4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Hudpleje til mænd

En mands hud er struktureret noget anderledes end en kvindes hud. Dette betyder særlige krav til pleje af den maskuline hudtype.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Mænds hud: Hormonal afhængig

Den hormonale sammensætning har afgørende indflydelse på hudens struktur. Den hormonelle sammensætning er derfor med til at skabe de karakteristiske hudtyper, der er kendetegnende for mænd og kvinder.

En mands epidermis (overhud) er mere udpræget end en kvindes. Den udviser en bedre forandring i dermis og har et større antal af cellelag i stratum corneum. Hos kvinden er der 14 til 20 cellelag i stratum corneum. Hos manden derimod er der op til 32 cellelag. Dermed reagerer den mandlige hud mindre følsomt overfor berørings-, temperatur- og smertepåvirkninger.

Også mandens dermis (læderhud) har en stærkere opbygning. Den indeholder færre elastiske fibre end den kvindelige hud og betydeligt flere glatte muskelfibre, som giver den en høj grad af fasthed.

Fedtvævets tykkelse i subcutis (underhud) adskiller sig hos kvinden i meget høj grad fra den mandlige subcutis grundet de forskellige hormonelle påvirkninger.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Forskellen på hudens opbygning mellem mænd og kvinder

Mænd:
Kvinder:

Mænds hud ældes anderledes

Mænd oplever hudens ældningsprocesser på andre måder end kvinder. Hos kvinder indtræffer ældningsprocessen tidligt og udvikler sig langsommere. Hvorimod de første tydelige ældningstegn hos mænd, først kommer senere, ofte først fra 30 års alderen , til gængæld går det hurtigere med at udvikle dybe rynker.

Det er den tykkere epidermis hos manden, der er skyld i dannelsen af dybe rynker. Intensive eller længerevarende ophold i solen samt rygning fremskynder desuden hudens ældningsproces yderligere for både mænd og kvinder

Har mænds hud overhovedet brug for konsekvent pleje?

Dette spørgsmål kan uden tvivl besvares med et, ja. 

Den mandlige hud er som den kvindelige hud udsat for de samme ydre påvirkninger såsom sol, kulde, fugt og skadelige miljøpåvirkninger. Ydermere fjerner den daglige barbering (op til to gange dagligt), våd barbering såvel som tør barbering, de øvre lag i stratum corneum. Derved sker der tydelig skade i overhuden og dens beskyttelsesfunktion nedsættes. Den beskyttende hydrolipidfilm i huden reduceres. Ergo har også den mandlige hud brug for beskyttelse og pleje.

Hvad vælger manden?

Når det drejer sig om ansigtets pleje, tager han ikke uden videre produkter fra kvindens krukker til sin hud og det er godt for den maskuline hudtype kræver andre virkestoffer end den feminine hudtype. Også produkternes indpakning/udseende skal matche, så han kan identificerer sig med “sin” pleje.

På markedet for herrekosmetik efterspørges frem for alt produkter som har en maskulin duft, er praktisk anvendelige produkter med en let konsistens, som let absorberes og ikke efterlader fedtede overflader. Virkestofsammensætningen skal være i overensstemmelse med den maskuline hudtypes behov. Det vil sige talg- og svedregulerende stoffer kombineret med udglattende/fugtgivende stoffer.

Kun rene professionelle hudprodukter til mænd, tager højde for dette behov. Professionel hjælp i valget, det ønsker manden gerne.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Gavekort

    Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

    Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

    Indhent et tilbud