4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Miljøskadet hud

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Miljøbelastet

Miljøbelastet hud er et resultat af gentagen udsættelse for miljøpåvirkninger. Dette kunne fx være forurening eller sol, som kan ødelægge huden hvis man ikke anvender den optimale pleje og beskyttelse. Disse dræber mere eller mindre vores celleaktivitet, hvilket udtørrer huden og fremmer ældningsprocessen. Solen alene er ansvarlig for omkring 80 % af hudens ældning.

Miljøbelastet hud bliver som beskrevet fremprovokeret af solen, men kan også skyldes et miljø skift, hvis man fx flytter tættere til byen eller får nyt arbejde. Der kan også være tale om et permanent dårligt miljø for huden. Bor man i indre by eller dyrker ekstremt meget sol, er det vigtigt altid at beskytte huden optimalt.

Miljøbelastet hud kan ofte få et gråligt og kedeligt skær. Er dette tilfældet, er det en rigtig god ide af drikke massere af vand, og dyrke motion regelmæssigt, for at udlade flere affaldsstoffer. Det grålige skær kan dog også skyldes rygning, da nikotinen lægger sig som et gråligt slør over huden og tilstopper porrerne. Desuden er rygning en at de helt store skadelige faktorer på huden, når vi taler om miljøskadet hud.

Behandling
Under behandling af miljøbelastet hud vil vi meget gerne ind og øge celleaktiviteten, så huden altså producere flere celler. Derfor behandler vi med produkter som konstant skaber fornyelse af epidermis, altså den øvre del af huden. Derudover styrker og støtter vi dermis, som er de dybere liggende lag. Disse styrker og beskytter huden mod skadelige elementer som UV stråler samt andre frie radikaler. Til denne hudtilstand er det ofte en god ide at arbejde med frugtsyre, da det er et produkt som trænger langt ned i huden og sætter gang i celleaktiviteten. Frugtsyre har en ekstremt effektiv eksfolierende effekt, som fjerner alle de døde celler, hvilket får huden til at producere nogle nye. I behandlingen kontrollerer og reducerer vi altså skader der er forsaget af frie radikaler, samt hjælper til at vedligeholde og fremme en sund og smuk hud.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Hvad kan du forvente ved behandlingen

Gode råd og vejledning

Brug altid solcreme og/eller barriere cremer, til at give huden en optimal beskyttelse. 

Undgå overdreven solbadning, da solen er den største synder når det kommer til tidlig ældning af huden
Sørg for at anvende gode og effektive hjemmeplejeprodukter.

Du bør anvende rens, skintonic og creme samt tillægsprodukter efter behov 2 gange om dagen, hver dag (conditioner styrker blandt andet hudens udstråling)

Anvend desuden produkter som genskaber hudens naturlige barriere
Det er vigtigt at du også husker at eksfoliere/peele huden der hjemme med enzympeelinger, så celleaktiviteten konstant øges
Giv huden masserer fugt gennem gode produkter. Mange linjer kommer fordi at huden er tør, og disse kan forsvinde ved brug af de rigtige produkter

Besøg din kosmetolog regelmæssigt, for mere effektive behandlinger, samt for at opdatere din hjemmepleje.

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud