4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Hårets 3 vækstfaser

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Hårets 3 vækstfaser

Der er 3 faser for hvert enkelt hår og der kan være op til 5 hår i hver hårsæk. Dette er forklaringen på, at dine hår aldrig bliver præcis samme længde.

4 ugers intervaller
For at få et vedvarende og glat resultat, skal man vokse kontinuerligt og ikke barbere ind imellem, da barbering gør hårene mindre fleksible og derved er sværere at vokse. For at opnå optimalt resultat, anbefaler vi fire ugers intervaller mellem dine voksbehandlinger. Det gør håret mere fint og blødt, og din behandling bliver mindre smertefuldt.

De 3 faser

Vækstfasen (den anagene fase)
I vækstfasen vokser håret. Vækstfasen varer 2-6 år afhængig af, hvor på kroppen håret vokser. På et hvert givende tidspunkt er 90% at dit hovedehår i vækst

Overgangsfasen (den katagene fase)
I overgangsfasen holder håret op med at gro. Hårsækken bliver inaktiv og begynder at skrumpe ind.

Afstødelsesfasen (den telogene fase)
Efter den katagene fase går håret over i en telogen fase – en hvilefase, som varer 3 måneder

Sammenlignet med anagent hår er telogent hår lettere at trække ud
Normalt fælder man ca. 100 telogene hovedhår dagligt.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud