SPECIELLE BEHANDLINGER

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  COSMECEUTISKE BEHANDLINGER

  Cosmeceutiske produkter er de produkter som udelukkende sælges og anvendes af kosmetologer, de er meget mere aktive end almindelige skønhedsprodukter.

  Fordelene er blandt andet at disse produkter er mere effektive, til at behandle samt forebygge eventuelle skader på huden, fordi de kan komme meget længere ned i huden og arbejde. De kan altså arbejde det sted i huden hvor skaderne som oftest udbredes.

  Dette skyldes at de indeholder en væsentlig større mængde virkestoffer, og at produkternes molekyler er mindre, og dermed har nemmere ved at trænge gennem huden. Ved brug af cosmeceutiske produkter ses en større og mere tydelig forbedring af huden.

  Desuden har udbydere af denne produkt kategori pligt til at oplyse 100 % af deres ingrediens liste. Hos Pure & Simple vil din professionelle behandler sammensætte en række cosmeceutiske produkter, specielt udvalgt til din hudtype og dens eventuelle tilstande.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste