4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Ansigtsbehandling i København

Ansigtsbehandling i København med skin resurfacing behandling.

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Eksklusiv hudpleje i København

Vores skønhedsklinik ligger i hjertet af København, så hvis du leder efter en professionel skønhedsklinik tæt på Frederiksberg, så er vi kun en kort cykeltur borte. Vi fører udelukkende markedets mest virkningsfulde og troværdige produkter, så du kan være sikker på en effektiv behandling, der holder, hvad den lover.

Luksuriøs ansigtsbehandling i København

Hos Pure & Simple byder vi dig velkommen til vores skønhedsklinik i hjertet af København. Her har vi skabt et fredfyldt frirum, som er dedikeret til skønhed og velvære. Vores erfarne kosmetologer anvender de fineste produkter og teknikker til at fremhæve din naturlige skønhed.

Vi tilbyder en bred vifte af ansigtsbehandlinger i København, der er skræddersyet til at møde netop dine hudbehov. Hver ansigtsbehandling i København er en unik oplevelse, hvor vi fokuserer på personlig pleje og resultat. Læn dig tilbage og lad os forkæle dig, mens du nyder en pause fra hverdagens travlhed.

Vores ansigtsbehandlinger

  • pH formula skin resurfacing (20 min.) 500 DKK

    Afrens, peeling, syre udvalgt efter behov, øjenpleje samt afsluttende cremepleje. Denne ansigtsbehandling anbefales, som kur behandling.

  • pH-formula skin resurfacing (50 min.) 750 DKK

    Afrens, hudanalyse, peeling, evt. dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigtsmassage, maske, øjenpleje, afsluttende cremepleje samt hudpleje rådgivning. Vi anbefaler hals & décolleté syrer behandling som tillægsbehandling for 165 kr.

  • pH-formula skin resurfacing (80 min.) 1.250 DKK

    Afrens, hudanalyse, peeling, dybderens, syre udvalgt efter behov, ansigts/nakke/skulder massage, håndmassage, øjenmaske, speciel maske, cremepleje samt hudpleje rådgivning. Vi anbefaler Hals & Décolleté syrer behandling som tillægs behandling for 165 kr.

  • Micro Needling (60 min.) 1.250 DKK

    Micro needling er en skånsom behandling, hvor små nåle bruges til at stimulere hudens collagenproduktion og reducere fine linjer, acne-ar og rynker. Behandlingen er ideel til, der ønsker at reducere fine linjer og rynker.

  • Micro Needling med hals (60 min.) 1.550 DKK

    Behandlingen er en effektiv måde til fornyelse af hudens og halsen overflade. Behandlingen kan hjælpe med at reducere fine linjer, rynker, ar og strækmærker.

  • Teenage Acne behandling (45 min.) 495 DKK

    Denne ansigtsbehandling er til den unge hud imellem 12-19 år. Behandlingen består af afrensning, hudanalyse, varme kompres, enzympeeling, frugtsyre ansigtsbehandling, dybderens, evt. ansigtsmaske (Da der ellers er mest fokus på dybderens) og afsluttes med serum, creme, øjen- og læbebalm og spf

  • Pure Face Massage (25 min.) 295 DKK

    Dobbel afrensning af ansigt og decolleté Dybtegående ansigtsmassage, decolleté nakke og skuldremassage Afsluttende creme. Denne mini ansigtsbehandling er meget afslappende og beroligende.

  • Nano Needling (60 min.) 1.250 DKK

    Denne behandling er en skånsom behandling, som bruger små nåle til at forbedre hudens naturlige tone og struktur. Det er det perfekte valg for dig, der søger at reducere fine linjer og opnå en glattere hud

  • Nano Needling med hals (60 min.) 1.550 DKK

    Vores nano needling behandling er en skånsom metode, som benytter fine nåle til at forbedre hudens naturlige tone og struktur. Behandlingen er til dig, der ønsker at forbedre hudens tekstur og opnå en glattere hud og hals.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til en behandling eller andet? Så er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vender tilbag til dig hurtigst muligt.

Ønsker du at booke en tid? Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Fordelene ved ansigtsbehandling i København

    Herunder kan du læse om fordelene ved hver af vores effektive, behagelige og luksuriøse ansigtsbehandlinger i København. Fra dybdegående skin resurfacing til beroligende Pure Face Massage.

    Vi tilbyder skræddersyede løsninger for enhver hudtype. Lær mere om, hvordan vi kan forbedre din hud med en ansigtsbehandling i København.

    pH formula skin resurfacing

    pH formula skin resurfacing er en revolutionerende mulighed inden for ansigtsbehandling i København. pH formula skin resurfacing fokuserer på at forvandle din hud ved hjælp af en unik kombination af aktive ingredienser, der arbejder på celleplan.

    Denne behandling er ideel til at adressere en række hudproblemer, såsom aldersrelaterede ændringer, hyper pigmentering, acne ar og overordnet tekstur.

    Ved at accelerere hudfornyelsen, reduceres synligheden af fine linjer og rynker markant, mens hudtonen bliver mere ensartet og strålende. Fordelene inkluderer også en øget hydrering og styrkelse af hudens barrierefunktion, hvilket efterlader huden sundere, mere modstandsdygtig og synligt fornyet.

    Lyder denne ansigtsbehandling i København som noget for dig? Så book din tid hos Pure & Simple i dag.

    Micro Needling

    Micro Needling er en effektiv ansigtsbehandling i København, som er designet til at forbedre hudens udseende og sundhed på flere niveauer. Denne teknik anvender fine nåle til at skabe mikroskopiske kanaler i huden, hvilket stimulerer kroppens naturlige helingsproces og produktionen af kollagen og elastin.

    Resultatet er en strammer, glattere og mere ungdommelig hud. Behandlingen er særligt gavnlig for at reducere ar og store porer. Derudover forbedrer Micro Needling hudens evne til at absorbere hudplejeprodukter, hvilket øger effektiviteten af efterfølgende behandlinger og produkter. Denne metode er sikker og velegnet til alle hudtyper.

    Lyder denne ansigtsbehandling i København som noget for dig? Så book din tid hos Pure & Simple i dag.

    Teenage Acne Behandling

    Teenage Acne behandling hos Pure & Simple er specialdesignet til at tackle de udfordringer, som unges hud ofte står overfor. Denne ansigtsbehandling i København fokuserer på dybdegående rensning, som effektivt fjerner urenheder og reducerer tilstopning af porer, hvilket er afgørende for at forebygge udbrud.

    Ved regelmæssig behandling vil teenagere opleve en markant forbedring i hudens klarhed og en reduktion af både eksisterende acne og risikoen for nye udbrud. Desuden arbejder behandlingen på at berolige irritation og rødme, samtidig med at den balancerer hudens naturlige olieproduktion. Resultatet er en sundere, mere balanceret hud.

    Lyder denne ansigtsbehandling i København som noget for dig? Så book din tid hos Pure & Simple i dag.

    Pure Face Massage

    Pure Face Massage hos Pure & Simple er en dybt afslappende og foryngende behandling, der kombinerer klassiske massageteknikker med moderne hudpleje. Denne ansigtsbehandling i København fremmer ikke kun afslapning, men også blodcirkulationen i ansigtet, hvilket hjælper med at tilføre ilt og næringsstoffer til huden.

    Den øgede blodgennemstrømning hjælper med at detoxe huden og stimulerer cellefornyelsen, hvilket fører til en synlig forbedring af hudens elasticitet og glød. Pure Face Massage er også effektiv til at reducere stress relaterede spændinger i ansigtsmusklerne, hvilket kan mindske forekomsten af linjer og rynker. Nyd en følelse af totalt velvære og se din hud blive mærkbart mere levende.

    Lyder denne ansigtsbehandling i København som noget for dig? Så book din tid hos Pure & Simple i dag.

    Nano Needling

    Nano Needling er en skånsom, men effektiv behandling hos Pure & Simple, der benytter sig af ekstremt små nåle til at forbedre hudens overflade og absorberingsevne. Denne teknologi arbejder på det øverste lag af huden uden at forårsage skade, hvilket gør behandlingen ideel for dem med sensitiv hud.

    Fordelene ved denne ansigtsbehandling i København inkluderer en forbedret hudtekstur, en mere ensartet hudtone og en forøget glød. Nano Needling stimulerer desuden produktionen af kollagen, hvilket bidrager til en yngre og sundere udseende hud. Behandlingen er også effektiv til at minimere fine linjer og rynker, samt til at forbedre optagelsen af hudplejeprodukter, hvilket forstærker deres virkning.

    Lyder denne ansigtsbehandling i København som noget for dig? Så book din tid hos Pure & Simple i dag.

    Pris på ansigtsbehandling i København

    Hos Pure & Simple går vi op i gennemsigtighed, når det kommer til priser på de bedste ansigtsbehandlinger i København. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser, så du kan nyde vores kvalitetsbehandlinger uden bekymringer.

    På vores prisliste kan du nemt orientere dig om priserne på alt fra skin resurfacing til Nano Needling. Du kan finde vores prisliste via knappen nedenfor.

    Fordelene ved vores ansigtsbehandling i København K

    Hos Pure & Simple forstår vi vigtigheden af sund og velplejet hud. Vores ansigtsbehandling i København tilbyder mere end blot overfladisk pleje. De bidrager også til at genoprette hudens naturlige balance og vitalitet. Med teknikker som Micro og Nano Needling, fremmer vi hudens evne til at reparere sig selv og forbedrer dens struktur og fasthed.

    Vores behandlinger er også designet til at bekæmpe specifikke hudproblemer som acne, fine linjer og ujævn hudtone, hvilket giver en synligt forbedret hudkvalitet. Uanset hvilke hudproblemer, du oplever, kan vi med sikkerhed hjælpe dig, med en ansigtsbehandling i København.

     Oplev følelsen af fornyet selvtillid og velvære med hver behandling, som er tilpasset netop din huds unikke behov.

    Hvorfor vælge Pure & Simple?

    Hos Pure & Simple er vi dedikerede til at fremhæve din naturlige skønhed gennem avancerede kosmetiske behandlinger. Vores kosmetologer er konstant opdaterede med de nyeste teknikker og viden inden for moderne kosmetologi, så du altid er i trygge hænder.

    Vi leverer konsekvent gode resultater, understøttet af seriøs og ærlig dermatologisk kompetence på et fagligt højt niveau. Med fair priser og en eksklusiv brug af de bedste produkter på markedet, sikrer vi, at din oplevelse hos os både er behagelig, effektiv og tryg.

    Giv et gavekort til en ansigtsbehandling i Kbh

    Leder du efter den perfekte gave? Overvej et gavekort til en luksuriøs ansigtsbehandling hos Pure & Simple i hjertet af København.

    Et gavekort hos os er en unik mulighed for at forkæle en, du holder af, med en oplevelse af velvære og skønhed.

    Vores behandlinger er designet til at forbedre både hudens sundhed og udstråling, og med vores brede udvalg af behandlinger, kan modtageren selv vælge præcis den behandling, der passer bedst til deres behov.

    Det er den ideelle gave, der garanterer glæde og en følelse af luksus i hverdagen.

    Start din hudplejerejse med vores ansigtsbehandling i København

    Der er mange skønhedsklinikker i Københavnsområdet, men hos Pure & Simple skiller vi os ud ved at tilbyde en personlig og professionel service til vores kunder. Vi tilbyder ni forskellige ansigtsbehandlinger, der alle har forskellige formål, men fællesnævneren er, at de tilpasses til netop din hudtype og eventuelle hudproblematik.

    Når du træder ind i vores skønhedsklinik i København K, begynder din personlige hudplejerejse med ansigtsbehandling. Alle, fra pubertetsalderen og opefter, kan drage fordel af ansigtsbehandlinger, som er målrettet både kvinder og mænd. Ud fra hvad du ønsker, kan vi anbefale en specifik ansigtsbehandling eller skræddersy en behandlingsplan, der passer perfekt til din hudtype og dine mål.

    Uanset om du søger at reducere fine linjer, bekæmpe akne, eller blot ønsker at bevare en sund, glat og strålende hud, har vi løsningen. Du kan holde øje med vores hjemmeside og sociale medier for at få rabatter og de nyeste tilbud på vores ansigtsbehandlinger i København.

    Vi tilbyder behandlingen indenfor følgende områder:

    Ansigtsbehandling i København mod uren teenagehud

    Teenageårene er en tid, hvor hormonerne påvirker huden markant. Hvis du kæmper med bumser og akne i ansigtet, står vores dygtige kosmetologer klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi tilbyder ansigtsbehandlingen Teenage Acne, der egner sig til personer i 12-årsalderen og op til 19 år.

