INGROET HÅR

Om Indgroet hår

Årsagen til et indgroet hår er et hår, der begynder at gro tilbage i hårsækken eller under hudens overflade. Og dermed kan der dannes en rød hævelse på hudens overflade. Indgroede hår kan opstå på alle dele af kroppen
Hvad kan forsage indgroet hår?

Ved indgroede hår, kan ses symptomer som

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Behandling

Prøv aldrig at fjerne dine indgroede hår selv, da du kan lave permanente skader på hud og i væv. Kom derfor altid til din kosmetolog! Inden du kommer til din kosmetolog, er det vigtigt, at du exfolierer huden 1-2 gange ugentligt, evt. efterfulgt af en maske eller creme, da det kan gøre fjernelsen af det indgroede hår nemmere.
Forskellige exfoliering
Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste