4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Biologique Recherche

Ansigtsbehandling på Vesterbro.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Biologique Recherche – Ansigtsbehandling på Vesterbro

Hos Pure & Simple er vi stolte over at være blandt de første i Danmark, der tilbyder professionelle skønhedsbehandlinger med det eksklusive franske Biologique Recherche 

Biologique Recherche er et mærke, der er kendt i hele verden for den effektive virkning og de aktive ingredienser, som gør en tydelig og mærkbar forskel.

Biologique Recherche er funderet på evidensbaseret forskning, og har en kliniks og personlig tilgang til hudpleje. Få mere at vide om vores arbejde med produkterne her på siden.

Du er naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 31 32 59 75 hvis du har spørgsmål, ligesom du også kan bestille tid online her på siden.

Biologique Recherche er nu i Danmark – Få din eksklusive ansigtsbehandling på Vesterbro!

Vores udvalg af Biologique Recherche kan skræddersys og målrettes til alle hudtyper. 

Alle produkter indeholder helt op til 99,9 % aktive ingredienser, der effektivt genskaber og forfiner balancen i din hud. Til vores ansigtsbehandlinger med Biologique Recherche anvender vi forskellige cleansers, lotions, masker, serums og cremer – et komplet program, der er skabt til at give et synligt resultat.

Når vi anvender Biologique Recherche i vores skønhedsbehandlinger, arbejder vi ud fra en helt bestemt filosofi og 3-trins-metode, som er med til at give dig den bedste oplevelse:

1. Vurderingsfasen: I første fase undersøges din huds tilstand, som den er lige nu. Vi analyserer din hud, som foregår både visuelt, fysisk og ved samtale, ligesom huden også måles ved hjælp af avanceret specialudstyr. Efter et kortlægning af din huds behov, kan vi lægge en strategi og skræddersy en behandling, som både vil bestå af klinik-behandling her hos os og plejerutiner hjemme hos dig selv.

2. Initialiseringsfasen: Her forbereder vi huden til behandling med en grundig rensning og eksfoliering med udgangspunkt i din huds behov. Vi udvælger de produkter der passer til netop din hud – alle med en stærk koncentration af aktive stoffer.

3. Behandlingsfasen: I selve behandlingen anvender vi de unikke og skræddersyede produkter fra Biologique Recherche med høje koncentrationer fra botaniske og biologiske ekstrakter, som er med til at sikre hurtige og langvarige resultater. Vi kombinerer de forskellige produkter for den mest effektive behandlingsproces. Du fortsætter selv med behandlingen hjemme, som består af nøje udvalgte og specialsammensatte produkter, der matcher din hudtype 100 %. Vi tilpasser behandlingen, så din hudplejerutine bliver nem for dig at inkorporere i hverdagen.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Bestil tid til en ansigtsbehandling nær Vesterbro Station med Biologique Recherche

Lad dig forkæle med de luksuriøse og effektive produkter og mærk forskellen.

Vi har med Biologique Recherche åbnet op for et unikt skønhedsunivers, der både tager udgangspunkt i dine behov, og som er videnskabeligt funderet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en behandling hos Pure & Simple.

Vores ansigtsbehandlinger

 • Ansigtsbehandling (60 min) 995 DKK

  En koncentreret ansigtsbehandling, der giver et synligt resultat ved første behandling. På baggrund af en professionel hudanalyse, skræddersyer vi den mest effektive behandling med Biologique Recherche til dig. Behandlingen henvender sig til alle kunder og hudtyper, der ønsker et målrettet boost.

  I behandlingen kan du glæde dig til:
  - Dobbelt afrensning med Biologique Recherche’s signaturmassage
  - 1 booster (målrettet din hudtype, eksempelvis fugt, opstramning osv.)
  - Forskellige masker (sammensættes efter din hudtype)
  - Cremer og serums, der giver den sidste finish

 • Ansigtsbehandling (90 min) 1.295 DKK

  Her får du en avanceret hudbehandling, der sætter ind, hvor du har brug for det. Ud fra en grundig hudanalyse skræddersyer vi en dybdegående og udvidet ansigtsbehandling med de eksklusive produkter fra Biologique Recherche.

  Behandlingen består af:
  - Dobbelt afrensning med Biologique Recherche’s signaturmassage
  - To boosters (målrettet din hudtype, eksempelvis fugt, opstramning osv.)
  - Masker (sammensættes efter din hud)
  - Cremer og serums, der giver den sidste finish for din absolutte velvære

 • Ansigtsbehandling (120 min) 1.495 DKK

  Her får du den mest effektive ansigtsbehandling med Biologique Recherche. I hele to timer forkæler vi din hud med det ypperste inden for moderne og avanceret hudpleje. Behandlingen er luksuriøs, og du kan se resultatet i mange dage efter.

  Efter en analyse af din hud, skræddersyer vi den mest vidunderlige ansigtsbehandling til dig. Her bruger vi flere boosters på din hud, ligesom vi benytter os af virkningsfulde peelings og cremer, der giver fugt og opstramning. Denne behandling henvender sig til alle, der ønsker den bedste ansigtshandling med produkter, hvor der hverken er gået på kompromis med virkning eller velvære.

  Du forkæles med:
  - Dobbelt afrensning med Biologique Recherche’s signaturmassage
  - Tre boosters (målrettet din hudtype, eksempelvis fugt, opstramning osv.)
  - Masker (sammensættes efter din hud)
  - Cremer og serums, der giver den ultimative finish og forkælelse

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Indhent et tilbud