4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Intimvoks

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Hvad er intimvoks – Brasiliansk voksbehandling

Brazil Voks betyder fjernelse af al intimbehåringen inkl. Rod, ved brug af voks. Du kan også vælge at lade en lille stribe være tilbage – det kaldes en Hollywood Brazil. Der er i de seneste år kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje og populariteten af Brazil Voks er steget kraftigt.

Hvad er en god intimvoks?
Der er stor forskel på udførelsen af en Brasiliansk voksbehandling. Er du en af mange, der kun har prøvet en smertefuld oplevelse med en Brasiliansk voksbehandling?

Så er det sikkert gået alt for hurtigt og har været gennemført uden ordentlig preperation og efterbehandling af huden.
Og så har du været i de forkerte hænder. Man kan IKKE lave en god og behagelig Brazil på 5 minutter.
En øvet behandler, der udfører en korrekt og behagelig Brasiliansk voksbehandling med hård voks og minimalt ubehag, kan gøre det på typisk 15-30 minutter inklusiv efterfølgende brug af pincet til indgroede hår.

Behandlingstiden afhænger dog lidt af, om man bruger voksstrips eller hård voks. Hård voks er meget blidere for huden end strips, så har du ikke har prøvet en Brazil før og er nervøs for at prøve, så er hård voks en mulighed for at komme i gang uden at frygte smerten.

Vores behandlere
Alle vores behandlere, der udfører Brasiliansk voksbehandling har efter endt kosmetologuddannelse, fået grundig oplæring af Sandra Rosengren og har mange timers øvelse bag sig, førend de har fået lov til at udføre behandlingen selvstændigt.

Og de gør det til perfektion.
Brazil Voks er en normal del af almindelig personlig hygiejne og intet at være genert over. Vores dygtige behandlere laver rigtigt mange Brasiliansk voksbehandling hver eneste dag og vi guider dig sikkert gennem hele behandlingen.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Før og efter intimvoks

FØR
Det er vigtigt, at du peeler (skrubber) din hud grundigt for at fjerne døde hudceller og tør hud og derefter smører huden ind i creme. For at få det bedste resultat med mindst knækkede hår og maksimal beskyttelse af huden, skal dette gøres dagen inden. Hårene skal være trimmet ned til mellem 0,5 til 1,5 cm i længden – hellere lidt for langt end lidt for kort. Er håret for langt eller for kort kan behandlingen ikke udføres til behandlerens eller din tilfredshed.

UNDER
Umiddelbart før behandlingen får du en hygiejnisk vådserviet til en sidste personlig rengøring inden voksningen. Når du er klar og har klædt af forbereder vi huden med en beroligende og affedtende lavendel tonic. Under behandlingen ligger du på en briks, så kosmetologen har de bedste arbejdsbetingelser. Så er vi klar med enten strip eller hård voks alt efter din hud- og hårtype.

EFTER
Efter endt behandling påføres beroligende og beskyttende jasminolie samt fugtgivende og helende aloe vera gel, der tager rødmen og lukker porrerne. Efter voksbehandling er huden mere sart og åben og det er derfor vigtigt, at du ikke dyrker motion, går i dampbad eller smører dig ind i cremer mm., da hudens porrer skal have tid til at lukke sig igen. Her kan anvendes specielle beroligende eller rensende masker efter behov. Vi anbefaler et par bløde bomuldsbukser og ikke alt for stramtsiddende bukser. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi fire ugers intervaller mellem dine voksbehandlinger. Det gør håret mere fint og blødt, og din behandling bliver mindre smertefuldt.

Hård voks

Til behandling anvendes hygiejnisk 100 % ren Berins Voks. Den nye voks hedder Berins Krystal Voks. Det er hårfjerningens nye top produkt. Efter flere års forskning er det lykkedes forskerne at fremstille en voks på mineralsk basis uden harpiks og parabener.

Berins Voks har følgende fordele

 • Griber optimalt fat om hvert enkelt hår
 • Klæber minimalt til huden
 • Fjerner også korte hår
 • Lavere arbejdstemperatur som er behagelig for kunden
 • Meget blid og super effektiv
 • Ingen lugtgener

Strip-voks

Denne metode forbinder de fleste med voksning og forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig papirstrip. Ved denne metode skal man dog være forsigtig, da den er en smule hård ved huden. Til strip-voks anvendes hygiejnisk og 100 % ren bivoks.

Strip-voks er hurtig og nemt til dig, der gerne vil have tingene overstået kvikt og effektivt.

 • Griber optimalt fat om hvert enkelt hår
 • Fjerner også korte hår
 • Super effektiv
 • Ingen lugtgener

Smertestillende produkter

Emla Creme
Emla er en smertestillende creme, der lokalbedøver det øverste hudlag. Cremen fås på apoteket og påføres ca. 20 min før voksningen. De indsmurte områder pakkes ind/dækkes til i husholdningsfilm. Cremen vaskes grundigt af inden voksbehandlingen. Vi anbefaler ikke Emla cremen, da den kan ligge et fedtlag omkring håret, der gør, at voksen ikke kan tage ordentligt fat om hårstrået og resultatet bliver derved mindre godt.

Ipren og Panodil
Ipren og 1 Panodil kan tages sammen 20 minutter inden voksningen, og virker muskelafslappende.

Hvorfor vælge os til at behandle din intimvoks?
Vi har reel ekspertise på området og tør faktisk godt sige, at du ikke kan få det gjort bedre et andet sted. Glæd dig til en glat og ren fornemmelse efter vores Brazil. Vi glæder os til at se dig.

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud