4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Kropsbehandlinger

Få en professionel kropsbehandling hos Pure & Simple i København 

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Kropsbehandling i København

Følelsen af friskhed, renhed og velvære. Findes der noget bedre? Hos Pure & Simple kan du give dig hen i den ultimative oplevelse af selvforkælelse med en eksklusiv kropsbehandling i hjertet af København, hvor der bliver kræset om dig fra start til slut. Vi har et bredt og varieret udvalg af behandlinger, der med garanti nok skal give dig en øget følelse af velvære og selvtillid. Kig ind til Pure & Simple lige ved Vesterport, og lad os præsentere dig for vores mange fantastiske behandlinger.

Kropsbehandling i København med fokus på dine behov
Når du træder indover dørtærsklen til vores klinik, vil du blive mødt af et professionelt og kompetent team, der alle vil gøre deres ypperste for, at du får en behagelig og afslappende oplevelse.

Vi har skabt et roligt helle, hvor du her i midt i byen, kan hive et par timer ud af kalenderen og glemme alt om hverdagens stress og jag.

Inden hver behandling tager vi en snak omkring dine problemer eller behov, så vi kan målrette vores kropsbehandling her i København til dig.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Stort udvalg af krops- og hudbehandlinger i København

Uanset hvad du forbinder med ægte selvforkælelse og luksuriøs velvære, har vi helt sikkert en kropsbehandling og hudbehandling i København, der falder i god jord hos netop dig. Nedenfor kan du se et lille udpluk af de behandlinger, vi tilbyder her i klinikken:

Pure Back Treat I (30 min.)

 • Velegnet til urenheder som bumser, hudorme eller knobber
 • Afrens af ryg
 • Peeling under damp
 • Let udrensning
 • Conditioner/tonic
 • Maske
 • Creme/spf

Mod indgroede hår (30 min.)
Behandling på den kropsdel, hvor der forekommer indgroet hår. Begynd aldrig selv at trykke eller pille, grundet risici for cyste og ardannelser.

 • Tørbørstning af huden
 • Eliminering af indgroet hår (uden og efterlade dybe sår og trykke mærker)
 • Aftercare produkter

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu. 

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud