4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Specielle behandlinger

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Cosmeceutiske behandlinger

Cosmeceutiske produkter er de produkter som udelukkende sælges og anvendes af kosmetologer, de er meget mere aktive end almindelige skønhedsprodukter. 

Fordelene er blandt andet at disse produkter er mere effektive, til at behandle samt forebygge eventuelle skader på huden, fordi de kan komme meget længere ned i huden og arbejde. De kan altså arbejde det sted i huden hvor skaderne som oftest udbredes.

Dette skyldes at de indeholder en væsentlig større mængde virkestoffer, og at produkternes molekyler er mindre, og dermed har nemmere ved at trænge gennem huden. Ved brug af cosmeceutiske produkter ses en større og mere tydelig forbedring af huden.

Desuden har udbydere af denne produkt kategori pligt til at oplyse 100 % af deres ingrediens liste. Hos Pure & Simple vil din professionelle behandler sammensætte en række cosmeceutiske produkter, specielt udvalgt til din hudtype og dens eventuelle tilstande.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud