SPECIAL PRODUKTER

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  SPECIALMASKER -Bruges på klinikbrug

  Collagen Face Film
  Collagen Face Film indeholder blandt andet aloe vera og botaniske ekstrakter. Virker som en antioxidant og er med til at beskytte mod frie radikaler forårsaget af vores livsstil og miljø. Virker fugtgivende, beroligende, kølende og er med til dannelse af nyt collagen. Kan bruges på alle hudtyper.
  Collagen Eye Film
  Collagen Eye Film reducerer hævelser og poser omkring øjnene, tilfører huden fugt og mindsker linjer. Collagen Eye Film er rig på algeekstrakt og aloe vera, som virker anti-inflammatorisk og beroligende. Kan bruges på alle hudtyper.
  Alginate mask
  Alginate mask har kølende og anti-inflammatoriske egenskaber. Den er samtidig også med til at dulme rødme, og forbedre hudens struktur og blødhed. Den har et højt indhold af grøn te og marineekstrakter, som lindrer og beroliger huden. Kan bruges på alle hudtyper.
  After Care Hydrator
  After Care Hydrator efterlader en beskyttende film på huden, efter brug af Bio Active Complex og 35 % glycolic peel. Er rig på antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler.
  Hylaronsyre ”non-injektion” sprøjte fra Nimue
  Hyaluronsyre er fugtbindende og fugtgivende. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, som forekommer naturligt i næsten alle levende organismer. Det binder vand og fungerer som et smøremiddel og en støddæmper i bevægelige dele af kroppen. Hyaluronsyre er også vigtig for transport af næringsstoffer og for at regulere hudens fugtbalance.
  Nimue TDS – ascobic acid (anti-ageing)
  Dette kompleks har et meget højt indhold af vitamin C. Vitamin C er en antioxidant, som beskytter mod frie radikaler, virker pigmenthæmmende til reduktion af hyper pigmentering og forøger hudens elasticitet.
  Nimue TDS – DMAE, silicium, alpha lipoic acid (anti-wrinkle)
  Dette kompleks går ind og stimulerer de collagene og elastine fibre, som er med til at holde huden spændstig. Komplekset indeholder også antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler
  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste