ROSACEA

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Viden og behandlng af rosacea

  Rosacea er en kronisk hudsygdom. Det opstår hyppigst efter 30 års alderen og ses oftest hos kvinder. Efter opstået rosacea ses en defekt lipidbarrie [den film der beskytter huden]. Hudlidelsen kan derfor føles sviende og brændende. Rosacea ses ved kinderne, næsen og hagen.

  Årsag

  Årsagen til rosacea er fortsat usikker, men menes at være miljøbetinget. Stærk, krydret mad, sol/varme, alt der udvider blodkar, alkohol, psykisk og fysisk stress og større varmeforskelle kan forværre rosacea.

  Symptomer

  Der findes forskellige stadier af rosacea og derved også forskellige symptomer. Stadierne er karakteriseret ved følgende symptomer: 1. Forbigående rødmen 2. Permanent rødmen evt. blåviolet kulør (Kan minde lidt om en permanent solskoldning) 3. Permanent rødmen og acne-lignende tilstand. (hudfortykkelse og hævelse samt irretiert væv der kan ligne urenheder) 4. Hævede talgkirtler og specielt næseområdet fortykkes.

  Behandling/gode råd

  Da rosacea er en kronisk hudlidelse, kan den aldrig forsvinde helt. Men man kan altid mindske og forbedre der, samt forbygge en forværing. Det er vigtigt at bruge produkter til sin hud, som er specielt egnet til rosacea. Du skal undgå oliebaseret ansigtscremer, makeup og solcreme, da det kan forværre hudlidelsen. Daglig pleje og beskyttelse er vigtigt, undgå sollys og beskyt huden med høj solfaktor på alle årstider. I svære tilfælde, kan det være nødvendigt at behandle med antibiotika over flere måneder.
  Ph-Formula og Nimue behandler og forbedrer effektivt rosacea tilstanden

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste