4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Rosacea

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Viden og behandlng af rosacea

Rosacea er en kronisk hudsygdom. Det opstår hyppigst efter 30 års alderen og ses oftest hos kvinder. Efter opstået rosacea ses en defekt lipidbarrie [den film der beskytter huden]. Hudlidelsen kan derfor føles sviende og brændende. Rosacea ses ved kinderne, næsen og hagen.

Årsag
Årsagen til rosacea er fortsat usikker, men menes at være miljøbetinget. Stærk, krydret mad, sol/varme, alt der udvider blodkar, alkohol, psykisk og fysisk stress og større varmeforskelle kan forværre rosacea.

Symptomer
Der findes forskellige stadier af rosacea og derved også forskellige symptomer. Stadierne er karakteriseret ved følgende symptomer: 1. Forbigående rødmen 2. Permanent rødmen evt. blåviolet kulør (Kan minde lidt om en permanent solskoldning) 3. Permanent rødmen og acne-lignende tilstand. (hudfortykkelse og hævelse samt irretiert væv der kan ligne urenheder) 4. Hævede talgkirtler og specielt næseområdet fortykkes.

Behandling/gode råd
Da rosacea er en kronisk hudlidelse, kan den aldrig forsvinde helt. Men man kan altid mindske og forbedre der, samt forbygge en forværing. Det er vigtigt at bruge produkter til sin hud, som er specielt egnet til rosacea. Du skal undgå oliebaseret ansigtscremer, makeup og solcreme, da det kan forværre hudlidelsen. Daglig pleje og beskyttelse er vigtigt, undgå sollys og beskyt huden med høj solfaktor på alle årstider. I svære tilfælde, kan det være nødvendigt at behandle med antibiotika over flere måneder.

Ph-Formula og Nimue behandler og forbedrer effektivt rosacea tilstanden

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud