RØDE KNOPPER

Oplever du røde knopper på kroppen? Lær mere om denne tilstand, samt hvordan den behandles her.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Røde knopper

  Røde knopper på overarmene og lår? (keratosis pilaris)

  Du har måske lagt mærke til små, røde knopper på ydersiden af dine overarme eller på lårene eller bagdelen. Disse små knopper er sandsynligvis ikke bumser eller talgknopper. Derimod en tilstand, som hedder keratosis pilaris.
  Keratosis pilaris er en meget almindelig tilstand, som især forekommer på overarmene. Dog ses den også på kinderne, lårene og bagdelen.
  Læs mere om lidelsen her.

  Hvad er keratosis pilaris?

  Keratosis pilaris er en meget almindelig hudlidelse. Den forårsager små bumse-lignende knopper på arme, lår, kinder, og bagdel. De små knopper er ofte hvide, nogle gange røde, og klør som regel ikke.
  Keratosis pilaris kan være en frustrerende tilstand, da den kan være svær at behandle. Selvom hudlidelsen ikke just er pæn, så er den helt ufarlig og forsvinder ofte af sig selv. Dog kan der gå flere år før dette sker. Det er muligt at holde tilstanden nede indtil den forsvinder, ved at bruge forskellige præparater.

  Hvem får keratosis pilaris?

  Alle kan få keratosis pilaris. Det skønnes at omkring 40 – 50% af den voksne befolkning lider af keratosis pilaris i større eller mindre grad. Hudlidelsen er dog mest udbredt blandt børn og unge. Og det vurderes at hele 50 – 80% af unge har keratosis pilaris.
  Tilstanden forbedres normalt i takt med man bliver ældre. Nogle oplever af tilstanden forsvinder helt efter puberteten, men mange oplever også at tilstanden er kronisk. De røde knopper forsvinder ofte af sig selv før eller omkring 30 års alderen. Dog har mange voksne i 40′erne og 50′erne har stadig keratosis pilaris.
  Der er flere kvinder end mænd, som får keratosis pilaris.

  Hvorfor får man keratosis pilaris?

  Knopper fra keratosis pilaris opstår fordi kroppen producerer for meget keratin, som er et naturligt protein i huden. Den overflødige keratin indelukker hårsækken.
  Selvom man ofte har tilstanden året rundt har klimaet alligevel en betydning, idet at køligt og tørt vinterklima forværrer tilstanden og fugtigt og varmt klima kan forbedre lidelsen.
  Det tyder på at keratosis pilaris er arveligt. En stor andel, af dem som får hudlidelsen er i familie med andre, som har eller har haft den.

  Hvordan behandler man keratosis pilaris?

  Der findes ikke en mirakelkur, som kan garantere at man bliver fri for røde knopper. Nogle gange forsvinder tilstanden af sig selv, men man kan forsøge at holde tilstanden nede ved at løsne overhudscellerne vha. eksfolierende midler og så bruge fugtighedscremer til at bløde huden op.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste