4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Hudorme og bumser

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Hudorme og bumser

Ansigtet repræsenterer hvem du er. For at give et godt indtryk er det derfor også naturligt, at vi bruger en del tid og ressourcer på at holde ansigtet smukt og sundt. Store hudorme og bumser i ansigtet er ofte den største trussel mod et kønt og sundt ansigt.

Her får du 10 gode råd mod bumser i ansigtet

1 – RENS DIN HUD
Det mest basale råd mod bumser i ansigtet er at holde din hud så ren som overhovedet muligt. Det gælder om at opbygge en daglig rutine, hvor du holder huden ren. Vand alene kan ikke forebygge bumser i ansigtet. Det kræver et anbefalet renseprodukt og varmt vand kan sammen, fjerne overskudende snavs og olier på huden, som netop blokerer hudens porer.

Brug af varmt vand løsner porerne, hvorved det er muligt at fjerne det aflejrede snavs. For at modvirke ophobning af olier, som kan bidrage til bumser, bør du vaske dit ansigt to gange dagligt med mild ansigts vask og varmt vand. Skrub ikke dit ansigt hårdt med en vaskeklud – acne kan ikke skrubbes væk, og skrubben kan endda forværre dine bumserne i ansigtet, da huden og dens porer irriteres. Prøv at rense dit ansigt så forsigtigt som muligt.

2 – OVERRENS IKKE DIN HUD
Hvis du vasker dit ansigt mere end nødvendigt eller bruger et for hårdt rensemiddel kan du overrense dit ansigt. Dette er destruktivt for hudens funktion, fordi den tømmer eller uddestillerer hudens naturlige olier (talg) og forstyrrer det beskyttende hudlag. Dette fører ofte til tør hud og hudirritation.
Anvend en fugtighedscreme til at gøre huden sund og spændstig efter hver rensning.

3 – BRUG IKKE FOR MEGET MAKE-UP. GÅ IKKE I SENG UDEN AT FJERNE DET FØRST
Make-up indeholder ofte potentielle hudirritanter og bør derfor anvendes så lidt som muligt. Hvis make-up ikke fjernes inden du går i seng, gennemsives, blokeres og tilstoppes dine porer. Vask dit ansigt før du går i seng and når du står op, inden du lægger en ny make-up. Efter at have fjernet din make-up vaskes dit ansigt igen.

4 – SKIFT HOVEDPUDEBETRÆK OFTE
Rens dit hovedpudebetræk regelmæssigt, da man med rette kan kalde det dit ansigts bedste ven. Dit ansigt kommer i kontakt med hovedpudebetrækket hver nat og efterlader olier og bakterier herpå. Konstant gnubben kan forårsage et udbrud af bumser i ansigtet og endda akne. Vask eller skift hovedpudebetræk en gang om ugen

5 – STRESS AF
Stress alene fører normalt ikke til bumser i ansigtet eller akne. Bumser i ansigtet ofte skyldes hormonelle forandringer og forsvinder, når den hormonelle balance er genoprettet. Stress kan imidletid forværre eksistende bumser i ansigtet og akne. Stress kan desuden øge produktionen af talg. Prøv derfor at stresse af – herved undgås overproduktion af hudens naturlige olier.

6 – AFLIV NOGLE MYTER
Der er mange myter og skrøner om, hvordan hvordan bumser i ansigtet og akne kan fjernes. Acne går f.eks. IKKE væk ved soldyrkning. Det er også en myte, at chokolade giver bumser i ansigtet.

7 – BESKYT HUDEN MOD FRIE RADIKALER
For at få et smukt, blødt og glat ansigt bør du spise en masse sund mad såsom frisk frugt, grøntsager og fibre – og ikke mindst drikke rigeligt med vand. Vand og fibre har sammen en udrensende funktion, idet de udsondrer kroppens affaldsstoffer. En sund og næringsrig kost er vital for sund hud.

8 – OPRETHOLD EN SUND LIVSSTIL
De fleste er klar over, at faktorer som for meget alkohol, at ryge og eller at have et uregelmæssig søvnmønster, ikke er sundt for kroppen. Alt dette sætter kroppens hormonener ud af balance. Derfor er det vigtigt at opretholde en sund livsstil. Samtidig er motion nyttigt, idet man herved sveder affaldsstoffer ud af kroppen. Husk at skylle dig og vaske din hud efter motion, da sveden er blandet med affaldsstoffer og hudens naturlige olier (i modsat fald vil disse finde vej tilbage til hudens porer, som risikerer at blokere – og blive til bumser).

9 – NATURLIG HUDPLEJE
Frugt en vital ingrediens til en mere sund, glat og skinnende hud. I århundreder har frugter været kendt for deres hudplejende egenskaber. Især æbler, bananer, citroner, papaya, ferskner, ananas og jordbær er populære ingredienser i naturlige hudplejeprodukter.

10 – ANDRE HUDPLEJEPRODUKTER
Udover brugen af almindelig fornuft i forebyggelsen og reduceringen af bumser i ansigtet, findes der også specielle rensemidler og salver. De kan hjælpe med at fjerne talg og dræbe bakterier i hudens porer og herved fjerne årsagen til dannelsen af bumser i ansigtet. Ofte hjælper disse produkter også med at genoprette hudens naturlige pH-værdi, hvorved risikoen for infektioner reduceres betydeligt. Desuden forbedres tilstrømningen af næringsstoffer til huden, herved fjerne årsagen til dannelsen af bumser i ansigtet. Ofte hjælper disse produkter også med at genoprette hudens naturlige pH-værdi, hvorved risikoen for infektioner reduceres betydeligt.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud