4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Neshe

Neshe er indehaver af PURE & SIMPLE Face/Body Treatments. Hun er uddannet kosmetolog fra CIDESCO i 2011. Neshe har mange års erfaring fra skønhedsbranchen og valgte i foråret 2016, at gå selvstændig med egen klinik. 

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Antiage Behandling med Meso Terapi

Det er gået stærkt lige siden. Hun har i dag tre ansatte og en fast kundegruppe. Neshe har et godt øje, når det kommer til hudanalyse og skræddersyede ansigtsbehandlinger. Neshe er desuden særligt efteruddannet til level 2 i pHformula. Level 2 henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirugiske indgreb. Level 2 er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

Derudover omfatter Neshes CV vippeteknikker uddannelset fra Lash Bar, professionel make-up artisk, voksekspert og CND negleteknikker.

Desuden afholder Neshe regelmæssigt kurser i brugen af make-up.

Neshe har både været på kursus og arbejdet med følgende produkter:
Sensai by Kanebo, Ole Henriksen og Decléor, Excuviance, CND spa, CND SHELLAC, Pure Minirals, Mineralogi, Berodin voks, Pür Cosmetics, Nimue og pHformula.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Neshe

“Jeg er i branchen for at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg stiler efter et konstant højt fagligt niveau og går meget op i efter- og videreuddannelse for både mig selv og mine ansatte. Det er vigtigt for mig, at kunne lave den mest optimale behandling hver gang og give den bedste vejledning videre til alle mine kunder, uanset behandling”

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud