4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Daglig pleje

Eksklusiv hudpleje i København.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Daglig pleje

Daglig pleje af ansigt og ansigtsbehandling – gode råd
Gode råd til at opnå det bedste resultat af ansigtsbehandlinger.
For at opnå det bedste resultat efter din klinikbehandling, anbefaler vi, at du bruger hjemmeplejeprodukter, der matcher din hudtype. Ved at bruge hjemmeplejeprodukter, opnår du også en større effekt af klinikbehandlingerne, og derved et bedre resultat – både nu og på længere sigt.

Det er vigtigt at bruge solcreme året rundt. Dette er for at beskytte huden mod både UVA og UVB. For at sikre den mest effektive beskyttelse mod solens stråler, er det vigtigt, at solcremen både indeholder fysiske og kemiske solfiltre.

Morgen og aften rutiner
Som ung og smuk tænker man ikke altid nok over sin huds tilstand 20-30 år frem i tiden. De skader man pådrager sig i en ung alder, ses først 20-30 år efter skaden er sket. Så for din egen fremtids skyld husk morgen og aften rutinerne.

Hver aften afrenses dagens makeup, skidt og snavs, der ligger på hudens overflade, så cremer og andre gode produkter har mulighed for at virke ned i huden uden at skulle forringes af skidt og snavs samt døde hud celler. Om natten arbejder huden ved at skubbe alt det den ikke skal bruge op til overfladen og derfor skal du huske også at vaske om morgen.

Husk på, mens du er ung, smuk og lækker, synes daglig pleje måske ikke så vigtigt, før den dag du gerne vil være ung,smuk og lækker.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Klippekort

Køb 5 behandlinger og få den 6. gratis

Du kan få hjælp via sygesikringen og danmark til “ondt i kroppen” og “ondt i sjælen”, men ikke til hudproblemer som blandt andet acne. Derfor har vi et tilbud til dig, der skal komme noget oftere.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud