★★★★★

4.8 på Trustpilot

Frugtsyre

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video

Frugtsyre

Bio Active Complex

Bio Active Complex er en 15 % frugtsyre (AHA), som består af glykolsyre, mælkesyre og citronsyre. Bio Active Complex er med til dannelse af nyt collagen, som øger hudens spændstighed, og fjerner samtidig de døde hudceller på det øverste hudlag. Den er med til at give en mere elastisk og gennemfugtet hud.

35 % glycolic peel

35 % glycolic peel består udelukkende af glykolsyre (AHA). Den fjerner de døde hudceller på overfladen, er med til dannelse af nyt collagen, som øger hudens spændstighed og er med til at stimulerer cellefornyelsen.

Salisylic Acid

Salisylic Acid – ideel behandling af acne, ar og pletter af fedtet hud, formindsker hudens porer, rynker og stimulerer cellernes renoveringsproces. Må ikke bruges på gravide og ammende. Og heller ikke hos folk der ikke kan tåle kodimagnyler/hovedpinepiller (da disse medikamenter også indeholder salisylsyre).
Glycolic Acid

Glycolic Acid – et fremragende middel til behandling af solskader og rynker, grålig hud med ældningstegn. Denne peeling, som er produceret fra sukkerrør. Det er rigt på vitaminer, mineraler og plantehormon, som stimulerer produktionen af collagen, elastin og effektivt bekæmper hudens aldringstegn.

Lactic Acid

Lactic Acid – behandling af fine rynker og hyper pigmentering. Denne peeling, som er fremstillet fra surmælk og yoghurt bruges til at behandle alle hudtyper og hud og anbefales til behandling af følsom hud. Stimulerer dannelsen af collagen, elastin, og andre grundsubstanser.
Mandelic Acid
Mandelic Acid – frugtsyre peeling er fremstillet af mandelekstrakt, specielt velegnet til hud med acne problemer og hyper pigmentering. Peelingen har antiseptiske virkninger, som er anderledes end ved andre frugtsyre peelinger (glycolic og lactic), så det kan bruges som acne behandlingsmiddel.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre – har et godt dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur. Den udglatter rynker meget effektivt, og er samtidigt et fugtighedsgivende middel.

Ascorbinsyre
Ascorbinsyre – C-vitamin er en kraftig antioxidant, som modvirker nedbrydelsen af frie radikaler forårsaget af f.eks. miljøet, medicin og rygning. C-vitamin har betydning for dannelsen af collagen, som er med til at opretholde hudens spændstighed og desuden er med til at fremme ophelingen af huden. Efter behandlingen føles din hud mere smidig, blødere og gennemfugtet.

Tioctic eller Alpha Lipoic Syre

Tioctic eller Alpha Lipoic Syre – som har en stærk antioxidativ effekt. Det regenererer og beskytter andre naturlige antioxidanter såsom glutathion, vitamin C, E og coenzym Q 10.
EMBLICA
EMBLICA – ekstremt højt indhold af vitamin C, essentiel for collagen i huden og er en kraftig antioxidant. Har desuden også en blegende effekt.
DMAE

DMAE – Stimulerer produktionen af acetylcholine, hvis funktion er at sende signaler fra nerverne til musklerne og indirekte fremme en form for opstramning af huden. Det fungerer også som en antioxidant ved at stabilisere cellemembranen og derved modvirke stress.

Er god til ældre (anti-wrinkle), moden, slap, grov hud, porret hud. Opstrammende effekt og en antioxidant.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik.


  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste