4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Special produkter

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

SPECIALMASKER - Bruges på klinikbrug

Collagen Face Film
Collagen Face Film indeholder blandt andet aloe vera og botaniske ekstrakter. Virker som en antioxidant og er med til at beskytte mod frie radikaler forårsaget af vores livsstil og miljø. Virker fugtgivende, beroligende, kølende og er med til dannelse af nyt collagen. Kan bruges på alle hudtyper.

Collagen Eye Film
Collagen Eye Film reducerer hævelser og poser omkring øjnene, tilfører huden fugt og mindsker linjer. Collagen Eye Film er rig på algeekstrakt og aloe vera, som virker anti-inflammatorisk og beroligende. Kan bruges på alle hudtyper.

Alginate mask
Alginate mask har kølende og anti-inflammatoriske egenskaber. Den er samtidig også med til at dulme rødme, og forbedre hudens struktur og blødhed. Den har et højt indhold af grøn te og marineekstrakter, som lindrer og beroliger huden. Kan bruges på alle hudtyper.

After Care Hydrator
After Care Hydrator efterlader en beskyttende film på huden, efter brug af Bio Active Complex og 35 % glycolic peel. Er rig på antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler.

Hylaronsyre ”non-injektion” sprøjte fra Nimue
Hyaluronsyre er fugtbindende og fugtgivende. Hyaluronsyre er et sukkermolekyle, som forekommer naturligt i næsten alle levende organismer. Det binder vand og fungerer som et smøremiddel og en støddæmper i bevægelige dele af kroppen. Hyaluronsyre er også vigtig for transport af næringsstoffer og for at regulere hudens fugtbalance.

Nimue TDS – ascobic acid (anti-ageing)
Dette kompleks har et meget højt indhold af vitamin C. Vitamin C er en antioxidant, som beskytter mod frie radikaler, virker pigmenthæmmende til reduktion af hyper pigmentering og forøger hudens elasticitet.

Nimue TDS – DMAE, silicium, alpha lipoic acid (anti-wrinkle)
Dette kompleks går ind og stimulerer de collagene og elastine fibre, som er med til at holde huden spændstig. Komplekset indeholder også antioxidanter, som beskytter mod frie radikaler

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud