VITAMIN A

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


  Retinol, vitamin-A

  A–Vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som bl.a. hjælper med at danne og opretholde sund hud, immunforsvar, tænder, knogler, blødt væv og slimhinder og anvendes desuden i cremer imod rynker og acne.

  Den type A–vitamin, der benyttes i hudpleje kaldes retinol og menes at kunne øge celle- og collagenproduktionen, hvormed små rynker i det øverste lag af huden forsvinder over tid.

  Det er A vitaminsyren, der gør noget godt for huden. Årsagen er ifølge forskning, at A-vitaminsyre stimulerer dannelsen af bindevæv i huden, hvilket gør at den hurtigere kan genopbygge sig selv.

  Risiko for mangel på A-vitamin sker typisk som følge af alderdom, graviditet, amning, alkoholisme, ensidig kost eller ekstreme slankekure. A -vitamin kan købes som tilskud og indgår desuden i en stribe forskellige skønhedsprodukter og medicinske produkter til både rynkereduktion og acneproblemer.

  Hvad siger vores kunder

  5/5
  De varmeste anbefalinger
  Hos Pure&Simple får man det absolut flotteste lashlift i kbh.Man føler sig altid så velkommen og Nese er super sød. Det ligger lige ved vesterport, så det er også nemt at komme til.
  Emilie
  En virkelig god og professionel service hos Pure & Simple
  Jeg blev anbefalet dette sted af en af mine kollegaer, der kender ejeren. Det var nemt at booke en tid til behandling online, hjemmesiden er flot og overskuelig og service på klinikken er helt i top. Jeg vil varmt anbefale Pure & Simple til alle, der gerne vil forkæle sig selv. Personalet er super søde, klinikken er flot og du får en professionel og god behandling. Bonus er, at klinikken er placeret super centralt i København.
  Amanda
  Neshe er et fantastisk menneske
  Neshe er et fantastisk menneske med skøn energi. Hun laver et godt stykke arbejde og vejleder gerne hvordan man kan holde huden efter behandlingen for at forebygge indgroede hår.

  Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
  Emilie
  Tidligere
  Næste