PARABENER

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Bange for parabener?

  Astma Allergi forbundet støtter op om og deklarerer produkter med de ‘rette’ parabener. Methylparaben og Ethylparaben har fået det ‘grønne’ kort fra Astma Allergi forbundet om at være uskadelige for mennesker. http://dinhverdag.astma-allergi.dk/deklarationer/forbruger/parabener.
  Den Sunde løsninger
  Nimue Salgsprodukter uden parabener

  pHformula behandlinger og produkter er baseret på mere end 30 års videnskabelig medicinsk erfaring.

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Myte: Parabener er farlige!

  Nej – parabener er nok det nærmeste vi kommer det ideelle konserveringsmiddel! Konserverende ingredienser tilsættes kosmetik og mad for at forbygge og bekæmpe diverse bakterier og andre mikroorganismer, som både kan ændre produktets lugt og konsistens eller i værste tilfælde være årsag til sygdom. Ud over at parabener er ideelle på grund af deres egenskaber så er det også det mindst allergifremkaldende konserveringsmiddel på markedet. Desværre har det været udsat for mistanke om kræft, men har aldrig kunnet blive bekræftet. Parabener har været brugt i 60-70 år og gennemtestet sammenlignet med de fleste andre alternativer. Dog er der nogle parabener der kan være skadelige, men disse er ikke lovlige at bruge – så de giver altså ingen grund til bekymring.

  Myte: Parfumefrie produkter er mere sikkert!

  Hvis du er allergisk overfor et bestemt parfumestof, så ja – så bør du naturligvis undgå det. Der findes flere allergene parfumestoffer, ofte er det de naturlige af slagsen, da naturlige parfumestoffer er konsentrater og flere tusinde gange stærkere end de findes i naturen. Selvom du skulle vælge et produkter hvor der står “Parfume fri”, så er det ingen garanti for at du undgår parfume. Dette skyldes at et ingrediens kan have op til otte funktioner i ét og samme produkt – derfor kan man tilføje et ingrediens som har til formål at konservere produktet, men som en side-effekt giver duft til produktet. Derudover bliver parfumestofferne skrevet på ingredienslisten som enten parfume, aroma eller fragrance, blot med undtagelse af 26 parfumestoffer som ved lov er bestemt at skulle specificere på listen, dertil kommer yderligere cirka 70-80 ekstra stoffer indenfor nærmeste fremtid.

  Myte: Farvestoffer er skadelige!

  Nej – det er yderst sjældent at farvestoffer er årsag til allergiske reaktioner og lignende i kosmetik. Dette gælder dog ikke hårfarve, da denne type produkter bør høre under en helt anden kategori.

  Myte: Mineralske olier er skidt for huden!

  Der er generelt en meget negativ holdning til mineralske olier da man mener at det tilstoppe porerne og er uden effekt, f.eks. Vaseline er petrolatum, som netop er et mineralsk produkt. Mineralske olier er resterne fra destillation af råolie. På indholdsfortegnelsen kan du læse det som f.eks. paraffinium liquidum, vaselinum, isoparaffin eller heptan. Mineralske olier er ikke årsag til nogen former for allergi eller eksem og kan ligefrem virke positivt på f.eks. eksem, psoriasis og tør hud. Mineralske olier er gode ingredienser at tilsætte kosmetik produkter da de er gode opløsningsmidler og mikroorganismer trives ikke heri.

  Myte: Silikone er farlig!

  Silikone er store kemiske forbindelser, som ofte bruges i stedet for mineralske olier. Produkter med silikone har en silkeblød og glat konsistens, tænk f.eks. på en silikone face primer, som man bruger under foundation. Dog, kan det ikke anbefales at bruge silikone produkter på betændt eller irriteret hud. Derudover kan det i hårprodukter også lægge sig om hårstrået og hovedbunden, hvorfor håret føles tungt og fedtet.

  Myte: Alkohol udtørrer huden!

  Alkohol tilsættes ofte fordi det bl.a. har en desinficerende funktion. Dog mener de fleste at alkohol udtørrer huden – det kan det også godt, men det handler naturligvis om koncentrationen. Et produkter der indeholder meget alkohol kan virke udtørrende, men det er langt fra alle produkter, som indeholder meget. Desværre har vi forbrugere ingen mulighed for at vide i hvor store koncentrationer alkohol er eksisterende i det produkt vi bruger – så mit råd er blot at tage det roligt og mærke efter!
  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Myte: Lanolin er allergifremkaldende!

  Ja – lanolin har ofte været årsag til allergi, men den tendens er ved at ændre sig. Lanolin giver god fugt og virker blødgørende. Lanolin er et fedtstof, som er udvundet af fåreuld. Tidligere har urenheder i lanolin produktionen været årsag til flere allergiske tilfælde, men i dag er man i stand til at producere en renere udgave af lanolin, som altså ikke er allergifremkaldende. Derfor findes det nu i mange apoteker produkter, både til børn og voksne.

  Myte: Naturlige ingredienser er et bedre valg!

  Nej – naturlige ingredienser, i særdeleshed æteriske olier, er ofte allergifremkaldende. Som skrevet tidligere er naturlige ingredienser ofte koncentrater fra naturen og er derfor tusindvis af gange stærkere i vores kosmetik sammenlignet med naturen. Derfor er syntetisk fremstillede ingredienser ofte et bedre valg – modsat hvad de fleste tror. Af eksempler på æteriske olier som ikke er allergifremkaldende er tea tree oil, jasmin blomst olie, pebermynteolie, lavendel olie, citrusfrugt olie og nogle udgaver af aloe vera. Husk også på at certificater som Svanemærket og ECOCERT er begge miljømærker, som tager mere højde for miljøet.

  Myte: Økologiske og organiske produkter er et bedre valg!

  Først er det vigtigt at være opmærksom på forskellen – på engelsk kan Organic nemlig både betyde organisk og økologisk. Økologiske ingredienser er dyrket uden brug af pesticider og andet kunstgødning, hvorfor man altså ikke er garanteret et produkt uden spor af mug og svamp. Organiske ingredienser er per definition ingredienser, som indeholder karbon (C) og hydrogen (H) – derfor kan man f.eks. ikke sige at vand er et organisk ingrediens (H2O).

  Myte: Kosmetik bliver testet på dyr!

  Stol på lovgivningen!

  I bør holde jer fra konserveringsmidlet MI, som sandsynligvis bliver forbudt ved en afstemning i EU til oktober – men indtil da, så undgå det gerne da det er årsag til mange allergi tilfælde. Det skrives ofte som methylisothiazolinone eller methylchloroisothiazolinone/methylisothiazolinone.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste