4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Sart & sensitiv hud

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Sart & sensitiv hud

En sart og sensitiv hud kendetegnes ved rødmen, karsprængninger, samt en tendens til udtørring og blusser desuden nemt, hvis den bliver udsat for kulde, varme, alkohol og vand samt kryderier. Det er derfor vigtigt, at huden behandles med de rigtige produkter. Vi anbefaler Nimue Interactive og PH-formula.

Poly hydrycid acid (PHA)

Nimue Interactive er baseret på Poly hydrycid acid (PHA). PHA er mildere end almindelig frugtsyre (AHA). Det skyldes, at molekylerne i PHA er større end i AHA. Dette medfører, at produktet arbejder langsommere, og på sin vej ned gennem huden afgiver mere fugt.

Forebyggende og genoprettende hudplejeløsninger

PH-formula’s videnskabelige blanding af dermatologiske ingredienser tilbyder en af de mest omfattende, forebyggende og genoprettende hudplejeløsninger. Sammensætningen af frugtsyre og vitaminsyre samt de vigtige protoner yder en kontrolleret og specifik behandling. Før- og efterprodukterne forbereder, optimerer og vedligeholder resultaterne af de professionelle behandlinger.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Gavekort

    Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

    Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

    Indhent et tilbud