4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Pco/s homonsyndrom

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Viden om PCO og PCOS

PCOS er den mest udbredte hormonelle forstyrrelse hos kvinder i den fødedygtige alder. Ca. 20 % af alle kvinder har PCO og ca. 15 % af alle kvinder har PCOS. PCO er forkortelsen for polycystisk ovarie (æggestok), hvilket refererer til de mange små cyster (ægblærer) som typisk ses, når man ultralydsscanner en PCO-æggestok. Symptomerne varierer fra person til person. 

Hyppige symptomer

 • Uren hud, med tendens til acne
 • Fedtet hud
 • Rosacea hud
 • Uregelmæssig menstruation / manglende ægløsning
 • Svært ved at blive gravid
 • Forhøjet mandligt kønshormon (testosteron)
 • Øget hårvækst på kroppen og ansigtet
 • Øget hårtab på hovedet
 • Sukkertrang
 • Overspisning

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis 

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Årsag

PCOS er formentlig et sammenspil mellem arvelige faktorer og miljøpåvirkninger både i livmoderen og gennem opvæksten samt i puberteten. Desværre er det en kendsgerning, at man har øget tendens til at tage på i vægt, når man har PCO. Grundet forekomsten af forhøjede mandlige kønshormoner, lægger al overskydende fedt sig især omkring maven – også kaldet æblefacon.

Fra fedtvævet udskilles stoffer som nedsætter følsomheden for insulin (insulinresistens) og dette har indflydelse på PCOS og forværrer symptomerne. For højt insulin spiler en afgørende rolle for udviklingen og sværhedsgraden af PCOS. Insulinniveauet og sværhedsgraden hos den enkelte afhænger af arvelig disposition, motion og kost. 70 -80 % af kvinder med PCOS er overvægtige og desværre forværrer overvægt alle tilstande indenfor PCOS. Dette gælder også for normal vægtige

Behandling

PCO/PCOS påvirkning af huden. På grund af det ekstra høje indhold af mandlige kønshormoner, mangler en PCO/PCOS kvindes hud det lipide filter, som ligger en beskyttende film på huden, hvorved huden beskyttes mod vind, vejr og frie radikaler. Huden kan ikke selv normalisere sig og det øger tendensen til rødme, rosacea, uren og fedtet hud samt acne og huden har som oftest brug for en mild stabiliserende, normaliserende og effektiv behandling hver dag. 

Læs meget meget på www.pcoliv.dk og www.gynklinik.dk om hvordan du forbedrer tilstanden med livsstil og kost

Kost og motion

Spis efter
”spis dig gravid” og ”spis dig i balance” Også selv om du ikke skal være gravid
(kontrol af blodsukker og insulinpåvirkning)

Motion (forbedring og kontrol af insulinpåvirkning)
Vær aktiv en time om dagen, gerne styrketræning 3 gang ugentligt Ved at bruge musklerne øger du musklernes insulinfølsomhed Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i munden” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Køb 5 behandlinger og modtag den 6. gratis
For optimalt resultat kan dit behandlingsforløb afvikles i to til fire ugers intervaller.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud