★★★★★

4.8 på Trustpilot

Brudemakeup i København

Vi lægger din drømmemakeup til den store dag

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Afspil video
Brudemakeup i København – vi lægger din drømmemakeup til den store dag

Leder du efter en makeup-artist til at lægge din brudemakeup i København? Så er Pure & Simple eksperter i at skabe smukke og uforglemmelige resultater, som du altid vil tænke tilbage på med stor glæde. Når du vælger os til at lægge din professionelle brudemakeup i København, kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er din dag, og vi sørger for, at du kommer til at stråle fra det store øjeblik i kirken og til de mange festlige indslag. Brudemakeup i København? Pure & Simple er det sikre valg!

Bryllups make-up

Få din bryllups makeup lagt af en professionel make-up artist.

Pure Love 1195,-
Inkluderer prøve make-up
Formning af bryn
Brude make-uppen
Varighed 2 x 60 min.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Få lagt en smuk makeup i København der understreger din individuelle stil

  Ved en brudemakeup hos os i København, bliver der kræset om detaljerne, der komplimenterer din personlighed og stil på allerbedste vis. Vi går meget op i, at du skal føle dig tryg, så vi er naturligvis meget lydhør overfor dine ønsker og behov – få lagt en makeup i København, som du kan kende dig selv i.

  Se vores priser her!

  Få lagt dit livs makeup – brudemakeup i København

  Bryllupsdagen er en af livets største dage, og derfor skal du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til brudemakeup i København.

  Klik her for at læse mere om vores forskellige løsninger. Ved en bryllupsmakeup i vores klinik i hjertet af København er der naturligvis en prøvekonsultation, hvor vi lægger en prøve-makeup – både så vi er enige om stil og udtryk, og du på den måde slipper for overraskelser på selve dagen.

  Brudemakeup i København – og meget mere
  Hos Pure & Simple kan du også bestille en professionel eksklusiv ansigtsbehandlinger samt tilretning af vipper og bryn. Ring til os allerede i dag på 31 32 59 75 og book tid til netop din brudemakeup i København. Du kan også benytte dig af bookingkalenderen her på siden.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste
  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Bryllup, Brud & Brude Make-up

  Denne dag, skal både du og mange andre, gense op til flere gange i resten af dit liv, via bryllupsfotos, videofilm osv., derfor fremhæver vi din naturlige skønhed, så du kommer til at stråle af ynde til dit bryllup. I bedes her ringe og tale med Sandra Rosengren. for at booke en tid!

  Her er et par tips til at bevare den naturlige ynde hele dagen.