★★★★★

4.8 på Trustpilot

Hormoncreme

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video

Hormoncreme

Binyrebarkhormoncreme eller glukokortikoider

Binyrebarkhormoncremer er meget efektive til behandling af eksem og kan ofte bringe et eksemudbrud til ro på få dage.

Dog skal det siges, at ved brug af cortisonscreamer, i længere periode kan medføre fortyndet hud, der ofte afstatter det ene problem med et andet!

Forskellige styrker

Binyrebarkhormoncremer findes i 4 styrker (gruppe 1-4).

Gruppe 1 er en mild binyrebarkhormoncreme, som ikke er receptpligtig. Denne creme anvendes overvejende til børn eller til behandling af ansigt hos voksne, men er i de fleste tilfælde ikke effektiv nok til f.eks. at behandle et håndeksem hos en voksen person.

I den anden ende af spektret findes gruppe 4 cremer, som er særdeles effektive, men som også hurtigt giver anledning til bivirkninger.

Hvilken gruppe af binyrebarkhormoncreme, der skal behandles med, afhænger dels af personens alder – børn generelt skal behandles med svagere gruppe end voksne – men også af hvilket hudområde eksemet sidder på.

Til behandling af huden i ansigtet skal generelt vælges en mildere gruppe binyrebarkhormoncreme end til behandling af hud på kroppen. Ligeledes er huden på hænderne mere robust i håndfladerne end på håndrygge. I håndflader tåles en stærk binyrebarkhormoncreme oftest godt, mens der på håndryggen hurtigere udvikles bivirkninger til behandlingen.

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Bivirkninger på hormoncreme

Bivrkninger til behandling med binyrebarkhormoncremer er først og fremmest, at huden bliver tynd og gennemsigtig.

Hvis det er mindre hudområder, der behandles (f.eks. et ansigtseksem eller et hånd-og fodeksem) er den mængde binyrebarkhormon der optages i kroppen forsvindende lille, og man behøver ikke bekymre sig om en eventuel bivirkning fra dette. Ved behandling af større hudområder kan binyrebarkhormon optages fra huden, men der skal anvendes store mængder før det giver anledning til bivirkninger.

Binyrebarkhormoncremer og -salver er forsat en meget vigtig og effektiv behandling af eksem. Behandlingen må undertiden anvendes over lange perioder, og behandlingsforløbet bør tilrettelægges i samråd med egen læge eller en hudlæge.

Binyrebarkhormoncreme kendes også under navnene hormoncreme, binyrebarkcreme og glukokortikoider. Cremerne har været markedsført siden midten af 1960´erne, og det betyder at både virkning og bivirkninger til cremerne er velkendte.

Hvad siger vores kunder

5/5
De varmeste anbefalinger
Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
Emilie
En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
Amanda
Neshe er et fantastisk menneske
Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Emilie
Tidligere
Næste
Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik.