SMARTBOX

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Special tilbud på luksus ansigts behandlinger i samarbejde med Smartbox

  Book din næste behandling inden du går ud af døren og du spare -10% –

  Indledningen om hudpleje og produkter. Kom og bliver opdateret og få lagt en make-up, der lige netop passer til dig, af tidliger Danmarksmester Sandra Rosengren.

  Udløber d.30. sep. 2015.

  En Pure Lift Mask ansigts behandling inkl. dobbelt afrensning og varme kompres. Du får The Pure Lift Mask lagt på, afslappende massage af arme og hænder og en afslutning med øjencreme, læbebalm, serum, creme samt solfaktor.

  Udløber 30-09-2014.

  Varighed ca. 60 min.
  Pris Kr. 595,-

  En Pure Beauty behandling. Inkl. dobbelt afrens, 3D facePaper- fugt & lift mask, Shiatsu massage af arme og hænder, afslutning med askepot serum og creme – samt en lækker let dag make-up.

  Uløber – 30-09-2015.

  Varighed ca. 45 min.
  Pris. Kr. 399,-

  En Pure Super-C kur for 1 person. Behandlingen består af dobbelt afrensning, enzympeeling med damp, vitamin C ampul samt massage af ansigt, nakke, skuldre, arme og hænder.

  Behandlingen afsluttes med øjencreme, læbebalm og creme med solfaktor.

  Udløber 30-11-2014.

  Varighed ca. 45 min.
  Pris Kr. 399,-

  Pure Wellness kur for 1 person. Vitamin-C behandlingen indeholder dobbelt afrensning, enzympeeling med damp, vitamin C ampul, massage af ansigt, nakke, skuldre, arme & hænder & afsluttes med øjencreme, læbebalm creme samt barrier solfaktor.

  Udløber d.30. september 2014 / d.30. september 2015.

  Varighed ca. 45 min.
  Pris. Kr. 399,-

  Ansigtsbehandling med dobbelt afrens, dybdegående ansigtsmassage med plejende og næringsrig fugtmaske, massage af hovedbund og skuldre. Afslutningsvis askepot serum, creme, øjen-/læbebalm med spf.

  Oplevelsen er for 1 person.

  Udløber 30-11-2014

  Varighed ca.45 min.
  Pris Kr.

  Bemærk, alle tidsangivelser er inkl. omklædning før og efter behandling

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste