Manicure og pedicure

Få flotte negle med en manicure og pedicure hos Pure & Simple. Vi er en professionel skønhedsklinik i hjertet af København, der udfører de skønneste behandlinger. Bestil tid allerede i dag på .

Manicure og pedicure
Det er vigtigt at have flotte hænder. Det er nemlig det første folk lægger mærke til, når man præsenterer sig selv. Vores hænder er konstant udsatte for tidens vind og vejr, og det er derfor vigtigt, at vi passer dem.
Manicure smukke hænder hele året rundt
De fleste mennesker oplever at få tørre og sprukne hænder, når vinterens kolde måneder sætter ind. Også i de varmere sommermåneder er vores hænder og fødder udsat. Solens stråler og saltvand er nemlig hård mod vores hud, og høj varme og salt kan den efterlade den tør og til tider revnet. Med en pedicure eller manicure kan vi hjælpe dig med lækre og bløde hænder, som du med glæde vil vise frem.
Manicure & Pedicure i København
CND, Shellac, Vinylux og SolarOil. Vi udfører kun pedicure og manicure i København med de bedste produkter og behandlinger, som holder længe og giver et flot resultat. Alle vores behandlere holder sig altid opdaterede med tidens trends, og hvilken produkter og teknikker der kommer på markedet, så du er sikker på at få den bedste behandling.
Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Flot pedicure i København

  Hos Pure & Simple tilbyder vi at lave forskellige typer behandlinger. Du bestemmer selv, om du vil have ordnet negle på fødder, hænder eller begge. Er du på udkig efter en manicure nær Frederiksberg, kan vi anbefale at vælge vores manicure-behandling på 50 min., som inkluderer håndbad og peelende håndmaske, håndmassage, behandling af neglebånd, SolarOil og håndcreme. Behandlingen passer perfekt sammen med en afsluttende lakering af negle med Shellac. Du kan se de forskellige behandlinger her!

  Gavekort til manicure og pedicure

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til. Det er også muligt at købe klippekort med fem klip, som giver den sjette behandling gratis.

  Manicure og pedicure? Kontakt Pure & Simple

  Skal vi hjælpe dig med en manicure eller pedicure? Bestil tid til din behandling allerede i dag. Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring på 31 32 59 75 .