4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Vokstyper

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Hårfjerning

For at opnå optimalt resultat, anbefaler vi fire ugers interval mellem dine voksbehandlinger. Det gør håret mere fint og blødt, og din behandling bliver mindre smertefuld.

Obs! Barbere du ind imellem dine voksbehandlinger, starter vi forfra hvad ang. hårstrukturen og slut resultaterne.

Hårlængde
Ved voksbehandling skal dine hår være ca. 1/2 – 1 1/2 cm. Ved Brazil voks er der mulighed for at rense inden din behandling.

På dagen
Skrub gerne. Brug IKKE kropslotion/creme eller oil samme dag du skal vokses. Træning af alle former efter voks, kan resultere i knopper.

Dagen før
Skrub din hud grundig Fugt din hud

Dagen efter
Idag må du ikke skrubbe Fugte godt de næste par dage og velligehold
* STJERNE PRISER
Book indenfor fire uger, så bliver din behandling billigere.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Berins Krystal Voks

Den nye voks hedder Berins Krystal Voks. Det er hårfjerningens nye top produkt. Efter flere års forskning er det lykkedes forskerne at fremstille en voks på mineralsk basis uden harpiks og parabener. 

Motion (forbedring og kontrol af insulinpåvirkning)
Berins voks har følgende fordele

 • Griber optimalt fat om hvert enkelt hår
 • Klæber minimalt til huden
 • Fjerner også korte hår
 • Lav arbejdstemperatur, som er behagelig for kunden
 • Meget blid og super effektiv
 • Ingen lugtgener
 • Fri for farvestoffer, parabener og parfume
 • Strip-voks

Denne metode forbinder de fleste med voksning og forgår ved at voks påføres og herefter fjernes med en kraftig papirstrip. Ved denne metode skal man dog være forsigtig, da den er en smule hård ved huden. Til strip-voks anvendes hygiejnisk og 100 % ren bivoks. Strip-voks er hurtig og nemt til dig, der gerne vil have tingene overstået kvikt og effektivt

Griber optimalt fat om hvert enkelt hår

 • Fjerner også korte hår
 • Super effektiv
 • Ingen lugtgener
 • Fri for farvestoffer, parabener og parfume

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud