4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Lash lift København

Farvning og retning etc. af vipper og bryn i København. 

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusive behandlinger i København
Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Priser på Lash lift i København

Hos Pure & Simple tilbyder vi en bred vifte af behandlinger indenfor bryn og vipper i København. Herunder kan du se vores priser på Lash Lift behandlinger.

 • Lash Lift (45 min.) 495 DKK

  Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med, at det giver et smukt løft, som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

 • Lash Lift inkl. farvning af øvre vipper (45 min.) 595 DKK

  Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med, at det giver et smukt løft, som er holdbart i op til 6 – 8 uger.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Få smukke, naturlige vipper med lash lift i København

  Vi tilbyder lash lift i København, som er en behandling, der fremhæver dine naturlige vipper ved at give dem et permanent buk og løft. Denne behandling er ideel for dig, der ønsker at slippe for at bruge en vippebukker og mascara dagligt, samtidig med at dine vipper ser længere og mere fyldige ud.

  Inden for skønhedspleje er det blevet en populær behandlingsform blandt kvinder. Flere kvinder vælger at få lavet lash lift i kbh fast, før en ferie eller inden en særlig begivenhed.

  Men hvordan foregår behandlingen? Behandlingen indebærer først at påføre en løftende formel på vipperne og derefter omhyggeligt bukke dem opad med en særlig udviklet teknik ved hjælp af silikonepuder.

  I forbindelse med lashliftet vælger mange af vores kunder at få deres vipper farvet, hvilket yderligere er med til at fremhæve dine vipper og smukt indramme dine øjne.

  Vi tilbyder også brynfarve, hvis du ønsker at kombinere behandlingen, som du kan tilvælge under vores bryn- og vippebehandling.

  Book din tid til Lash Lift på Frederiksberg i dag og oplev forskellen, som løftet af dine vipper kan gøre for dine øjnes udstråling. Vores dygtige og erfarne behandlere står klar til at give dig en behagelig og professionel vippebehandling, der efterlader dig med smukke, naturlige vipper.

  Hvad kan du forvente af behandlingen hos Pure & Simple?

  Du finder vores klinik bekvemt placeret på Frederiksberg, og behandlingen udføres af vores erfarne og certificerede specialister i lash lift i København. Vi bruger kun de bedste produkter og teknikker, der er skånsomme mod dine vipper og sikrer langvarige resultater.

  En af fordelene ved behandlingen er dens langvarige effekt, men hvor lang tid holder lash lift?

  Med den rette pleje kan dine løftede vipper holde sig smukke og bukket i op til 6-8 uger, afhængigt af din naturlige vippecyklus. Dette gør løftet af vipperne til den perfekte løsning for enhver, der ønsker at nyde smukke vipper med minimal vedligeholdelse.

  Hvor lang tid det tager lash lift i København?

  Lash lift i København gør ikke ondt og tager omkring 45 minutter, som gør det til en hurtig og effektiv skønhedsbehandling, som mange af vores kunder nemt kan klemme ind i deres kalender.

  Vi byder dig velkommen til at besøge vores klinik på Frederiksberg i KBH, så du selv kan se og opleve, hvorfor vores lash lift behandlinger er blandt de bedste i København.

  Med vores professionelle behandling kan du forvente, at det giver et ekstra touch, der er med til at definere og åbne dine øjne op.

  Hvilke fordele giver vores lash lift dig?

  Inden du vælger, om du skal have bukket dine vipper permanent, kan det som kunde være rart at kende til fordelene. Vi vil derfor opremse dem for dig her:

  Det løfter dine naturlige vipper fra roden, hvilket skaber et åbent og mere defineret udseende omkring øjnene uden behov for lashextensions eller en øjenvippebukker.

  Behandlingen kan tilpasses til at passe til dine naturlige vipper og din øjenform, hvilket gør det egnet til de fleste mennesker, uanset dine vippers længde og tykkelse.

  Efter en lash lift behandling kan dine vipper forblive løftede og smukt bukket i op til 6-8 uger, hvilket reducerer behovet for daglig brug af vippebukker.
  For mange giver det en rar følelse, at de ved, at de vågner op og ser friskere ud. Dette giver mange mere selvtillid og en følelse af, at det forbedrer deres udseende.
  Du skal ikke tænke på at påføre mascara eller bruge en vippebukker, da dine vipper allerede vil være smukt bukket. Det er selvfølgelig en mulighed at påføre et lag mascara, hvis du ønsker at opnå ekstra volumen.

  Opnå den bedst mulige holdbarhed på din lashlift behandling

  For at opnå det bedst mulige holdbarhed har vi flere god råde og anbefalinger til vores kunder, der har indflydelse på, hvor lang tid dit lash lift holder. Efter behandlingen er det vigtigt at holde vipperne tørre i de første 24 timer.

  Vi anbefaler, at dine vipper ikke kommer i kontakt med vand, renseprodukter eller sved. Efterfølgende kan du nyde dine smukke vipper.

  Desuden anbefaler vi, at du ikke bruger mascara i det første døgn, da det kan få vipperne til at falde sammen og mindske løftets effekt. Du bør derfor også være forsigtig med at gnide dig i øjnene og undgå at presse hovedet mod puden, når du sover. Vi ved, at det kan være udfordrende, men det giver dig det bedste og mest holdbare lash lift resultat.

  Ligesom dit hår har godt af balsam, har dine øjenvipper godt af vippeserum. I klinikken benytter vi vippe- og brynprodukter fra Sanzi Beauty uden tilsat parfume, og det er muligt at købe plejeprodukter i vores klinik.

  Vippeserum anbefales at påføres dagligt, og over et par uger vil du opleve, at dine egne vipper bliver længere, hvilket giver et endnu bedre og mere voluminøst vipperesultat.

  Få lash lift i KBH til en rimelig pris hos vores skønhedsklinik

  Udover vores høje ekspertise inden for skønhedsbehandlinger, er fair priser en vigtig faktor for mange kunder. Som skønhedsklinik sætter vi en ære i at imødekomme vores kunders behov.

  I prissætningen af vores behandlinger har vi derfor haft fokus på, at vi kun vil tilbyde fair og konkurrencedygtige priser.

  Vores standard lashlift koster derfor 495 DKK. For de kunder, der ønsker en ekstra touch til vipperne, tilbyder vi inklusiv farvning af de øvre vipper til 595 DKK.

  Se vores priser her.

  Fordele ved Pure & Simple

  Foruden at vi tilbyder gode priser og er blandt de bedste til lash lift i København, er der flere gode grunde til at vælge Pure & Simple:

  Du vil opleve en afslappet og indbydende atmosfære i vores behagelige og beroligende omgivelser, hvor du kan nyde hvert øjeblik.
  Klinikkens centrale beliggenhed på Frederiksberg gør det nemt for dig at besøge os fra forskellige nærliggende områder, da der er mange offentlige transportmuligheder.

  Vores team består af erfarne skønhedseksperter, der giver skræddersyede behandlinger og personlig rådgivning om din hudtype, vipper og bryn. Læs mere om os lige her.

  Indhent et tilbud