VITAMIN C

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Askorbinsyre – Vitamin C

  Askorbinsyre – C-vitamin er en kraftig antioxidant, som modvirker nedbrydelsen af frie radikaler forårsaget af f.eks. miljøet, medicin og rygning. C-vitamin har betydning for dannelsen af collagen; et vigtigt strukturelt protein i huden, som er med til at opretholde hudens spændstighed.

  Tilføjelse af C-vitaminet øger dramatisk syntesen af collagen i hudens celler (fibroblaster) og bruges i den forbindelse i hele verden som rynkereducering og til anti-age behandlinger.

  C-vitamin bruges desuden til at lysne og forbedre pigmentforandringer, fremmer ophelingen af huden og giver en klar forbedring af hudens struktur. Derudover har C-vitamin en antiinflamatorisk effekt på huden og er god til at genoprette en normal hudfunktion ved rødme, urenheder og mild eksem.

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste