Neshe

Neshe er indehaver af PURE & SIMPLE Face/Body Treatments. Hun er uddannet kosmetolog fra CIDESCO i 2011. Neshe har mange års erfaring fra skønhedsbranchen og valgte i foråret 2016, at gå selvstændig med egen klinik.

Antiage Behandling med Meso Terapi

Det er gået stærkt lige siden. Hun har i dag tre ansatte og en fast kundegruppe. Neshe har et godt øje, når det kommer til hudanalyse og skræddersyede ansigtsbehandlinger. Neshe er desuden særligt efteruddannet til level 2 i pHformula. Level 2 henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirugiske indgreb. Level 2 er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

Derudover omfatter Neshes CV vippeteknikker uddannelset fra Lash Bar, professionel make-up artisk, voksekspert og CND negleteknikker.

Desuden afholder Neshe regelmæssigt kurser i brugen af make-up.

Neshe har både været på kursus og arbejdet med følgende produkter:
Sensai by Kanebo, Ole Henriksen og Decléor, Excuviance, CND spa, CND SHELLAC, Pure Minirals, Mineralogi, Berodin voks, Pür Cosmetics, Nimue og pHformula.

Jeg er i branchen for at kunne gøre en forskel for andre mennesker. Jeg stiler efter et konstant højt fagligt niveau og går meget op i efter- og videreuddannelse for både mig selv og mine ansatte. Det er vigtigt for mig, at kunne lave den mest optimale behandling hver gang og give den bedste vejledning videre til alle mine kunder, uanset behandling

Hvad siger vores kunder

5/5
De varmeste anbefalinger
Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
Emilie
En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
Amanda
Neshe er et fantastisk menneske
Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Emilie
Tidligere
Næste