4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Makeup kursus i København – gode råd til hverdag og fest

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Makeup kursus i København – gode råd til hverdag og fest

Drømmer du om ny stil? Og vil du gerne lære at lægge en makeup, der understreger din personlige stil? Hos Pure & Simple tilbyder vi et varieret udvalg af forskellige makeup kurser i København – vi kan hjælpe dig med alt fra en let hverdags-makeup til de mere avancerede og farverige fest-makeups. Kom ind og bliv klogere på din hudtype, og hvilken makeup, der komplimenterer den på allerbedste vis. Hos Pure & Simple tilbyder vi et personligt og nærværende makeup-kursus i København. 

Pure & Simple tilbyder flere typer af makeup:
Vi tilbyder flere typer af makeup, som du kan få lagt i skønhedklinikken. Når vi lægger din makeup er det med fokus på din unikke skønhed, så du opnår dét udtryk, der passer til dig.

Se vores makeup-priser her.

Lær at lægge makeup i København til enhver lejlighed
Et makeup kursus hos os i hjertet af København, kan både afholdes i individuelle sessioner og i grupper for op til seks personer. Du kan altså tage veninderne under armen og få en hyggelig eftermiddag fyldt med gode råd og tricks til den ultimative fest-makeup eller den nemme og hurtige hverdags-makeup. Du kan læse meget mere om vores forskellige kurser lige her.

Vejen til den perfekte makeup – Pure & Simple
Når du skal lægge en flot og ensartet makeup, er det vigtigt, at grundarbejdet er i orden. Derfor anbefaler vi, at du sørger for at gennemfugte din hud i ugen op til, at makeuppen skal lægges. Hvis din hud er tør og dehydreret kan selv den mest holdbare makeup begynde at skalle. Vores råd er, at du bruger en god fugtighedscreme morgen og aften, ligesom det også er en god ide at lægge en plejende og nærende fugtighedsmaske to gange om ugen.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud