SART & SENSITIV HUD

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Sart & sensitiv hud

  En sart og sensitiv hud kendetegnes ved rødmen, karsprængninger, samt en tendens til udtørring og blusser desuden nemt, hvis den bliver udsat for kulde, varme, alkohol og vand samt kryderier. Det er derfor vigtigt, at huden behandles med de rigtige produkter. Vi anbefaler Nimue Interactive og PH-formula.
  Poly hydrycid acid (PHA)
  Nimue Interactive er baseret på Poly hydrycid acid (PHA). PHA er mildere end almindelig frugtsyre (AHA). Det skyldes, at molekylerne i PHA er større end i AHA. Dette medfører, at produktet arbejder langsommere, og på sin vej ned gennem huden afgiver mere fugt.
  Forebyggende og genoprettende hudplejeløsninger
  PH-formula’s videnskabelige blanding af dermatologiske ingredienser tilbyder en af de mest omfattende, forebyggende og genoprettende hudplejeløsninger. Sammensætningen af frugtsyre og vitaminsyre samt de vigtige protoner yder en kontrolleret og specifik behandling. Før- og efterprodukterne forbereder, optimerer og vedligeholder resultaterne af de professionelle behandlinger.
  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste