HUDPLEJE TIL MÆND

Lær mere om vores unikke og effektive hudpleje til mænd.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik.


  Vores hudpleje til mænd

  En mands hud er struktureret noget anderledes end en kvindes hud. Dette betyder særlige krav til pleje af den maskuline hudtype.

  Hormonal afhængig

  Den hormonale sammensætning har afgørende indflydelse på hudens struktur. Den hormonelle sammensætning er derfor med til at skabe de karakteristiske hudtyper, der er kendetegnende for mænd og kvinder.

  En mands epidermis (overhud) er mere udpræget end en kvindes. Den udviser en bedre forandring i dermis og har et større antal af cellelag i stratum corneum. Hos kvinden er der 14 til 20 cellelag i stratum corneum. Hos manden derimod er der op til 32 cellelag. Dermed reagerer den mandlige hud mindre følsomt overfor berørings-, temperatur- og smertepåvirkninger.

  Også mandens dermis (læderhud) har en stærkere opbygning. Den indeholder færre elastiske fibre end den kvindelige hud og betydeligt flere glatte muskelfibre, som giver den en høj grad af fasthed.

  Fedtvævets tykkelse i subcutis (underhud) adskiller sig hos kvinden i meget høj grad fra den mandlige subcutis grundet de forskellige hormonelle påvirkninger.

  Mænds hud ældes anderledes

  Mænd oplever hudens ældningsprocesser på andre måder end kvinder. Hos kvinder indtræffer ældningsprocessen tidligt og udvikler sig langsommere. Hvorimod de første tydelige ældningstegn hos mænd, først kommer senere, ofte først fra 30 års alderen , til gængæld går det hurtigere med at udvikle dybe rynker. Det er den tykkere epidermis hos manden, der er skyld i dannelsen af dybe rynker. Intensive eller længerevarende ophold i solen samt rygning fremskynder desuden hudens ældningsproces yderligere for både mænd og kvinder
  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Forskellen på hudens opbygning mellem mænd og kvinder

  Mænd:
  Kvinder:

  Har mænds hud overhovedet brug for konsekvent pleje?

  Dette spørgsmål kan uden tvivl besvares med et ja.
  Den mandlige hud er som den kvindelige hud udsat for de samme ydre påvirkninger såsom sol, kulde, fugt og skadelige miljøpåvirkninger. Ydermere fjerner den daglige barbering (op til to gange dagligt), våd barbering såvel som tør barbering, de øvre lag i stratum corneum. Derved sker der tydelig skade i overhuden og dens beskyttelsesfunktion nedsættes. Den beskyttende hydrolipidfilm i huden reduceres. Ergo har også den mandlige hud brug for beskyttelse og pleje.

  Hvad vælger manden?

  Når det drejer sig om ansigtets pleje, tager han ikke uden videre produkter fra kvindens krukker til sin hud og det er godt for den maskuline hudtype kræver andre virkestoffer end den feminine hudtype. Også produkternes indpakning/udseende skal matche, så han kan identificerer sig med “sin” pleje.

  På markedet for herrekosmetik efterspørges frem for alt produkter som har en maskulin duft, er praktisk anvendelige produkter med en let konsistens, som let absorberes og ikke efterlader fedtede overflader. Virkestofsammensætningen skal være i overensstemmelse med den maskuline hudtypes behov. Det vil sige talg- og svedregulerende stoffer kombineret med udglattende/fugtgivende stoffer.

  Kun rene professionelle hudprodukter til mænd, tager højde for dette behov. Professionel hjælp i valget, det ønsker manden gerne.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste