4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Smartbox

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Special tilbud på luksus ansigts behandlinger i samarbejde med Smartbox

Book din næste behandling inden du går ud af døren og du spare -10%.

Smuk og dejlig – Professionel make-up undervisning
Indledningen om hudpleje og produkter. Kom og bliver opdateret og få lagt en make-up, der lige netop passer til dig, af tidliger Danmarksmester Sandra Rosengren.

Udløber d.30. sep. 2015.

En skøn behandling – Pure Lift
En Pure Lift Mask ansigts behandling inkl. dobbelt afrensning og varme kompres. Du får The Pure Lift Mask lagt på, afslappende massage af arme og hænder og en afslutning med øjencreme, læbebalm, serum, creme samt solfaktor.

Udløber 30-09-2014.

Varighed ca. 60 min.
Pris Kr. 595,-

Pure Beauty – Smuk & Dejlig
En Pure Beauty behandling. Inkl. dobbelt afrens, 3D facePaper- fugt & lift mask, Shiatsu massage af arme og hænder, afslutning med askepot serum og creme – samt en lækker let dag make-up.

Uløber – 30-09-2015.

Varighed ca. 45 min.
Pris. Kr. 399,-

Super man – Pure Super C
En Pure Super-C kur for 1 person. Behandlingen består af dobbelt afrensning, enzympeeling med damp, vitamin C ampul samt massage af ansigt, nakke, skuldre, arme og hænder.

Behandlingen afsluttes med øjencreme, læbebalm og creme med solfaktor.

Udløber 30-11-2014.

Varighed ca. 45 min.
Pris Kr. 399,-

Oplev København – Pure Wellness
Pure Wellness kur for 1 person. Vitamin-C behandlingen indeholder dobbelt afrensning, enzympeeling med damp, vitamin C ampul, massage af ansigt, nakke, skuldre, arme & hænder & afsluttes med øjencreme, læbebalm creme samt barrier solfaktor.

Udløber d.30. september 2014 / d.30. september 2015.

Varighed ca. 45 min.
Pris. Kr. 399,-

Ansigtsbehandling – Pure Cinderella
Ansigtsbehandling med dobbelt afrens, dybdegående ansigtsmassage med plejende og næringsrig fugtmaske, massage af hovedbund og skuldre. Afslutningsvis askepot serum, creme, øjen-/læbebalm med spf.

Oplevelsen er for 1 person.

Udløber 30-11-2014

Varighed ca.45 min.
Pris Kr.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud