MILJØSKADET HUD

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Miljøbelastet

  Miljøbelastet hud er et resultat af gentagen udsættelse for miljøpåvirkninger. Dette kunne fx være forurening eller sol, som kan ødelægge huden hvis man ikke anvender den optimale pleje og beskyttelse. Disse dræber mere eller mindre vores celleaktivitet, hvilket udtørrer huden og fremmer ældningsprocessen. Solen alene er ansvarlig for omkring 80 % af hudens ældning.

  Miljøbelastet hud bliver som beskrevet fremprovokeret af solen, men kan også skyldes et miljø skift, hvis man fx flytter tættere til byen eller får nyt arbejde. Der kan også være tale om et permanent dårligt miljø for huden. Bor man i indre by eller dyrker ekstremt meget sol, er det vigtigt altid at beskytte huden optimalt.

  Miljøbelastet hud kan ofte få et gråligt og kedeligt skær. Er dette tilfældet, er det en rigtig god ide af drikke massere af vand, og dyrke motion regelmæssigt, for at udlade flere affaldsstoffer. Det grålige skær kan dog også skyldes rygning, da nikotinen lægger sig som et gråligt slør over huden og tilstopper porrerne. Desuden er rygning en at de helt store skadelige faktorer på huden, når vi taler om miljøskadet hud.

  Behandling
  Under behandling af miljøbelastet hud vil vi meget gerne ind og øge celleaktiviteten, så huden altså producere flere celler. Derfor behandler vi med produkter som konstant skaber fornyelse af epidermis, altså den øvre del af huden. Derudover styrker og støtter vi dermis, som er de dybere liggende lag. Disse styrker og beskytter huden mod skadelige elementer som UV stråler samt andre frie radikaler. Til denne hudtilstand er det ofte en god ide at arbejde med frugtsyre, da det er et produkt som trænger langt ned i huden og sætter gang i celleaktiviteten. Frugtsyre har en ekstremt effektiv eksfolierende effekt, som fjerner alle de døde celler, hvilket får huden til at producere nogle nye. I behandlingen kontrollerer og reducerer vi altså skader der er forsaget af frie radikaler, samt hjælper til at vedligeholde og fremme en sund og smuk hud.

  Hvad kan du forvente ved behandlingen

  Gode råd og vejledning

  Brug altid solcreme og/eller barriere cremer, til at give huden en optimal beskyttelse.

  Undgå overdreven solbadning, da solen er den største synder når det kommer til tidlig ældning af huden
  Sørg for at anvende gode og effektive hjemmeplejeprodukter.

  Du bør anvende rens, skintonic og creme samt tillægsprodukter efter behov 2 gange om dagen, hver dag (conditioner styrker blandt andet hudens udstråling)

  Anvend desuden produkter som genskaber hudens naturlige barriere
  Det er vigtigt at du også husker at eksfoliere/peele huden der hjemme med enzympeelinger, så celleaktiviteten konstant øges
  Giv huden masserer fugt gennem gode produkter. Mange linjer kommer fordi at huden er tør, og disse kan forsvinde ved brug af de rigtige produkter

  Besøg din kosmetolog regelmæssigt, for mere effektive behandlinger, samt for at opdatere din hjemmepleje.

  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste