4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Frugtsyre

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Frugtsyre

Bio Active Complex 
Bio Active Complex er en 15 % frugtsyre (AHA), som består af glykolsyre, mælkesyre og citronsyre. Bio Active Complex er med til dannelse af nyt collagen, som øger hudens spændstighed, og fjerner samtidig de døde hudceller på det øverste hudlag. Den er med til at give en mere elastisk og gennemfugtet hud.

35 % glycolic peel
35 % glycolic peel består udelukkende af glykolsyre (AHA). Den fjerner de døde hudceller på overfladen, er med til dannelse af nyt collagen, som øger hudens spændstighed og er med til at stimulerer cellefornyelsen.

Salisylic Acid
Salisylic Acid – ideel behandling af acne, ar og pletter af fedtet hud, formindsker hudens porer, rynker og stimulerer cellernes renoveringsproces. Må ikke bruges på gravide og ammende. Og heller ikke hos folk der ikke kan tåle kodimagnyler/hovedpinepiller (da disse medikamenter også indeholder salisylsyre).

Glycolic Acid
Glycolic Acid – et fremragende middel til behandling af solskader og rynker, grålig hud med ældningstegn. Denne peeling, som er produceret fra sukkerrør. Det er rigt på vitaminer, mineraler og plantehormon, som stimulerer produktionen af collagen, elastin og effektivt bekæmper hudens aldringstegn.

Lactic Acid
Lactic Acid – behandling af fine rynker og hyper pigmentering. Denne peeling, som er fremstillet fra surmælk og yoghurt bruges til at behandle alle hudtyper og hud og anbefales til behandling af følsom hud. Stimulerer dannelsen af collagen, elastin, og andre grundsubstanser.

Mandelic Acid
Mandelic Acid – frugtsyre peeling er fremstillet af mandelekstrakt, specielt velegnet til hud med acne problemer og hyper pigmentering. Peelingen har antiseptiske virkninger, som er anderledes end ved andre frugtsyre peelinger (glycolic og lactic), så det kan bruges som acne behandlingsmiddel.

Hyaluronsyre
Hyaluronsyre – har et godt dokumenteret helbredende, opstrammende og regenererende virkning på hudens struktur. Den udglatter rynker meget effektivt, og er samtidigt et fugtighedsgivende middel.

Ascorbinsyre
Ascorbinsyre – C-vitamin er en kraftig antioxidant, som modvirker nedbrydelsen af frie radikaler forårsaget af f.eks. miljøet, medicin og rygning. C-vitamin har betydning for dannelsen af collagen, som er med til at opretholde hudens spændstighed og desuden er med til at fremme ophelingen af huden. Efter behandlingen føles din hud mere smidig, blødere og gennemfugtet.

Tioctic eller Alpha Lipoic Syre
Tioctic eller Alpha Lipoic Syre – som har en stærk antioxidativ effekt. Det regenererer og beskytter andre naturlige antioxidanter såsom glutathion, vitamin C, E og coenzym Q 10.

EMBLICA
EMBLICA – ekstremt højt indhold af vitamin C, essentiel for collagen i huden og er en kraftig antioxidant. Har desuden også en blegende effekt.

DMAE
DMAE – Stimulerer produktionen af acetylcholine, hvis funktion er at sende signaler fra nerverne til musklerne og indirekte fremme en form for opstramning af huden. Det fungerer også som en antioxidant ved at stabilisere cellemembranen og derved modvirke stress.

Er god til ældre (anti-wrinkle), moden, slap, grov hud, porret hud. Opstrammende effekt og en antioxidant.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud