GODE RÅD OM MANICURE & PEDICURE

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Opnå det bedste resultat

  For at opnå det bedste resultat ved en manicure og pedicure er det vigtigt, at du plejer dine hænder derhjemme. Derudover anbefaler vi, at du får lavet manicure samt pedicure hver 8-10 uge, for at opretholde det bedste resultat. Dette afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt negle/neglebånd osv vokser, ligeledes af hvor meget du bruger dine hænder i hverdagen.
  Negleolie
  Plej dine neglebånd med en negleolie både morgen og aften. Dette fugtgiver neglebåndene og negleomgivelserne og derved bliver det lettere at fjerne mest muligt af det overskydende neglebånd. Dette giver et pænere resultat og en bedre holdbarhed af både manicure og pedicure.
  Neglebånd
  Hører du til blandt de mange, hvis neglebånd gror hurtigt? Så kan du købe neglebåndsfjerner til hjemmebrug. Dette hjælper til, skånsomt at opløse samt fjerne det døde neglebånd og efterlader neglepladen ren og forberedt til en eventuel neglelak.
  Fin neglefil
  Brug en fin neglefil til at file dine negle. Brug ikke metal fil eller grov fil, da dette kan ødelægge og flosse neglen. Husk der er forskel på file til falske negle og ægte negle. Fil fra side til side gerne mod midten, i den ønskede form og længde.
  manicure & pedicure
  manicure & pedicure

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Peeling

  Skrub dine hænder med en negle børste dagligt. Brug evt. også en salt håndpeeling engang i mellem. Dette fjerner døde hudceller, så en frisk og sund hud kommer frem. Efter en peeling er det vigtigt, at du smører dine hænder ind i en god håndcreme, og da de døde hudceller nu er fjernet, vil huden optage virkestofferne i cremen bedre, hvilket vil efterlade hænderne fugtede og velplejede.

  Hånd og fod creme

  Cremer skal bruges hver dag for at velligeholde en flot og sund hud. På samme måde som du vedligeholder dine tænder.