag.

  Du kan få professionel makeup hos os, så snart du gerne vil gøre noget ekstra ud af dit udseende, fordi du skal til en vigtig begivenhed, eller fordi du selv er vært for et arrangement, hvor det er dig, der er i centrum. Det kan eksempelvis være til konfirmation, bryllup, en rund fødselsdag eller hvilken som helst anden stor begivenhed, hvor du gerne vil skille dig ud fra mængden med professionel makeup i høj kvalitet.

  Her hos Pure & Simple lægger vi en professionel makeup, der passer til lige netop dig, din stil og dit ansigt, så du kan indtage festens centrum med glamour og et look, som vil komme til at tage sig rigtig godt ud på alle de billeder, der bliver taget på den store dag, og som du og dine gæster for eftertiden vil huske dagen igennem.

  Professionel makeup er derfor altid en god investering, som vil få dig til at stråle i mængden, og som vil gøre den særlige dag endnu mere speciel for dig.

  Altid skarpe priser på professionel makeup hos Pure & Simple

  Her hos Pure & Simple kan du altid få lagt professionel makeup til en pris, der er til at betale. Vi synes, det er vigtigt, at alle har mulighed for at lagt professionel makeup, der vil få dig til at skinne på årets særlige dage, og derfor har vi altid konkurrencedygtige priser på vores professionelle makeup.
   
  Hos os kan du med andre ord få hjælp fra en professionel makeup artist til at skabe lige netop det look, du går og drømmer om, mens du på samme tid får det til en pris, du kan betale uden at sprænge budgettet.

  Professionel make-up hos Pure & Simple

  Ved at vælge en professionel makeupartist, kan det forvandle din udstråling og give dig et boost af selvtillid. Uanset om det er til et bryllup, en fest, et fotoshoot, eller bare fordi, er det en investering i dig selv og dit udseende. Med en eksperts hjælp, kan du føle dig formidabelt tilpas og se dit allerbedste ud.

  At få lagt make-up af en professionel er en oplevelse, der kan forvandle ikke blot dit udseende, men også din følelse af velvære og selvtillid. Professionelle makeupartister har evnen til at fremhæve dine bedste træk og skjule små skønhedsfejl, hvilket resulterer i et fejlfrit og imponerende look. Her er nogle overvejelser og fordele ved at vælge en professionel makeup artist:

  En af de største fordele ved at bruge en professionel makeupartist er, at de har evnen til at tilpasse makeuppen nøjagtigt til din hudtype, ansigtsform, og personlige stil. De tager hensyn til faktorer som belysning, begivenhedens art og din påklædning for at sikre, at makeuppen komplementerer dit samlede look på bedst mulig måde.
  Professionelle makeupartister har adgang til høj kvalitet produkter, der ofte er bedre end dem, man kan købe i almindelige butikker. Disse produkter holder længere, ser bedre ud på huden og kan give et mere naturligt eller dramatisk look afhængigt af dine præferencer.
  Med en professionel ved roret, får du gavn af års erfaring og specialiserede teknikker, som du måske ikke selv er i stand til at mestre. De har kendskab til forskellige applikationsmetoder, og ved præcis, hvordan man fremhæver dine træk på den mest flatterende måde.
  En professionel makeupartist kan fuldføre dit look på relativt kort tid. Dette er særlig fordelagtigt, hvis du forbereder dig til et specielt arrangement og har brug for at spare tid, eller hvis du simpelthen ønsker at nyde en bekymringsfri oplevelse uden stresset ved selv at skulle lægge din makeup.
  Mens du får lagt makeup, har du også mulighed for at lære fra kunstneren og samle tips og tricks, som du kan bruge i din egen makeuprutine. Mange mennesker finder inspiration i at se en professionel arbejde, og det kan være en lærerig oplevelse.

  Indhent et tilbud