Voksbehandling på Vesterbro

Dit ansigt er meget vigtigt for dig. For at gøre et godt indtryk, er det kun naturligt, at du bruger en masse tid og ressourcer til at holde dit ansigt smukt og sundt. Bumser i ansigtet er ofte den største trussel mod et smukt og sundt ansigt.

Effektiv voksbehandling på Vesterbro

Det kan være smertefuldt at få fjernet uønsket hår. Og det er noget, de færreste af os har lyst til. Men der er hjælp at hente. Med en voksbehandling på Vesterbro kan vi skånsomt og hurtigt fjerne uønsket hår på særligt følsomme områder, som eksempelvis overlæbe og bryn.

Vi vokser også andre dele af kroppen – både de øvre, nedre og mere intime dele. Nedenfor kan du se en række eksempler på områder, som vi dagligt udfører voksbehandling på:

Voks af ansigt
  • Bryn
  • Overlæbe
Voks af krop
  • Brazil voks
  • Intim voks (women)
  • Bikini
  • Ben

Se priser på vores voksbehandling nær Frederiksberg her!

Berodin Krystal Voks voksbehandling nær Frederiksberg

Hos Pure & Simple anvender vi forskellige typer voks. Til særligt udsatte områder anvender vi hård voks, da denne type voks er blid for huden. Vores nyeste produkt hedder Berodin Krystal Voks og er gudeproduktet inden for hårvoksning. Voksen er nemlig fremstillet på mineralsk basis helt uden harpiks og parabener. Nedenfor kan du se en række fordele med Berodin Krystal voksning på Frederiksberg:

Effektiv voksbehandling på Vesterbro med strips

Vil du gerne have en voksning på Frederiksberg, der er hurtigt og effektivt overstået, så anvender vi strips. Her påføres huden voksen, hvorefter den fjernes med en kraftig papirstrip. Se fordele med strips nedenfor:

Voksbehandling på Vesterbro? Kontakt Pure&Simple

Ønsker du at høre mere om vores voksbehandling på Vesterbro, så ring . Vi ser frem til at hilse på dig.