4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Hyperpigmenteret hud

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Forståelse af miljøbelastet hud

Miljøbelastet hud er et resultat af gentagen udsættelse for miljøpåvirkninger som sol og atmosfærisk forurening. Solen er ansvarlig for op til 80 % af al ældning af huden.

Behandling af miljøbelastet hud
Din professionelle Nimue eller pH-Formula behandler vil starte ud med basis programmet til miljøbelastet hud som indeholder de behandlinger og produkter der passer til denne hudtypeklassifikation. Dette program er skabt til konstant fornyelse af epidermis ved at øge dannelsen af nye celler. Optimerer styrken af dermis og støtte fra lag under huden. Beskytter huden fra skadelige elementer såsom UV stråler. Kontrollerer og reducerer skade forsaget af frie radikaler. Hjælper med at vedligeholde og fremme en sund hud.

Hvad du kan forvente:

  • Reduktion af fine linier og rynker
  • En blødere og glattere hud
  • Øget udstråling og vitalitet
  • Forbedrer hudens fasthed og tone
  • Reducerer tør hud
  • Forbedrer hudens samlede sundhedstilstand

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud