PCO/S HOMONSYNDROM

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Viden om PCO og PCOS

  PCOS er den mest udbredte hormonelle forstyrrelse hos kvinder i den fødedygtige alder. Ca. 20 % af alle kvinder har PCO og ca. 15 % af alle kvinder har PCOS. PCO er forkortelsen for polycystisk ovarie (æggestok), hvilket refererer til de mange små cyster (ægblærer) som typisk ses, når man ultralydsscanner en PCO-æggestok. Symptomerne varierer fra person til person.

  Hyppige symptomer

  Årsag

  PCOS er formentlig et sammenspil mellem arvelige faktorer og miljøpåvirkninger både i livmoderen og gennem opvæksten samt i puberteten. Desværre er det en kendsgerning, at man har øget tendens til at tage på i vægt, når man har PCO. Grundet forekomsten af forhøjede mandlige kønshormoner, lægger al overskydende fedt sig især omkring maven – også kaldet æblefacon.

  Fra fedtvævet udskilles stoffer som nedsætter følsomheden for insulin (insulinresistens) og dette har indflydelse på PCOS og forværrer symptomerne. For højt insulin spiler en afgørende rolle for udviklingen og sværhedsgraden af PCOS. Insulinniveauet og sværhedsgraden hos den enkelte afhænger af arvelig disposition, motion og kost. 70 -80 % af kvinder med PCOS er overvægtige og desværre forværrer overvægt alle tilstande indenfor PCOS. Dette gælder også for normal vægtige

  Behandling

  PCO/PCOS påvirkning af huden. På grund af det ekstra høje indhold af mandlige kønshormoner, mangler en PCO/PCOS kvindes hud det lipide filter, som ligger en beskyttende film på huden, hvorved huden beskyttes mod vind, vejr og frie radikaler. Huden kan ikke selv normalisere sig og det øger tendensen til rødme, rosacea, uren og fedtet hud samt acne og huden har som oftest brug for en mild stabiliserende, normaliserende og effektiv behandling hver dag.

  Læs meget meget på www.pcoliv.dk og www.gynklinik.dk om hvordan du forbedrer tilstanden med livsstil og kost

  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Spis efter

  ”spis dig gravid” og ”spis dig i balance” Også selv om du ikke skal være gravid
  (kontrol af blodsukker og insulinpåvirkning)

  Motion (forbedring og kontrol af insulinpåvirkning)

  Vær aktiv en time om dagen, gerne styrketræning 3 gang ugentligt Ved at bruge musklerne øger du musklernes insulinfølsomhed Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i munden” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.
  Køb 5 behandlinger og modtag den 6. gratis
  For optimalt resultat kan dit behandlingsforløb afvikles i to til fire ugers intervaller.

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste