Kropsbehandling i København!

Kropsbehandling i København!

Følelsen af friskhed, renhed og velvære. Findes der noget bedre? Hos Pure & Simple kan du give dig hen i den ultimative oplevelse af selvforkælelse med en eksklusiv kropsbehandling i hjertet af København, hvor der bliver kræset om dig fra start til slut. Vi har et bredt og varieret udvalg af behandlinger, der med garanti nok skal give dig en øget følelse af velvære og selvtillid. Kig ind til Pure & Simple lige ved Vesterport, og lad os præsentere dig for vores mange fantastiske behandlinger.

Kropsbehandling i København med fokus på dine behov

Når du træder indover dørtærsklen til vores klinik, vil du blive mødt af et professionelt og kompetent team, der alle vil gøre deres ypperste for, at du får en behagelig og afslappende oplevelse. Vi har skabt et roligt helle, hvor du her i midt i byen, kan hive et par timer ud af kalenderen og glemme alt om hverdagens stress og jag. Inden hver behandling tager vi en snak omkring dine problemer eller behov, så vi kan målrette vores kropsbehandling her i København til dig.

Stort udvalg af krops- og hudbehandlinger i København

Uanset hvad du forbinder med ægte selvforkælelse og luksuriøs velvære, har vi helt sikkert en kropsbehandling og hudbehandling i København, der falder i god jord hos netop dig. Nedenfor kan du se et lille udpluk af de behandlinger, vi tilbyder her i klinikken:
Pure Back Treat I (30 min.)
Mod indgroede hår (30 min.)
Behandling på den kropsdel, hvor der forekommer indgroet hår. Begynd aldrig selv at trykke eller pille, grundet risici for cyste og ardannelser.
Du får følgende:

Klik her for at se og lære mere om vores skønne kropbehandlinger i hjertet af København.

Hudbehandling i København? Kontakt Pure & Simple

Ring til os allerede i dag på 31 32 59 75 eller book en tid online i kalenderen her på siden.