★★★★★

4.8 på Trustpilot

Daglig pleje

Eksklusiv hudpleje i København

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video

Daglig pleje

Daglig pleje af ansigt og ansigtsbehandling – gode råd

Gode råd til at opnå det bedste resultat af ansigtsbehandlinger.
For at opnå det bedste resultat efter din klinikbehandling, anbefaler vi, at du bruger hjemmeplejeprodukter, der matcher din hudtype. Ved at bruge hjemmeplejeprodukter, opnår du også en større effekt af klinikbehandlingerne, og derved et bedre resultat – både nu og på længere sigt.

Det er vigtigt at bruge solcreme året rundt. Dette er for at beskytte huden mod både UVA og UVB. For at sikre den mest effektive beskyttelse mod solens stråler, er det vigtigt, at solcremen både indeholder fysiske og kemiske solfiltre.

Morgen og aften rutiner

Som ung og smuk tænker man ikke altid nok over sin huds tilstand 20-30 år frem i tiden. De skader man pådrager sig i en ung alder, ses først 20-30 år efter skaden er sket. Så for din egen fremtids skyld husk morgen og aften rutinerne.

Hver aften afrenses dagens makeup, skidt og snavs, der ligger på hudens overflade, så cremer og andre gode produkter har mulighed for at virke ned i huden uden at skulle forringes af skidt og snavs samt døde hud celler. Om natten arbejder huden ved at skubbe alt det den ikke skal bruge op til overfladen og derfor skal du huske også at vaske om morgen.

Husk på, mens du er ung, smuk og lækker, synes daglig pleje måske ikke så vigtigt, før den dag du gerne vil være ung,smuk og lækker.

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik.


  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste