Makeup kursus i København – gode råd til hverdag og fest

Makeup kursus i København – gode råd til hverdag og fest

Drømmer du om ny stil? Og vil du gerne lære at lægge en makeup, der understreger din personlige stil? Hos Pure & Simple tilbyder vi et varieret udvalg af forskellige makeup kurser i København – vi kan hjælpe dig med alt fra en let hverdags-makeup til de mere avancerede og farverige fest-makeups. Kom ind og bliv klogere på din hudtype, og hvilken makeup, der komplimenterer den på allerbedste vis. Hos Pure & Simple tilbyder vi et personligt og nærværende makeup-kursus i København. Læs med her!
Pure & Simple tilbyder flere typer af makeup:
Vi tilbyder flere typer af makeup, som du kan få lagt i skønhedklinikken. Når vi lægger din makeup er det med fokus på din unikke skønhed, så du opnår dét udtryk, der passer til dig.
Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Lær at lægge makeup i København til enhver lejlighed

  Et makeup kursus hos os i hjertet af København, kan både afholdes i individuelle sessioner og i grupper for op til seks personer. Du kan altså tage veninderne under armen og få en hyggelig eftermiddag fyldt med gode råd og tricks til den ultimative fest-makeup eller den nemme og hurtige hverdags-makeup. Du kan læse meget mere om vores forskellige kurser lige her.

  Vejen til den perfekte makeup – Pure & Simple

  Når du skal lægge en flot og ensartet makeup, er det vigtigt, at grundarbejdet er i orden. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at gennemfugte din hud i ugen op til, at makeuppen skal lægges. Hvis din hud er tør og dehydreret kan selv den mest holdbare makeup begynde at skalle. Vores råd er, at du bruger en god fugtighedscreme morgen og aften, ligesom det også er en god ide at lægge en plejende og nærende fugtighedsmaske to gange om ugen.

  Makeup kursus i København?

  Ring til Pure & Simple på 31 32 59 75 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde. Du kan også bestille din tid direkte i formularen her på siden