Biologique Recherche

Ansigtsbehandling på Vesterbro

Biologique Recherche – Ansigtsbehandling på Vesterbro

Hos Pure & Simple er vi stolte over at være blandt de første i Danmark, der tilbyder professionelle skønhedsbehandlinger med det eksklusive franske Biologique Recherche

Biologique Recherche

Biologique Recherche er et mærke, der er kendt i hele verden for den effektive virkning og de aktive ingredienser, som gør en tydelig og mærkbar forskel.

Biologique Recherche er funderet på evidensbaseret forskning, og har en kliniks og personlig tilgang til hudpleje. Få mere at vide om vores arbejde med produkterne her på siden.

Du er naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 31 32 59 75  hvis du har spørgsmål, ligesom du også kan bestille tid online her på siden.
Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Biologique Recherche er nu i Danmark – Få din eksklusive ansigtsbehandling på Vesterbro!

  Vores udvalg af Biologique Recherche kan skræddersys og målrettes til alle hudtyper.

  Alle produkter indeholder helt op til 99,9 % aktive ingredienser, der effektivt genskaber og forfiner balancen i din hud. Til vores ansigtsbehandlinger med Biologique Recherche anvender vi forskellige cleansers, lotions, masker, serums og cremer – et komplet program, der er skabt til at give et synligt resultat.

  Når vi anvender Biologique Recherche i vores skønhedsbehandlinger, arbejder vi ud fra en helt bestemt filosofi og 3-trins-metode, som er med til at give dig den bedste oplevelse:

  1. Vurderingsfasen: I første fase undersøges din huds tilstand, som den er lige nu. Vi analyserer din hud, som foregår både visuelt, fysisk og ved samtale, ligesom huden også måles ved hjælp af avanceret specialudstyr. Efter et kortlægning af din huds behov, kan vi lægge en strategi og skræddersy en behandling, som både vil bestå af klinik-behandling her hos os og plejerutiner hjemme hos dig selv.

  2. Initialiseringsfasen: Her forbereder vi huden til behandling med en grundig rensning og eksfoliering med udgangspunkt i din huds behov. Vi udvælger de produkter der passer til netop din hud – alle med en stærk koncentration af aktive stoffer.

  3. Behandlingsfasen: I selve behandlingen anvender vi de unikke og skræddersyede produkter fra Biologique Recherche med høje koncentrationer fra botaniske og biologiske ekstrakter, som er med til at sikre hurtige og langvarige resultater. Vi kombinerer de forskellige produkter for den mest effektive behandlingsproces. Du fortsætter selv med behandlingen hjemme, som består af nøje udvalgte og specialsammensatte produkter, der matcher din hudtype 100 %. Vi tilpasser behandlingen, så din hudplejerutine bliver nem for dig at inkorporere i hverdagen.

  Gavekort

  Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag?

  Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

  Bestil tid til en ansigtsbehandling nær Vesterbro Station med Biologique Recherche

  Lad dig forkæle med de luksuriøse og effektive produkter og mærk forskellen.

  Vi har med Biologique Recherche åbnet op for et unikt skønhedsunivers, der både tager udgangspunkt i dine behov, og som er videnskabeligt funderet.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen til en behandling hos Pure & Simple.

  Vores ansigtsbehandling koster – 60 min. 995,-

  En koncentreret ansigtsbehandling, der giver et synligt resultat ved første behandling. På baggrund af en professionel hudanalyse, skræddersyer vi den mest effektive behandling med Biologique Recherche til dig. Behandlingen henvender sig til alle kunder og hudtyper, der ønsker et målrettet boost.

  I behandlingen kan du glæde dig til:

  Vores ansigtsbehandling koster – 90 min. 1295,-

  Her får du en avanceret hudbehandling, der sætter ind, hvor du har brug for det. Ud fra en grundig hudanalyse skræddersyer vi en dybdegående og udvidet ansigtsbehandling med de eksklusive produkter fra Biologique Recherche.

  Behandlingen består af:

  Vores ansigtsbehandling koster – 120 min. 1.495,-

  Her får du den mest effektive ansigtsbehandling med Biologique Recherche. I hele to timer forkæler vi din hud med det ypperste inden for moderne og avanceret hudpleje. Behandlingen er luksuriøs, og du kan se resultatet i mange dage efter.

  Efter en analyse af din hud, skræddersyer vi den mest vidunderlige ansigtsbehandling til dig. Her bruger vi flere boosters på din hud, ligesom vi benytter os af virkningsfulde peelings og cremer, der giver fugt og opstramning. Denne behandling henvender sig til alle, der ønsker den bedste ansigtshandling med produkter, hvor der hverken er gået på kompromis med virkning eller velvære.

  Du forkæles med:

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste