GODE RÅD TIL EN FLOT MAKEUP

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik nær Frederiksberg

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik her på Vesterbro!


  Gode råd til en flot makeup

  Skal du giftes, til fest eller har du bare lyst til at få lagt en flot og holdbar makeup. Så er det vigtigt, at du gennemfugter din hud ugen op til makeuppen skal lægges. På en meget dehydreret tør hud kan makeuppen begynde at skalle.

  Huden kan fugtes med en god fugtighedscreme, som bruges morgen og aften, og en fugtighedsmaske, som bruges 2 gange i ugen. En gennemfugtet hud, giver altid en flottere makeup!
  *Husk at en godt fundament giver et godt resultat. ”Pil” derfor ikke i din hud, da sår aldrig kan skjules ordenligt hvorimod urenhed bedre og pænere dækkes.

  Gode råd
  Det er vigtigt at indbygge faste vaner for hudpleje. Sygdommen har i sig selv et svingene forløb, og regelmæssig pleje er afgørende for et godt resultat.
  Bryllupsmakeup

  Denne dag, skal både du og mange andre, gense op til flere gange i resten af dit liv, via bryllupsfotos, videofilm osv. Derfor fremhæver vi din naturlige skønhed, så du kommer til at stråle af ynde til dit bryllup.

  Gode råd

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste