Ansigtsbehandling Frederiksberg

Bestil din tid – Pure & Simple – din skønhedsklinik nær Frederiksberg

Er det tid til at nyde et fredeligt øjeblik med en eksklusiv behandling? Bestil din tid allerede nu.

Du kan også booke via formularen her på siden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige skønhedsklinik her på Vesterbro!


  Ansigtsbehandling Frederiksberg

  Drømmer du om en afstressende og virkningsfuld ansigtsbehandling på Frederiksberg? Hos Pure & Simple, lige ved Vesterport, kan vi opfylde alle dine ønsker med vores professionelle og himmelske behandlinger, der tager udgangspunkt i præcis din hudtype og dine behov. Vi er en eksklusiv skønhedsklinik, der sætter kunden i centrum – kom ind og oplev en verden af velvære hos Pure & Simple.

  Ansigtsbehandling på Frederiksberg med nøje udvalgte ingredienser

  Ved en ansigtsbehandling hos os på Vesterbro bruger vi udelukkende håndplukkede ingredienser af en meget høj kvalitet. Hos os kommer kvaliteten i allerforreste række, og vi samarbejder med nogle af verdens stærkeste og mest respekterede brands inden for skønhedsbranchen. Du kan altså være sikker på at få en effektiv behandling – og din hud vil med garanti elske dig for det!

  Ansigtsbehandling ved Frederiksberg, med hudundersøgelse

  Inden vi går i gang med selve behandlingen, undersøger vi altid din hudtype, så vi på den måde får sammensat et program, der både er effektivt og som giver dig størst mulig velvære. Nedenfor kan du se et udpluk af de behandlinger, som vi blandt andet tilbyder ved en ansigtsbehandling nær Frederiksberg:
  En ansigtsbehandling på Frederiksberg med pH Formula

  Maksimal styrkende medicinske behandlinger uden recept.

  Målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”:

  A.G.E. – Moden, ældet hud
  M.E.L.A – Pigmentering
  A.C. – Akne, uren hud
  C.R. – Chronic redness

  Kontrolleret skin resurfacing med pH Formula

  pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

  Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”, processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til klienter, der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

  Skin resurfacing betyder genopbygning / genoprettelse af hudens øverste lag, som er epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

  pHformula arbejder især med disse problematikker:

  A.G.E.
  – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).

  M.E.L.A.
  – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer, stress eller “kemi”.

  A.C.
  – Acne, uren hud, fedtet hud, “åbne” og grove porer og overfladiske ar.

  C.R.
  – Kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.

  Ovennævnte peelinger fremgår i behandlingen, vi kigger med professionelle øjne og vurderer hvilken peeling, som egner sig til dig.

  pH Formula controlled skin resurfacing

  … er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er.

  Med pHformula sker fornyelsen / skin resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.

  Vi tilbyder desuden også effektive behandlinger til problemfyldt teenagehud samt eksklusive ansigtsbehandlinger til mænd. Klik her for at se mere om, hvad vi kan tilbyde inden for ansigtsbehandling tæt på Frederiksberg, Østerbro, Vanløse og resten af København.

  Lad os forvandle din hud – ansigtsbehandling på Frederiksberg

  Ring til os i dag på 31 32 59 75 . Du kan også bestille din tid på bookingsiden.
  Vi glæder dig til at byde dig indenfor til en oplevelse i særklasse.