HYPERPIGMENTERET HUD

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik.


  Forståelse af miljøbelastet hud

  Miljøbelastet hud er et resultat af gentagen udsættelse for miljøpåvirkninger som sol og atmosfærisk forurening. Solen er ansvarlig for op til 80 % af al ældning af huden.
  Behandling af miljøbelastet hud
  Din professionelle Nimue eller pH-Formula behandler vil starte ud med basis programmet til miljøbelastet hud som indeholder de behandlinger og produkter der passer til denne hudtypeklassifikation. Dette program er skabt til konstant fornyelse af epidermis ved at øge dannelsen af nye celler. Optimerer styrken af dermis og støtte fra lag under huden. Beskytter huden fra skadelige elementer såsom UV stråler. Kontrollerer og reducerer skade forsaget af frie radikaler. Hjælper med at vedligeholde og fremme en sund hud.
  Hvad du kan forvente:

  Klippekort

  Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

  Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

  Hyperpigmentering

  Hyperpigmentering i huden skyldes en række interne og eksterne faktorer, de største af disse er UV stråling samt hormonelle forandringer.
  Solskader, hormonpletter, melasma, over pigmenteringer er alle navne for det samme når man taler om hyperpigmentering. Irriterende mørke pletter eller områder på huden som følge af, for stor produktion af pigment.
  Det vil sige huden overproduksere melanin(farven) som en forsvarsmekanisme.

  Mange har fået dem som led i en graviditet, eller i forbindelse med p-piller, her er der tale om en ubalance i hormonerne. Størrelsen/mængden kan variere fra person til person, lige så vel kan dybden af skaden. Nogle er heldige at det ikke er så synlingt, hvor andre skal igennem behandlings forløb for det aftager bare en lillesmule.

  Behandling

  Der er mulighed for at mindske eller helt fjerne dine hyperpigmenteringer med Nimue eller pHformula produkter samt behandlinger. Dette gøres over et forløb der afhænger af skadens omfang. Det optimale resultat opnås ved samarbejde mellem dig og din kosmetolog, hvor du sørger for at pleje din hud med gode hjemmeprodukter, og møder op til regelmæssige behandlinger.

  Både produkterne fra Nimue og pHformula er skabt til at forhindre yderligere overproduktion af melanin ved at hæmme enzym tyrosinase. Ingredienserne går ind og kontrollerer og reducerer skader fra frie radikaler, samt hjælper med at vedligeholde og fremme en sund hud.

  Når man går i gang med et behandlingsforløb mod hyperpigmenteret hud, er det vigtigt at man er klar over, at pigmenteringen kan forværres i starten. Dette skyldes at ingredienserne går ind og trækker pigmenten op til overfladen, for derefter at kunne arbejde på det.

  Hvad du kan forvente ved behandling

  Gode råd og vejledning

  HUSK solcreme hele året rundt, hvis du først har fået misfarvninger i huden, er det absolut første skridt at sørge for der ikke kommer flere!

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste