★★★★★

4.8 på Trustpilot

Manicure & Pedicure

Få flotte negle med en manicure & pedicure hos Pure & Simple. Vi er en professionel skønhedsklinik i hjertet af København, der udfører de skønneste behandlinger.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Mini-manicure (20 min.)

Pris

259,- DKK

Manicure (50 min.)

Perfekt at kombinere med lakering af negle eller Shellac.

Pris

495,- DKK

Manicure + Pedicure (90 min.)

Perfekt at kombinere med Shellac

Hænder:

Fødder:

Pris

849,- DKK

Pedicure (55 min.)

OBS. Behandlingen er uden lak/Shellac.

Pris

550 DKK

Mini-pedicure (20 min.)

Glimmer på pr. negl.

259 DKK

Hvad siger vores kunder

5/5
De varmeste anbefalinger
Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
Emilie
En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
Amanda
Neshe er et fantastisk menneske
Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Emilie
Tidligere
Næste

Book din tid hos Pure & Simple

– Din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Manicure & Pedicure i København

  Vi tilbyder en bred vifte af negletjenester, der holder dine negle i form og ser smukke ud. Vi følger strenge hygiejne- og sanitetsretningslinjer anbefalet af staten. I et meget rent organiseret setup. Alle vores manicure og pedicure inkluderer en afslappende massage og en polering efter eget valg. Oplev din næste negleservice hos os. 

  Hos Pure & Simple tilbyder vi at lave forskellige typer behandlinger. Du bestemmer selv, om du vil have ordnet negle på fødder, hænder eller begge. Er du på udkig efter en manicure nær Frederiksberg, kan vi anbefale at vælge vores manicure-behandling på 50 min., som inkluderer håndbad og peelende håndmaske, håndmassage, behandling af neglebånd, SolarOil og håndcreme.

  Manicure giver smukke hænder hele året rundt

  Det er vigtigt at have flotte hænder. Det er nemlig det første folk lægger mærke til, når man præsenterer sig selv. Vores hænder er konstant udsatte for tidens vind og vejr, og det er derfor vigtigt, at vi passer dem. De fleste mennesker oplever at få tørre og sprukne hænder, når vinterens kolde måneder sætter ind. Også i de varmere sommermåneder er vores hænder og fødder udsat. 

  Solens stråler og saltvand er nemlig hård mod vores hud, og høj varme og salt kan den efterlade den tør og til tider revnet. Med en pedicure eller manicure kan vi hjælpe dig med lækre og bløde hænder, som du med glæde vil vise frem.

  CND, Shellac, Vinylux og SolarOil. Vi udfører kun pedicure og manicure i København med de bedste produkter og behandlinger, som holder længe og giver et flot resultat. Alle vores behandlere holder sig altid opdaterede med tidens trends, og hvilken produkter og teknikker der kommer på markedet, så du er sikker på at få den bedste behandling.

  Opnå det bedste resultat

  For at opnå det bedste resultat ved en manicure og pedicure er det vigtigt, at du plejer dine hænder derhjemme. Derudover anbefaler vi, at du får lavet manicure samt pedicure hver 8-10 uge, for at opretholde det bedste resultat. Dette afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt negle/neglebånd osv vokser, ligeledes af hvor meget du bruger dine hænder i hverdagen.

  Negleolie
  Plej dine neglebånd med en negleolie både morgen og aften. Dette fugtgiver neglebåndene og negleomgivelserne og derved bliver det lettere at fjerne mest muligt af det overskydende neglebånd. Dette giver et pænere resultat og en bedre holdbarhed af både manicure og pedicure.
  Neglebånd
  Hører du til blandt de mange, hvis neglebånd gror hurtigt? Så kan du købe neglebåndsfjerner til hjemmebrug. Dette hjælper til, skånsomt at opløse samt fjerne det døde neglebånd og efterlader neglepladen ren og forberedt til en eventuel neglelak.
  Fin neglefil
  Brug en fin neglefil til at file dine negle. Brug ikke metal fil eller grov fil, da dette kan ødelægge og flosse neglen. Husk der er forskel på file til falske negle og ægte negle. Fil fra side til side gerne mod midten, i den ønskede form og længde.

  Peeling

  Skrub dine hænder med en negle børste dagligt. Brug evt. også en salt håndpeeling engang i mellem. Dette fjerner døde hudceller, så en frisk og sund hud kommer frem. Efter en peeling er det vigtigt, at du smører dine hænder ind i en god håndcreme, og da de døde hudceller nu er fjernet, vil huden optage virkestofferne i cremen bedre, hvilket vil efterlade hænderne fugtede og velplejede.

  Hånd og fod creme

  Cremer skal bruges hver dag for at velligeholde en flot og sund hud. På samme måde som du vedligeholder dine tænder.