VOKSTYPER

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Hvorfor vælge os?

  Vi har reel ekspertise på området og tør faktisk godt sige, at du ikke kan få det gjort bedre et andet sted. Glæd dig til en glat og ren fornemmelse efter vores Brazil.

  Vi glæder os til at se dig.

  Hårfjerning

  For at opnå optimalt resultat, anbefaler vi fire ugers interval mellem dine voksbehandlinger. Det gør håret mere fint og blødt, og din behandling bliver mindre smertefuld.

  Obs! Barbere du ind imellem dine voksbehandlinger, starter vi forfra hvad ang. hårstrukturen og slut resultaterne.

  Hårlængde

  Ved voksbehandling skal dine hår være ca. 1/2 – 1 1/2 cm. Ved Brazil voks er der mulighed for at rense inden din behandling.

  På dagen

  Skrub gerne. Brug IKKE kropslotion/creme eller oil samme dag du skal vokses. Træning af alle former efter voks, kan resultere i knopper.

  Dagen før

  Skrub din hud grundig Fugt din hud

  Dagen efter

  Idag må du ikke skrubbe Fugte godt de næste par dage og velligehold
  * STJERNE PRISER
  Book indenfor fire uger, så bliver din behandling billigere.
  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Berins Krystal Voks

  Den nye voks hedder Berins Krystal Voks. Det er hårfjerningens nye top produkt. Efter flere års forskning er det lykkedes forskerne at fremstille en voks på mineralsk basis uden harpiks og parabener.

  Motion (forbedring og kontrol af insulinpåvirkning)

  Berins voks har følgende fordele
  Denne metode forbinder de fleste med voksning og forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig papirstrip. Ved denne metode skal man dog være forsigtig, da den er en smule hård ved huden. Til strip-voks anvendes hygiejnisk og 100 % ren bivoks. Strip-voks er hurtig og nemt til dig, der gerne vil have tingene overstået kvikt og effektivt
  Griber optimalt fat om hvert enkelt hår

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste