★★★★★

4.8 på Trustpilot

Inden du booker

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video

Telefonsvare

Melder telefonen optaget eller tager vi den ikke grundet behandling. Indtal da venligst en besked med navn og nummer, og vi ringer tilbage hurtigst muligt.

P-plads
Gode pakerings muligheder. P-pladser ved Trommesalen, Nyrupsgade (Scandichotel), Imperial hotel og Gammel kongevej. Samt lige uden foran klinikken.
Ombooking
Skal ske 24 timer inden behandlingens starttidspunkt, ellers opkræves, 100% af behandlingens pris. Ændring af booking kan kun ske pr. telefon og ikke via mail og sms.
Forsinkelser

Hvis du bliver forsinket til din aftalte tid, sætter vi stor pris på en opringning fra dig. Vi kan dog blive nødt til at reducere i behandlingstiden. Hvis vi er forsinket vil vi sende SMS eller ringe dig op. Samt du får selvfølgelig stadig, hele din behandlingstid. Hvis vi få afbud i løbet af dagen, kan vi ringe dig op, i håb om at kunne samle behandlingerne.

Bemærk
Alle tidsangivelser er inkl. omklædning før og efter behandling. Prisstigning én gang om året. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. Udeblivelse eller for sent afbud til aftalt tid, bliver dette registreret i vores system og der opkræves da 100% af behandlingens pris. Ved booking af ny behandling skal behandlingen derfor betales forud, dette kan gøres direkte via onlinebookning.
Bemærk
Alle tidsangivelser er inkl. omklædning før og efter behandling. Prisstigning én gang om året. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl. Udeblivelse eller for sent afbud til aftalt tid, bliver dette registreret i vores system og der opkræves da 100% af behandlingens pris. Ved booking af ny behandling skal behandlingen derfor betales forud, dette kan gøres direkte via onlinebookning.
Produkter, mobiler og børn
Vi returnerer ikke produkter af hensyn til emballage, kvalitet og holdbarhed af produktet. Vi forventer, at din mobil er på lydløs, når du opholder dig i klinikken. Børn og barnevogne er altid velkomne, sætter dog pris på ro.
Special priser/aftaler
Der gives 10 % studie og pensionist rabat på hverdage i tidsrummet mellem kl. 09:00 og 12:00. Studie rabat kan ikke kombineres med eksisterende tilbud eller elev priser. Der gives IKKE rabat på produkter.
Kunde ønsker
Ved online bookning kan du skrive om evt. ønsker eller forvendtninger, til din behandling. Dette vil hjælpe os med at være bedre forberede til din behandling. Behandlinger eller event kan efter aftale udføres uden for butikkens åbningstid.
Smartbox
Husk at aktivere din Smartbox inden du møder op til behandling. Se vejledning på bagsiden af din smartbox eller ring til Smartbox. Har du ikke aktiveret din Smartbox, vil vi kræve det fulde beløb for den valgte behandling.
NB!
Ved synlig forkølsessår (Herpes) i ansigtet udføres der desværre ikke ansigtsbehandling grundet smittefare. Ved synlig svamp, fodsvamp og fodvorter udføres der desværre ikke pedicure grundet smittefare. Ved fremmøde med ovenstående viruser, udføres behandlingen ikke, dog skal der betales fuld pris for den bestilte tid.
Vi ser meget frem til at møde dig!

Mød Neshe, indehaver af Pure & Simple

Neshe er indehaver af PURE & SIMPLE Face/Body Treatments. Hun er uddannet kosmetolog fra CIDESCO i 2011. Neshe har mange års erfaring fra skønhedsbranchen og valgte i foråret 2016, at gå selvstændig med egen klinik.

Jeg er i branchen for at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg stiler efter et konstant højt fagligt niveau og går meget op i efter- og videreuddannelse for både mig selv og mine ansatte. Det er vigtigt for mig, at kunne lave den mest optimale behandling hver gang og give den bedste vejledning videre til alle mine kunder, uanset behandling

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.