4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

PH-Formula

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Pharma-cosmeceutical behandlingssystem

pH-formula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, der er et resultat af en innovativ alliance mellem cosmeceutical og medicinske recepter Denne dermatologiske skin re-surfacing system fokuserer på en række hudsygdomme, som omfatter tidlig ældning, følsom hud, rosacea, acne og hyper pigmenteret hud.

Dermatologiske ingredienser
Den unikke videnskabelige blanding af dermatologiske ingredienser tilbyder den mest omfattende forebyggende og genoprettende hudplejeløsning, der er tilgængelig uden recept. Før og efter re-surfacing produkter forbedrer, optimerer og vedligeholder resultaterne af hud re-surfacing behandlinger og sørger for optimale resultater.

pHformula – controlled skin resurfacing
Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag “regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler enten erstattes med nye og “raske”, eller huden stimuleres til at reparere sig selv. Beskadigede celler får en “second chance”.

Tag en sensabilitets test
S.P konsultationsbehandling koster kr. 399,-
pHformula er specialist hudplejeprodukter til behandling af

 • Ældningstegn
 • Pigmentforandring
 • Acne
 • Rosacea (kronisk rødhed)
 • Porre forstørelse

PH_FORMULA
Den nye generations peeling.

PH-DVC™ komplekset giver mulighed for maksimale koncentrationer anvendt uden nogen negative bivirkninger, der normalt ses med konventionelle peelinger.

Ph formula er specielt udviklet til, læger, sygeplejersker og avancerede kosmetologer.

PH Formula er specifike behandlinger, der er designet til at tilbyde klienten et alternativ til kliniske indgreb og insprøjtninger.

Formuleret til at behandle selv de mest sarte og følsomme områder.

 • Effektive behandlings resultater
 • Ingen farvestoffer
 • Parfumefri
 • Pharmacosmedceutical
 • level 1, 2, 3
 • Parabenefri konserveringssystem
 • Ingen lanolin eller mineral olie
 • Non Comedogen

Baseret på teknologien af regenerativ medicin. Kan kombineres med alle andre produkter

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud