★★★★★

4.8 på Trustpilot

Kropsbehandling

Få en professionel kropsbehandling hos Pure & Simple i København

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video
Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Kropsbehandling i København

Følelsen af friskhed, renhed og velvære. Findes der noget bedre? Hos Pure & Simple kan du give dig hen i den ultimative oplevelse af selvforkælelse med en eksklusiv kropsbehandling i hjertet af København, hvor der bliver kræset om dig fra start til slut. Vi har et bredt og varieret udvalg af behandlinger, der med garanti nok skal give dig en øget følelse af velvære og selvtillid. Kig ind til Pure & Simple lige ved Vesterport, og lad os præsentere dig for vores mange fantastiske behandlinger.

Kropsbehandling i København med fokus på dine behov

Når du træder indover dørtærsklen til vores klinik, vil du blive mødt af et professionelt og kompetent team, der alle vil gøre deres ypperste for, at du får en behagelig og afslappende oplevelse. 

Vi har skabt et roligt helle, hvor du her i midt i byen, kan hive et par timer ud af kalenderen og glemme alt om hverdagens stress og jag.

Inden hver behandling tager vi en snak omkring dine problemer eller behov, så vi kan målrette vores kropsbehandling her i København til dig.

Hvad siger vores kunder

5/5
De varmeste anbefalinger
Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
Emilie
En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
Amanda
Neshe er et fantastisk menneske
Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Emilie
Tidligere
Næste

Stort udvalg af krops- og hudbehandlinger i København

Uanset hvad du forbinder med ægte selvforkælelse og luksuriøs velvære, har vi helt sikkert en kropsbehandling og hudbehandling i København, der falder i god jord hos netop dig. Nedenfor kan du se et lille udpluk af de behandlinger, vi tilbyder her i klinikken:
Pure Back Treat I (30 min.)
Mod indgroede hår (30 min.)

Behandling på den kropsdel, hvor der forekommer indgroet hår.
Begynd aldrig selv at trykke eller pille, grundet risici for cyste og ardannelser.

Klik her for at se og lære mere om vores skønne kropbehandlinger i hjertet af København.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Ønsker du en kropsbehandling i København? Kontakt Pure & Simple

    Ring til os allerede i dag på 31 32 59 75 eller book en tid online i kalenderen her på siden.