Brudemakeup i København – vi lægger din drømmemakeup til den store dag

Brudemakeup i København – vi lægger din drømmemakeup til den store dag

Leder du efter en makeup-artist til at lægge din brudemakeup i København? Så er Pure & Simple eksperter i at skabe smukke og uforglemmelige resultater, som du altid vil tænke tilbage på med stor glæde. Når du vælger os til at lægge din professionelle brudemakeup i København, kan du være sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er din dag, og vi sørger for, at du kommer til at stråle fra det store øjeblik i kirken og til de mange festlige indslag. Brudemakeup i København? Pure & Simple er det sikre valg!

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik nær Frederiksberg

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik her på Vesterbro!


  Få lagt en smuk makeup i København der understreger din individuelle stil

  Ved en brudemakeup hos os i København, bliver der kræset om detaljerne, der komplimenterer din personlighed og stil på allerbedste vis. Vi går meget op i, at du skal føle dig tryg, så vi er naturligvis meget lydhør overfor dine ønsker og behov – få lagt en makeup i København, som du kan kende dig selv i.

  Se vores priser her!

  Få lagt dit livs makeup – brudemakeup i København

  Bryllupsdagen er en af livets største dage, og derfor skal du heller ikke gå på kompromis med kvaliteten, når det kommer til brudemakeup i København.

  Klik her for at læse mere om vores forskellige løsninger. Ved en bryllupsmakeup i vores klinik i hjertet af København er der naturligvis en prøvekonsultation, hvor vi lægger en prøve-makeup – både så vi er enige om stil og udtryk, og du på den måde slipper for overraskelser på selve dagen.

  Brudemakeup i København – og meget mere
  Hos Pure & Simple kan du også bestille en professionel eksklusiv ansigtsbehandlinger samt tilretning af vipper og bryn. Ring til os allerede i dag på 31 32 59 75 og book tid til netop din brudemakeup i København. Du kan også benytte dig af bookingkalenderen her på siden.