★★★★★

4.8 på Trustpilot

Linteractiv hud

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video
Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Sensitiv hud

En sart hud kendetegnes ved rødme, karspringninger og udtørring. Den blusser oftest op ved kulde varme påvirkning eller ved indtagning af alkohol. Man har ikke nødvendigvis alle symptomer når der er tale om en sart og mere følsom hud.

Sart hud kan komme med tiden blandt andet på grund af forkert eller slet ingen pleje af huden over en længere periode. Den rette pleje kan oftest gøre huden mindre følsom, fx ved at genskabe hudens naturlige barriere, så huden derved er mere beskyttet. Hvis hudens forsvar er bedre, vil den automatisk blive mindre følsom. Derudover kan man behandle med produkter som virker beroligende på kapillærerne, og derved mindsker rødme i huden og reducere mængden af karspringninger.

En sart hud kan naturligvis også være sygdomsrelateret, fx ved rosacea eller PCO. I disse tilfælde kan gode produkter holde de synlige hudproblemer nede, men naturligvis aldrig behandle sygdommen.

Atopisk hud

Atopisk eksem er ligesom børneeksem en kronisk tilbagevendende eksemsygdom. Denne går også under betegnelsen atopi. Der er tale om forstyrrelser i hudens immunforsvar.
Børneeksem rammer inden skolealderen mere end 20 % af en fødselsårgang.

Dette tal er dog stigende, specielt i den vestlige verden.
Symptomer på atopisk eksem kan være kløe, rødme, tørhed, kronisk tilbagevendende eksem, hud fortykkelse og skællende hud. Dette kan både forkomme i ansigt, hovedbundenden, på halsen eller øvre del af kroppen.
75 % af voksne med børneeksem har også problemer med håndeksem, som oftest ses på håndryggen og mellem fingrene. I så fald skyldes det ofte er de er i kontakt med irriterende stoffer/produkter, fx i forbindelse med arbejde. Det kan også være hvis man vasker meget hænder med vand og sæbe.

Der findes også issolerede former for atopisk eksem, som ses omkring brystvorten, på øjenlåget eller som revner på læber og øreflip.

Årsager til atopisk eksem kendes ikke, men det vides at hudlidelsen er arvelig, og at dette er skylden i ca. 70 % af tilfældene.
Hvis man er disponeret for atopisk eksem, er det en god ide at undgå pelsdyr, meget støv og rygning i hjemmet, da dette kan skabe udvikling af astma og høfeber. Symptomerne kan svinge afhængigt af årstider og stressperioder.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedskliniki København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik.


  Rosacea

  Rosacea er en kronisk sygdom der findes i blodet, men udspringer synligt på huden. Den ses som oftest første gang hos kvinder i 30 års alderen. Rosacea kan ikke kureres men dens synlighed kan mindskes eller fjernes helt. Når sygdommen springer ud, ødelægges hudens naturlige lipidbarriere (en beskyttende hinde på hudens overflade), hvilket kan føre til sviende og brændende fornemmelser på huden. I meget slem grad kan huden ”boble op” med betændelsestilstande. Udbrud ses ofte omkring kinder, næse og hage.

  Man har endnu ikke fundet årsagen til denne sygdom, men man kender flere faktorer der kan forværre rosacea, herunder blandt andet stærk/krydret mad, sol/varme/kulde, alkohol, psykisk/fysisk stress samt større varmeforskelle og miljøforandringer. Dette skyldes at disse faktorer alle udvider kapillærer/blodkar.

  Der er forskellige symptomer på rocasea fx rødme (både forbigående og permanent), blåviolet kulør, acne lignende tilstande, hudfortykkelse, irriteret væv, urenheder og meget hævede talgkirtler. Kun de færreste har alle symptomer på en gang, hvis man er i tvivl om man er ramt af rosacea, kan man ved lægen se det ved en blodprøve.
  Hvis man har rosacea er det vigtigt at huden får den optimale pleje, så udbrud holdes nede og ikke forværres. Det er vigtigt at du dagligt på alle årstider beskytter huden med solfaktor og barriere cremer, for at genskabe hudens lipidbarriere og beskytte huden så godt som muligt.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste