4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Manicure & pedicure

Få flotte negle med en manicure & pedicure hos Pure & Simple. Vi er en professionel skønhedsklinik i hjertet af København, der udfører de skønneste behandlinger. 

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Behandlinger

 • Mini-manicure (20 min) 259 DKK

  - Neglebåndene forfines
  - Neglene formes og poleres
  - Afsluttes med SolarOil og håndcreme

 • Mini-manicure (50 min) 495 DKK

  Perfekt at kombinere med lakering af negle eller Shellac.

  - Håndbad & peelende håndmaske
  - Neglebåndene forfines
  - Neglene formes og poleres
  - Håndmassage
  - Afsluttes med SolarOil og håndcreme

 • Manicure + pedicure (90 min) 849 DKK

  Perfekt at kombinere med Shellac

  Hænder:
  - Håndbad & peelende håndmaske
  - Neglebåndene forfines
  - Neglene formes og poleres
  - Håndmassage
  - Afsluttes med SolarOil og håndcreme

  Fødder:
  - Fodbad & peelende fodmaske
  - Neglebåndene forfines
  - Neglene formes og poleres
  - Fjernelse af hård hud
  - Fodmassage
  - Afsluttes med SolarOil og fodcreme

 • Pedicure (55 min) 849 DKK

  OBS. Behandlingen er uden lak/Shellac.

  - Fodbad
  - Peelende fodmaske
  - Neglebåndene forfines
  - Neglene formes og poleres
  - Effektiv behandling af hård hud
  - Fodmassage
  - Afsluttes med SolarOil og creme

 • Mini-pedicure (20 min) 259 DKK

  - Neglebånd forfines
  - Neglende formes og poleres
  - Afsluttes med solaroil og fodcreme

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu. 

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Manicure & Pedicure i København

  Vi tilbyder en bred vifte af negletjenester, der holder dine negle i form og ser smukke ud. Vi følger strenge hygiejne- og sanitetsretningslinjer anbefalet af staten. I et meget rent organiseret setup. Alle vores manicure og pedicure inkluderer en afslappende massage og en polering efter eget valg. Oplev din næste negleservice hos os. 

  Hos Pure & Simple tilbyder vi at lave forskellige typer behandlinger. Du bestemmer selv, om du vil have ordnet negle på fødder, hænder eller begge. Er du på udkig efter en manicure nær Frederiksberg, kan vi anbefale at vælge vores manicure-behandling på 50 min., som inkluderer håndbad og peelende håndmaske, håndmassage, behandling af neglebånd, SolarOil og håndcreme.

  Manicure giver smukke hænder hele året rundt

  Det er vigtigt at have flotte hænder. Det er nemlig det første folk lægger mærke til, når man præsenterer sig selv. Vores hænder er konstant udsatte for tidens vind og vejr, og det er derfor vigtigt, at vi passer dem. De fleste mennesker oplever at få tørre og sprukne hænder, når vinterens kolde måneder sætter ind. Også i de varmere sommermåneder er vores hænder og fødder udsat.

  Solens stråler og saltvand er nemlig hård mod vores hud, og høj varme og salt kan den efterlade den tør og til tider revnet. Med en pedicure eller manicure kan vi hjælpe dig med lækre og bløde hænder, som du med glæde vil vise frem.

  CND, Shellac, Vinylux og SolarOil. Vi udfører kun pedicure og manicure i København med de bedste produkter og behandlinger, som holder længe og giver et flot resultat. Alle vores behandlere holder sig altid opdaterede med tidens trends, og hvilken produkter og teknikker der kommer på markedet, så du er sikker på at få den bedste behandling.

  Opnå det bedste resultat

  For at opnå det bedste resultat ved en manicure og pedicure er det vigtigt, at du plejer dine hænder derhjemme. Derudover anbefaler vi, at du får lavet manicure samt pedicure hver 8-10 uge, for at opretholde det bedste resultat. Dette afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt negle/neglebånd osv vokser, ligeledes af hvor meget du bruger dine hænder i hverdagen. 

  Plej dine neglebånd med en negleolie både morgen og aften. Dette fugtgiver neglebåndene og negleomgivelserne og derved bliver det lettere at fjerne mest muligt af det overskydende neglebånd. Dette giver et pænere resultat og en bedre holdbarhed af både manicure og pedicure. 

  Hører du til blandt de mange, hvis neglebånd gror hurtigt? Så kan du købe neglebåndsfjerner til hjemmebrug. Dette hjælper til, skånsomt at opløse samt fjerne det døde neglebånd og efterlader neglepladen ren og forberedt til en eventuel neglelak. 

  Brug en fin neglefil til at file dine negle. Brug ikke metal fil eller grov fil, da dette kan ødelægge og flosse neglen. Husk der er forskel på file til falske negle og ægte negle. Fil fra side til side gerne mod midten, i den ønskede form og længde. 

  Skrub dine hænder med en negle børste dagligt. Brug evt. også en salt håndpeeling engang i mellem. Dette fjerner døde hudceller, så en frisk og sund hud kommer frem. Efter en peeling er det vigtigt, at du smører dine hænder ind i en god håndcreme, og da de døde hudceller nu er fjernet, vil huden optage virkestofferne i cremen bedre, hvilket vil efterlade hænderne fugtede og velplejede.

  Cremer skal bruges hver dag for at velligeholde en flot og sund hud. På samme måde som du vedligeholder dine tænder. 

  Indhent et tilbud