PH-FORMULA

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  pharma-cosmeceutical behandlingssystem

  pH-formula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, der er et resultat af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter Denne dermatologiske skin re-surfacing system fokuserer på en række hudsygdomme, som omfatter tidlig ældning, følsom hud, rosacea, acne og hyper pigmenteret hud.

  Dermatologiske ingredienser

  Den unikke videnskabelige blanding af dermatologiske ingredienser tilbyder den mest omfattende forebyggende og genoprettende hudplejeløsning, der er tilgængelig uden recept. Før og efter re-surfacing produkter forbedrer, optimerer og vedligeholder resultaterne af hud re-surfacing behandlinger og sørger for optimale resultater.

  pHformula – controlled skin resurfacing

  Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag “regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og “raske”, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. Beskadigede celler får en “second chance”.

  Tag en sensabilitets test

  S.P konsultationsbehandling koster kr. 399,-
  pHformula er specialist hudplejeprodukter til behandling af
  PH_FORMULA
  Den nye generations peeling.

  PH-DVC™ komplekset giver mulighed for maksimale koncentrationer anvendt uden nogen negative bivirkninger, der normalt ses med konventionelle peelinger.

  Ph formula er specielt udviklet til, læger, sygeplejersker og avancerede kosmetologer.

  PH Formula er specifike behandlinger, der er designet til at tilbyde klienten et alternativ til kliniske indgreb og insprøjtninger.

  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Formuleret til at behandle selv de mest sarte og følsomme områder.

  Baseret på teknologien af regenerativ medicin. Kan kombineres med alle andre produkter

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste