4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Kosmetolog

En luksuriøs oplevelse i særklasse
Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv kosmetologi i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Din kosmetolog i København

Beliggende i charmerende omgivelser på Frederiksberg, er Pure & Simple din oase af velvære og skønhed, hvor eksklusive kosmetologiske behandlinger møder ærlig og professionel dermatologisk ekspertise. Hos os er din skønhed og tilfredshed vores højeste prioritet.

Kosmetolog med dig i centrum

Som den bedste kosmetolog i København, forstår vi vigtigheden af personlig pleje og den unikke værdi af skræddersyede behandlinger. Vores dedikerede kosmetologer lægger hjertet i hver behandling, sikrer en dybdegående forståelse af dine behov og ønsker, og leverer resultater, der ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Vores kosmetolog behandlinger

Vi tilbyder et bredt spektrum af kosmetolog behandlinger, designet til at forny og berige din naturlige skønhed. Fra luksuriøse ansigtsbehandlinger til kropsbehandlinger har hver behandling ét formål: At forbedre dit velvære og fremhæve din indre og ydre skønhed.

Vores ekspertise og brug af de fineste produkter sikrer en uovertruffen oplevelse, der gør os til den bedste kosmetolog på Frederiksberg.

Vores omfattende udbud af kosmetolog tjenester er designet til at imødekomme ethvert behov og ønske. Herunder finder du et par af de behandlinger, vi tilbyder i klinikken:

Luksus ansigtsbehandling

En skræddersyet behandling, der kombinerer dybderens, eksfoliering og fugtgivende elementer, efterfulgt af en afslappende ansigtsmassage. Denne behandling er designet til at revitalisere din hud og give en strålende glød.

Mikrodermabrasion

En avanceret eksfolieringsmetode, der forsigtigt fjerner det øverste lag af døde hudceller, hvilket fremmer cellefornyelsen og efterlader huden glat og fornyet.

HydraFacial

En revolutionerende behandling, der renser, eksfolierer, udfører ekstraktioner og hydrerer huden med nærende serummer. Denne behandling er perfekt for alle hudtyper og giver øjeblikkelige, synlige resultater.

Anti-aging behandlinger

Avancerede behandlinger designet til at bekæmpe tegn på ældning, reducere fine linjer og rynker, og forbedre hudens fasthed og elasticitet.

Hvem er vi?

Hos Pure & Simple er vi et dedikeret team af fire behandlere, som hver dag stræber efter at levere den skønneste kosmetolog behandling til vores kunder.

Med vores store erfaring og passion inden for kosmetologi er du i trygge hænder – for eksempel har vores indehaver, Neshe, over 13 års erfaring som uddannet kosmetolog.

Book din næste tid hos en kosmetolog i dag

Gør noget særligt for dig selv og book din næste kosmetolog behandling hos Pure & Simple. Oplev forskellen med en kosmetolog, der virkelig forstår at forkæle og værdsætte dig.

Besøg vores skønhedsklinik på Frederiksberg og lad os tage hånd om dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud