4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Røde knopper

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Røde knopper på overarmene og lår? (keratosis pilaris)

Du har måske lagt mærke til små, røde knopper på ydersiden af dine overarme eller på lårene eller bagdelen. Disse små knopper er sandsynligvis ikke bumser eller talgknopper. Derimod en tilstand, som hedder keratosis pilaris. 

Keratosis pilaris er en meget almindelig tilstand, som især forekommer på overarmene. Dog ses den også på kinderne, lårene og bagdelen.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Hvem får keratosis pilaris?

Alle kan få keratosis pilaris. Det skønnes at omkring 40 – 50% af den voksne befolkning lider af keratosis pilaris i større eller mindre grad. Hudlidelsen er dog mest udbredt blandt børn og unge. Og det vurderes at hele 50 – 80% af unge har keratosis pilaris.

Tilstanden forbedres normalt i takt med man bliver ældre. Nogle oplever af tilstanden forsvinder helt efter puberteten, men mange oplever også at tilstanden er kronisk.

De røde knopper forsvinder ofte af sig selv før eller omkring 30 års alderen. Dog har mange voksne i 40′erne og 50′erne har stadig keratosis pilaris. Der er flere kvinder end mænd, som får keratosis pilaris.

Hvorfor får man keratosis pilaris?

Knopper fra keratosis pilaris opstår fordi kroppen producerer for meget keratin, som er et naturligt protein i huden. Den overflødige keratin indelukker hårsækken.

Selvom man ofte har tilstanden året rundt har klimaet alligevel en betydning, idet at køligt og tørt vinterklima forværrer tilstanden og fugtigt og varmt klima kan forbedre lidelsen.
Det tyder på at keratosis pilaris er arveligt. En stor andel, af dem som får hudlidelsen er i familie med andre, som har eller har haft den.

Hvordan behandler man keratosis pilaris?
Der findes ikke en mirakelkur, som kan garantere at man bliver fri for røde knopper. Nogle gange forsvinder tilstanden af sig selv, men man kan forsøge at holde tilstanden nede ved at løsne overhudscellerne vha. eksfolierende midler og så bruge fugtighedscremer til at bløde huden op.

Hvordan behandler man keratosis pilaris?

Der findes ikke en mirakelkur, som kan garantere at man bliver fri for røde knopper. Nogle gange forsvinder tilstanden af sig selv, men man kan forsøge at holde tilstanden nede ved at løsne overhudscellerne vha. eksfolierende midler og så bruge fugtighedscremer til at bløde huden op.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Gavekort

    Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

    Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

    Indhent et tilbud