    Vi sætter barren højt, og vores mål er at tilbyde den bedste ansigtsbehandling i hele København. Denne behandling hjælper med at rense porerne, bekæmpe inflammation og har fokus på dybderens.

    Behandlingen består af:

    En god hudpleje fra en ung alder kan have langvarige fordele, og vi vil gerne hjælpe dig med at opnå sund og smuk hud.
     
    Derfor har vi udviklet denne særlige ansigtsbehandling i vores Københavnske klink, der er perfekt tilpasset den yngre hudtype med akne.
    Ofte stillede spørgsmål i klinikken

    – Hvordan renser jeg min hud?
    – Er det okay at bruge makeup på bumset eller sensitiv hud?
    – Hvad kan jeg gøre for at forebygge bumser og akne?
    – Hvordan kommer jeg af med bumser og rødme?

    Vi er her for at besvare alle dine spørgsmål og give dig de bedste råd og behandlinger. Som teenager kan det være udfordrende at håndtere hudproblemer som akne og rødme, og derfor er det en god idé at søge hjælp hos en professionel. Vores kosmetologer udfører ansigtsbehandlingen i København K og er her for at guide dig til en sundere og smukkere hud.

    Fordele ved ansigtsbehandling i København med pHformula

    Til vores ansigtsbehandlinger anvender vi pHformula, der har fokus på kosmetisk og farmaceutisk pleje. Når vi anvender produkter, er vi opmærksomme på at vælge produkter, der passer til din hudtype.

    Behandlinger med pHformula er særligt udviklet til at behandle selv de mest sarte og følsomme områder af huden. Disse behandlinger er kendt for deres effektive resultater og skånsomme ingredienser.

    Disse produkter indeholder ingen farvestoffer eller parfume, hvilket gør dem ideelle for personer med sensitiv hud. Vores kunder kommer både langt fra og fra KBH for vores ansigtsbehandlinger. Behandlinger er klassificeret som pharmacosmedceutical, hvilket betyder, at de kombinerer kosmetisk og farmaceutisk teknologi for at opnå dybtgående og synlige forbedringer i hudens tilstand.

    Med forskellige behandlingsniveauer af unikke syrer, som pHformula indeholder, findes der tre forskellige niveauer, og vi kan derfor tilpasse plejen præcis efter din huds behov:

    Produkterne indeholder et parabenefrit konserveringssystem og er fri for lanolin og mineralolie, hvilket yderligere minimerer risikoen for irritation og allergiske reaktioner. Derudover er produkter fra pHformula non-comedogene, hvilket betyder, at de ikke tilstopper porerne og dermed reducerer risikoen for bumser og udbrud.
     
    Dette gør dem til et sikkert valg for alle hudtyper, især dem med tendens til acne og urenheder.

    Den bedste ansigtsbehandling med micro- eller nano needling i København

    Needling er en kosmetisk behandling, hvor vores kosmetologer skaber mikroskopiske huller i huden ved hjælp af små nåle. Vi tilbyder fire behandlinger med Micro- og NanoNeedling. Nålen stimulerer kroppens naturlige helingsproces, hvilket resulterer i frigivelse af blodplader og aktivering af hudens naturlige forsvarsmekanismer.

    Disse biokemiske signaler spiller en central rolle i stimuleringen af hudens kollagen og elastinproduktion, hvilket har betydning for din huds fasthed, elasticitet og ungdommelige udseende.

    Men hvad er forskellen på micro og nano needling?

    Nano-nåle arbejder i hudens overflade, hvorimod micro-nåle kan justeres i forskellige dybder. Hvilken behandling der er mest ideel for dig og din hud afhænger af din specifikke hudtype, som vi vurderer inden ansigtsbehandlingen i vores skønhedsklink i København K.

    Fordele ved behandling med Micro Needling:
    Fordele ved behandling med Nano Needling:

    Bliv forkælet med en ansigtsbehandling i København K til fair priser

    Pure & Simple er ikke bare en skønhedsklinik – det er et sted, hvor du kan finde ro, fornyelse, skønhed og slippe hverdagens bekymringer for en stund. Hos os er du i trygge hænder, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønhedsklinik i København.

    Vi mener skønhed er for alle, og derfor tilbyder vi fair priser. For at booke en tid til din ansigtsbehandling kan du ringe til os direkte på 31 32 59 75 eller gøre det gennem vores bookingsystem.

    Indhent et tilbud