Shellaci København? Pure & Simple leverer et langtidsholdbart resultat

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik


  Shellac

  Leder du efter Shellac på Vesterbro? Hos Pure & Simple står vores dygtige team klar til at forkæle dine negle og give dem et helt nyt liv med smukke, glansfulde farver. Vi er eksperter i plejende behandlinger med Shellac på Vesterbro, så du kan roligt lade os tage hånd om dine negle. Shellac er en professionel behandling, hvor lakken hærdes med UV-lys – og resultatet er en holdbarhed på helt op til tre uger!

  Vi autoriseret forhandler af CND shellac i København

  Hos Pure & Simple er vi stolte over at være autoriseret forhandler af CND Shellac på Vesterbro, da denne type neglebehandling er den langt mest effektive på markedet. CND Shellac er en patenteret verdensnyhed, der på få år har ændret hele neglebranchen og givet neglelak og interessen for neglepleje en renæssance, der ikke er set i mange år.

  Vores Shellac behandling nær Frederiksberg er som et ekstra plus skånsom overfor dine naturlige negle, og der skal ikke files på dine naturnegle før eller efter behandlingen. Selve aftagningen tager desuden kun otte minutter.

  Professionel Shellac København med maksimal holdbarhed
  Når Shellac er lagt korrekt, vil farven være nøjagtig som farven på flakonen, og dine negle vil bare glinse. Ensartethed og farve holder i op til tre uger – helt uden ridser, uden at skalle af og med samme høje glans, som lige da den blev lagt.

  Ved en Shellac-behandling i vores klinik kan vi blandt andet tilbyde:

  Smukke negle med shellac på Vesterbro? Pure & Simple

  Skal vi forkæle dine negle med en professionel Shellac-behandling? Bestil din tid på eller direkte i bookingformularen her på siden.

  Klik her for at se alle vores Shellac-behandlinger på Vesterbro samt mere info om vores attraktive priser.