4.6/5

baseret på +27 anmeldelser

Vitamin A

Du er i trygge hænder

Hos Pure & Simple leverer vi gode resultater – book din tid allerede i dag.

Professionelt team

Vi lægger vægt på seriøs og ærlig dermatologisk kompetence, på et fagligt højt niveau.

Fair priser

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser for vores mange forskellige behandlinger.

Retinol, vitamin-A

A–Vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som bl.a. hjælper med at danne og opretholde sund hud, immunforsvar, tænder, knogler, blødt væv og slimhinder og anvendes desuden i cremer imod rynker og acne. 

Den type A–vitamin, der benyttes i hudpleje kaldes retinol og menes at kunne øge celle- og collagenproduktionen, hvormed små rynker i det øverste lag af huden forsvinder over tid.

Det er A vitaminsyren, der gør noget godt for huden. Årsagen er ifølge forskning, at A-vitaminsyre stimulerer dannelsen af bindevæv i huden, hvilket gør at den hurtigere kan genopbygge sig selv.

Risiko for mangel på A-vitamin sker typisk som følge af alderdom, graviditet, amning, alkoholisme, ensidig kost eller ekstreme slankekure. A -vitamin kan købes som tilskud og indgår desuden i en stribe forskellige skønhedsprodukter og medicinske produkter til både rynkereduktion og acneproblemer.

Hvad siger vores kunder

4.6/5
Dygtig behandler
Neshe er virkelig dygtig til at lave ansigtsbehandlinger. Hun er rigtig god til at kigge på ens hud og vurdere, hvad den har brug for. Jeg kan se en positiv forskel efter hver enkelt behandling. Og produkterne fra PH Formula er super gode. Jeg kommer igen og igen. Kan anbefale alle andre at gøre det samme.
Marianne G. Thomsen
Fantastisk sted!
Fantastisk sted! Første sted jeg har prøvet der virkelig forstår min hud og hvad min hud har brug for .. Jeg sværger til hendes produkter og behandlinger .. Hånden på hjertet så har min hud aldrig været bedre
DeeDee Money
Bedste ansigtsbehandling
Fik den bedste ansigts behandling af Nese, og blev guidet til hvilke produkter som matcher mine behov. Er super tilfreds, og glæder mig til at komme tilbage til endnu en behandling. Kan varmt anbefales! Lækkert sted og god service! 😍😍 Jeg oplever at hun er service mindet og det er let at føre en samtale med hende. Kommer gerne hos hende igen!
Mia
Previous slide
Next slide

Gavekort

Har veninden, datteren eller kæresten fødselsdag? 

Hos Pure & Simple kan du købe gavekort på lige netop det beløb, som du har lyst til.

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik i København

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu. 

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik i København.


    Indhent et tilbud