4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Hormoncreme

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Hormoncreme

Binyrebarkhormoncreme eller glukokortikoider
Binyrebarkhormoncremer er meget efektive til behandling af eksem og kan ofte bringe et eksemudbrud til ro på få dage. 

Dog skal det siges, at ved brug af cortisonscreamer, i længere periode kan medføre fortyndet hud, der ofte afstatter det ene problem med et andet!

Forskellige styrker
Binyrebarkhormoncremer findes i 4 styrker (gruppe 1-4).

Gruppe 1 er en mild binyrebarkhormoncreme, som ikke er receptpligtig. Denne creme anvendes overvejende til børn eller til behandling af ansigt hos voksne, men er i de fleste tilfælde ikke effektiv nok til f.eks. at behandle et håndeksem hos en voksen person.

I den anden ende af spektret findes gruppe 4 cremer, som er særdeles effektive, men som også hurtigt giver anledning til bivirkninger.

Hvilken gruppe af binyrebarkhormoncreme, der skal behandles med, afhænger dels af personens alder – børn generelt skal behandles med svagere gruppe end voksne – men også af hvilket hudområde eksemet sidder på.

Til behandling af huden i ansigtet skal generelt vælges en mildere gruppe binyrebarkhormoncreme end til behandling af hud på kroppen. Ligeledes er huden på hænderne mere robust i håndfladerne end på håndrygge. I håndflader tåles en stærk binyrebarkhormoncreme oftest godt, mens der på håndryggen hurtigere udvikles bivirkninger til behandlingen.

Bivirkninger på hormoncreme
Bivrkninger til behandling med binyrebarkhormoncremer er først og fremmest, at huden bliver tynd og gennemsigtig.

Hvis det er mindre hudområder, der behandles (f.eks. et ansigtseksem eller et hånd-og fodeksem) er den mængde binyrebarkhormon der optages i kroppen forsvindende lille, og man behøver ikke bekymre sig om en eventuel bivirkning fra dette. Ved behandling af større hudområder kan binyrebarkhormon optages fra huden, men der skal anvendes store mængder før det giver anledning til bivirkninger.

Binyrebarkhormoncremer og -salver er forsat en meget vigtig og effektiv behandling af eksem. Behandlingen må undertiden anvendes over lange perioder, og behandlingsforløbet bør tilrettelægges i samråd med egen læge eller en hudlæge.

Binyrebarkhormoncreme kendes også under navnene hormoncreme, binyrebarkcreme og glukokortikoider. Cremerne har været markedsført siden midten af 1960´erne, og det betyder at både virkning og bivirkninger til cremerne er velkendte.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud