NIMUE

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Nimue Skin Technology

  Den nye generation af derma-cosmeceutisk hudpleje. Nimue blev oprindeligt anvendt af dermatologer grundet den fremskyndende effekt på hudens opheling efter operation. I 1994 blev den så introduceret som frugtsyreserie og føres kun af professionelle hudspecialister/kosmetologer. Nimue fremstilles i Sydafrika med aktive ingredienser udviklet i Frankrig, USA og Schweiz.
  Innovation og kvalitet
  Siden begyndelsen har Nimue haft ry for innovation og høj kvalitet. Et ry opnået gennem forskning baseret på verdensomspændende videnskabelige data og implementeringen af disse i test og udvikling af høj effektive og resultatorienterede dermacosmeceutiske hudplejeprodukter. Nimue er en videnskabelig serie af avancerede hud- og kropsprodukter samt professionelle behandlinger. Målrettede, effektive løsninger til specifikke problemer indenfor de forskellige hudtyper. Nimue har en enkel og let tilgang til løsning af problemerne. Verden over har dette givet succes og anerkendelse af Nimue’s behandlingsmetoder og sammensætning af ingredienser.
  Sunde løsninger
  Nimue tilbyder sunde løsninger til alle hudtyper men har specialiseret sig i behandling af miljøbelastet hud, akne/problem hud og hyperpigmentering(mørke skjolder). Bekæmper symptomerne på usund hud og arbejder også effektivt på at fjerne årsagerne. Nimues filosofi er at genopbygge hudens sundhed, få huden til at arbejde selv og derefter bevare den sunde tilstand opnået ved brug af hjemmeprodukter og behandlinger.

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Nimue Salgsprodukter uden parabener

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste