4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Gode råd til en flot makeup

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Gode råd til en flot makeup

Skal du giftes, til fest eller har du bare lyst til at få lagt en flot og holdbar makeup. Så er det vigtigt, at du gennemfugter din hud ugen op til makeuppen skal lægges. På en meget dehydreret tør hud kan makeuppen begynde at skalle. 

Huden kan fugtes med en god fugtighedscreme, som bruges morgen og aften, og en fugtighedsmaske, som bruges 2 gange i ugen. En gennemfugtet hud, giver altid en flottere makeup!
*Husk at en godt fundament giver et godt resultat. ”Pil” derfor ikke i din hud, da sår aldrig kan skjules ordenligt hvorimod urenhed bedre og pænere dækkes.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det er vigtigt at indbygge faste vaner for hudpleje. Sygdommen har i sig selv et svingene forløb, og regelmæssig pleje er afgørende for et godt resultat.

 • Vask dine hænder inden du går i gang.
 • Vask dine pensler (minimum én gang hver 2. uge, med mild sæbe og skyld grundigt efter med kold vand)
 • Hvis din makeup er mere end 2 år gammel, skal det smides ud, da det kan udvikle sig til en bakteriebombe!
 • Pil ikke i din hud op til arrangementet. Bumser og knopper er nemmere at dække end sårskorper, der ikke kan dækkes pænt. Hav en pensel til de mørke farve og en til de lyse og en blød uden farve bare til at blende farverne, så der ikke opstår kanter.

Bryllupsmakeup

Denne dag, skal både du og mange andre, gense op til flere gange i resten af dit liv, via bryllupsfotos, videofilm osv. Derfor fremhæver vi din naturlige skønhed, så du kommer til at stråle af ynde til dit bryllup. 

Gode råd til bryllupslooket

 • Ekstra hårnåle og hårlak
 • Vandfast mascara
 • Læbestift og lip gloss evt. lipliner, så læberne kan friskes op hele dagen.
 • Kleenex – husk altid at tørre tårerne ned fra kinden og forsigtig op mod vippekanten, så makeuppen ikke ødelægges.
 • En fast pudder og rouge, så du kan pifte huden op, når tårer, kys og kram har fået det meste fjernet.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud