4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Massage på Vesterbro – Forkælelse

Massage på Vesterbro? Så er Pure & Simple stedet, du skal rette henvendelse til! 

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Massage på Vesterbro – Forkælelse

Har du problemer med ømme muskler og led? Eller drømmer du om at koble af med en omgang afstressende massage? Hos Pure & Simple tilbyder vi professionel og effektiv massage på Vesterbro, der med garanti vil give dig en følelse af absolut velvære. Vi har flere års erfaring med massager, og vi gør os altid stor umage for at lytte til dine ønsker og behov.

Massage og ansigtsmassage nær Frederiksberg
En massage hos os på Vesterbro er en oplevelse i særklasse, hvor der bliver kræset om dig fra start til slut. Vores klinik er moderne og indbydende, og du vil overalt opleve en rolig og afslappet atmosfære, hvor du kan hive et par timer ud af kalenderen og koble af. Vores massager er med andre ord gode og virkningsfulde for både krop og sjæl.

Vores erfarne og kompetente team står klar til at give dig en fantastisk massage på Vesterbro, og vi kan på baggrund af vores store erfaring og dybdegående faglige viden tilbyde en bred vifte af forskellige massager, der giver dig den fulde bevægelsesfrihed tilbage.

Forkæl dig selv med massage på Frederiksberg
Vi kan blandt andet tilbyde disse skønne massager i vores klinik lige midt på Vesterbro:

Pure Face Massage (25 min.)

 • Velegnet mod spændinger, smerter, hovedpine og stress.
 • Double afrens
 • Dybdegående ansigtsmassage
 • Nakke- og skuldremassage

Massage øvre krop (25 min.)

 • Afslappende velværemassage velegnet til alle (ikke gravide)
 • Ryg
 • Nakke
 • Hovedbund
 • Skuldre
 • Arme
 • Hænder

Du kan klikke her for at læse mere om vores massager, priser og andre kropsbehandlinger.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud