4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Brudemakeup i København

Vi lægger din drømmemakeup til den store dag. 

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Brudemakeup i København – vi lægger din drømmemakeup til den store dag

Leder du efter en makeup-artist til at lægge din brudemakeup i København? Så er Pure & Simple eksperter i at skabe smukke og uforglemmelige resultater, som du altid vil tænke tilbage på med stor glæde. Når du vælger os til at lægge din professionelle brudemakeup i København, kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er din dag, og vi sørger for, at du kommer til at stråle fra det store øjeblik i kirken og til de mange festlige indslag. Brudemakeup i København? Pure & Simple er det sikre valg!

Bryllups make-up
Få din bryllups makeup lagt af en professionel make-up artist.

Pure Love 1195,-
Inkluderer prøve make-up
Formning af bryn
Brude make-uppen
Varighed 2 x 60 min.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Få lagt en smuk makeup i København der understreger din individuelle stil

Ved en brudemakeup hos os i København, bliver der kræset om detaljerne, der komplimenterer din personlighed og stil på allerbedste vis. Vi går meget op i, at du skal føle dig tryg, så vi er naturligvis meget lydhør overfor dine ønsker og behov – få lagt en makeup i København, som du kan kende dig selv i. 

Se vores priser her!

Få lagt dit livs makeup – brudemakeup i København
Bryllupsdagen er en af livets største dage, og derfor skal du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til brudemakeup i København.

Klik her for at læse mere om vores forskellige løsninger. Ved en bryllupsmakeup i vores klinik i hjertet af København er der naturligvis en prøvekonsultation, hvor vi lægger en prøve-makeup – både så vi er enige om stil og udtryk, og du på den måde slipper for overraskelser på selve dagen.

Brudemakeup i København – og meget mere
Hos Pure & Simple kan du også bestille en professionel eksklusiv ansigtsbehandlinger samt tilretning af vipper og bryn. Ring til os allerede i dag på 31 32 59 75 og book tid til netop din brudemakeup i København. Du kan også benytte dig af bookingkalenderen her på siden.

Bryllup, Brud & Brude Make-up

Denne dag, skal både du og mange andre, gense op til flere gange i resten af dit liv, via bryllupsfotos, videofilm osv., derfor fremhæver vi din naturlige skønhed, så du kommer til at stråle af ynde til dit bryllup. I bedes her ringe og tale med Sandra Rosengren. for at booke en tid! 

Her er et par tips til at bevare den naturlige ynde hele dagen.

  • Ekstra hårnåle
  • Vandfast mascara
  • Læbestift og lip gloss evt. lipliner, så læberne kan friskes op hele dagen.
  • Kleenex – husk altid at tørre tårerne ned fra kinden og forsigtig op mod vippekanten, så makeuppen ikke ødelægges.
  • En fast pudder og rouge, så du kan pifte huden op, når tårer, kys og kram har fået det meste fjernet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud